Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Paskutinės Facebook naujienos


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 radianas

radianas
  • Lytis:Not Telling
  • VietaKaunas

Parašyta 23 liepos 2016 - 04:12

Praėjusią savaitę „Facebook“ pranešė, kad pakeitė naujienų pateikimo algoritmą ir dabar prioritetas yra skiriamas draugų įrašams. Tai reiškia, kad jūs veikiausiai jau dabar matote mažiau naujienų, videoturinio, nuotraukų, kuriomis pasidalijo jūsų mėgstamos žiniasklaidos įmonės. „Facebook“ nuolatos žaidžia su šiuo algoritmu, stengdamasis, kad žmonės kuo daugiau laiko praleistų socialiniame tinkle. Kompanijos teigimu, dauguma socialinio tinklo vartotojų norėtų matyti daugiau turinio, kuriuo pasidalijo jų draugai ir šeima, o ne leidėjai.

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...itma-921-651405

  • 0

#2 radianas

radianas
  • Lytis:Not Telling
  • VietaKaunas

Parašyta 23 liepos 2016 - 04:22

Čia biškį senesnė, bet gal aktuali

 

„Facebook” vakar paskelbė atsisakantis reklamos planavimo įrankio „Facebook Exchange“ (FBX): vietoj to jis daugiau dėmesio skirs kitų produktų, pavyzdžiui, „Facebook Audience Network“ vystymui. Ką tai reiškia reklamos planuotojams ir užsakovams?

„Omnicom Media Group“ skaitmeninės komunikacijos padalinio „Resolution Media“ vadovas Tadas Kupscys pastebi, kad šiai dienai „FBX” yra integruotas į nemažai reklamos pirkimo platformų. Lietuvoje populiariausios – „Adform” ir „Adtarget.me”, apjungiančios įvairius inventorius.

Ką tai reiškia reklamos užsakovams? „Lietuvoje greičiausiai tai pajus rinkos dalyviai, naudojantys pakartotinės rinkodaros sprendimus - kai vartotojams reklaminiame skydelyje rodoma žinutė priklausomai nuo tinklapyje atliktų veiksmų. Didelė dalis rinkos dalyvių naudoja „Adtarget.me” platformą, kurioje įdarbinti visi inventoriai, įskaitant ir „Facebook”, kurio nebeliks. „Facebook” yra vienas efektyviausių kanalų rinkoje ir jo nebuvimas gali būti ženklus praradimas tam tikrų įmonių skaitmeninei rinkodarai. Todėl neabejotinai reikėtų pergalvoti savo komunikacijos strategiją: neretam teks pradėti naudoti bent keletą platformų pakartotinei rinkodarai, įskaitant ir „Facebook”. Tai nėra itin patogu, nes kelių platformų naudojimas gerokai padidins darbo apimtis”, - sako T. Kupscys.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...e.d?id=71378004
 

  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas