Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Kreditas


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 metalove

metalove

Parašyta 26 vasario 2019 - 08:40

Is kur patartumete imti nedidelius kreditus (3-4tukst eur.)? ar banke tikrai geriausios salygos kreditui?


  • 0

#2 trunks

trunks

Parašyta 01 kovo 2019 - 05:03

Nedidelius kreditus galiu patart imti arba iš greitųjų kreditų įmonių, tokių kaip paskoliukas lt, arba P2P skolinimosi platformų. Čia išskirčiau Paskolų klubą, jis turi didžiausią apyvartą iš kitų platformų ir siūlo mažiausias minimalias palūkanas (6proc). Bet palūkanos kis priklausomai nuo tavo kreditingumo reitingo bei norimos pasiskolinti sumos, taigi manau gali tikėtis ten pasiskolinti už kokius 10-12proc. Tokios įmonės kaip paskoliukas yra gerai, jeigu nori pasiskolinti greitai ir nedidelę sumą.


  • 0

#3 trudeckis

trudeckis

Parašyta 03 kovo 2019 - 09:56

Šiaip manau P2P gera vieta imti paskolas iki 10eur. Pats esu ėmęs iš Paskolų klubo, tai visai pigiai gavosi. Tik nepatinka kad užtrukti gali, kol tavo paskolą sufinansuos žmonės. Aišku reik pasidomėt internete, gal yra kokių pasiūlymų. Pvz čia https://credit24.lt/lt/akcijos/dabar gali pasiimt kreditą nuo 2proc ir mokėt pradėt tik nuo trečio mėnesio. Dar jeigu apsigalvosi ir nebenorėsi imti paskolos, galėsi nieko nemokėti. Tai kolkas manau čia geriausia vieta imti paskolą. Dar visada pravartu nueit į kokį banką ir pasiklaust už kiek ten gautum paskolą, visuose bankuose gautum skirtinguus pasiūlymus, tai nepatingėk pavaikščioti :)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas