Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Alternatyva aliexpress su Labai greitu pristatymu į lietuva ( Temu )

temu internetinė parduotuve temu aliexpress alternatyva

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 tusoradijas

tusoradijas
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 04 lapkričio 2023 - 08:21

Temu.com yra internetinė parduotuvė su greitu pristatymu iki namų duru, interneto vartotojams, ieškantiems pirkinių už prieinamą kainą, lyginant su kitomis parduotuvėmis, tokiomis kaip "AliExpress".

image.png.9f9c5f51c2711ca02d87d7edf64e79

Temu.com internetinė prekybos platforma valdoma patikimos PDD Holdings Inc įmonės ir greitai išpopuliarėjo JAV ir visame pasaulyje.

Vienas iš "Temu" privalumų yra galimybė pasinaudoti pristatymo paslaugomis su "Omniva" ir "Venipak", kurios užtikrina greitą pristatymą per 7-12 darbo dienų iki namų duru arba paštomato. Kas yra didelis pliusas lyginant su kitomis internetinėmis parduotuvėmis, kaip aliexpress, kur neretai siuntos pristatomas ir keleta menesių, arba išvis pasimeta.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad ši platforma garsėja ne tik prieinamomis kainomis, bet ir dideliu prekių asortimentu, apimantį įvairias kategorijas, nuo drabužių ir avalynės iki elektronikos ir žaislų. Be to, jų mokėjimo būdai yra įvairūs, tinka tiek paypal, tiek VISA, mastercard, ir kt

Pliusai:

Prieinamos kainos: Temu garsėja konkurencingomis ir žemomis kainomis.

Didelis prekių asortimentas: Ši parduotuvė siūlo platus prekių pasirinkimą įvairiose kategorijose, įskaitant drabužius, avalynę, elektroniką, namų apyvokos prekes, žaislus ir daug kitų.

Mokėjimo būdų pasirinkimas: Vartotojai gali pasirinkti iš įvairių mokėjimo būdų, įskaitant kreditines korteles,  "PayPal", "Apple Pay", "Google Pay" ir kt.

Greitas pristatymas su "Omniva" ir "Venipak": "Temu" siūlo galimybę greito pristatymo per 7-14 darbo dienų su "Omniva" ir "Venipak" paslaugomis, kas yra didelis pranašumas tiems, kurie nori gauti užsakytas prekes greitai.

Minusai:

Prekių gausa neprilygsta aliexpress ar didesnėms parduotuvėms.

Išbandyti temu eshop galite:

Referalinė nuoroda: https://www.temu.com  ( registruojantis per ref, galima gauti įvairius bonusus piniginiu pavidalu išleidžiant TEMU parduotuvėje, nemokamas prekes pirma karta registruojantis ir t.t ( kiekviena karta jos gali būti skirtingos naujiems vartotojams )

Paprasta nuoroda: https://www.temu.com/

Kas pirksite iš šios internetinės parduotuvės, žėmiau galite vėliau parašyti komentarus, ižvalgas, pliusus ar kitus minusus.

Asmeninė patirtis labai gera, tik gal minusas tas, kad šiai dienai nera kai kurių prekių kaip aliexpress, sakykim telefonų ar gausios elektronikos technikos.

pats pirkau 7 kartus per keleta menesių, visada prekės ateina per nurodyta laikotarpi iki pat namų durų.

Kokybė prekių taip pat gera , tačiau kaip ir visur greičiausiai gali pasitaikyti abejotinos reputacijos 🙂

PRISTATYMO GREITIS:

 

image.thumb.png.c19f4179644c9038555464ff

 

 

 


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas