Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Naudotas automobilis


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 vandergrafas

vandergrafas

Parašyta 27 birželio 2019 - 07:28

Sveiki. Ketinu pirkti masina.REiktu kad automobilis butu patikimas - nerytu daug kuro, negestu daznai. Komfortas ne taip svarbu. Jeigu netilpsiu i 3K tai galvoju imti papildomai paskola kokia nedidele arba lizingu imti auto. Gal turetumet kas kokiu patarimu?


  • 1

#2 4n0w

4n0w
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 birželio 2019 - 12:42

Iš savo patirties, per keturis metus stažo, turėjau du automobilius. Turėjau Opel Vectra 2.2 92kW. Kas ką nusimano apie variklius, sakė, kad geresni 1.9 (čia kaip su audi, keikia 2.5, giria 1.9). Bet nenusivyliau. Realiai puikiai tarnavo man apie pusantrų metų, kol briedžio nepagavau ir užšoko ant stogo stipriai.

 

Šiuo metu turiu Volvo V50 2.0 100kW. Per metus laiko turėjau nedidelę problemą su generatorium, kur išleidau 150€. Apart to, jokių bėdų. Na aišku, einami dalykai - tepalai, filtrai buvo ir yra keičiami laiku. Esu patenkintas Volvo kolkas.  :) Abu variantus iki 3000€ gali rasti tikrai, maždaug 2004-2006 metų manau.


  • 0

#3 Sarunas112

Sarunas112
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 29 birželio 2019 - 04:57

O aš patarčiau bmw 320 (e46) komfortas, kuro atžvilgis, kasdieniniam važiavimui - nereikalauja išlaidų tik einami dalykai važiuokle, padangos, kuras, dirželiai, tepalai


  • 0

Uždarbis internete forumas - https://uzdarbisinternete.lt/ laukiami visi nauji nariai kurie turi pasidalinti naujais uždarbiais internete!!!


#4 metalove

metalove

Parašyta 11 liepos 2019 - 05:40

Aš pati turiu Skoda Octavia vRS 125 kW diesel PD, tai trumpai apibūdinant, galima pasakyt, kad automobilis be jokių siurprizų. Kaip važinėji, tą ir gauni. Talpos daugiau negu kaikuriuose universaluose. Gera trauka, sportiška bet ne kieta važiuoklė, daug komforto salone, detalių kainos vienos iš pigiausių. Kas nelabai patinką, tai sąnaudos mieste - apie 7,5 vasarą, žiemą 8-9L. Taigi skirtas labiau ilgesnėm distantcijomis važinėtis.
Dėl pačio automobilio pirkimo, tai manau geriausias biudžetinis variantas yra pirkti naudotą automobilį pasiėmus paskolą arba kreditą, tokiu atveju sutaupysi ant KASKO draudimo bei turėsi daugiau laisvės, t.y. nebus kaip su lizingu kad automobilis priklausys tau tik kai baigsi už jį mokėti. Lizingą patartina būtų imti norint naujo automobilio arba tokio, kurio vertė 10K eur ++. O kreditą irgi gali labai daug kur lanksčiai pasiimti, tarp variantų yra bankai (swedbank, luminor), P2P paskolos - finbee, paskolų klubas, arba paprasti greitieji kreditai. Pvz čia https://www.paskoliu...ikiai-kreditai/gali imti, jeigu reikia nedidelės sumos iki 3000eur. P2P pasklolos skolina dažniausiai iki 10 000eur.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas