Peršokti prie turinio

  •  


Darbas internetu

Darbas internetu šiais laikais įgauna vis didesnį pagreitį. Ir visiškai nebe reikalo. Vis daugiau žmonių pradeda domėtis šia galimybe, nes išgyventi iš realaus kasdieno darbo darosi vis sunkiau. O kur dar nepaliaujamai tobulėjančios technologijos ir pramogos, kurios gundo mus visa tai išbandyti ir patirti, tik žinoma ne už dyką. Visa tai skatina žmones  vis labiau pasidomėti alternatyviais ir papildomais pajamų šaltiniais ir ilgą laiką gan pesimistiškai vertinamomis frazėmis Darbas internetu bei uždarbis internetu. Šiais laikais Darbo internetu technologija tobulėja nei kiek nemažiau nei visos kitos techonologijos todėl šiandieną Darbas internetu turi daugybę atšakų ir galimybių. 

Šiame Edarbas.net skyriuje rasite informaciją,  diskusijas ir nuomones apie tai koks iš ties yra Darbas internete šiandieną ir kokios yra jo rūšys. Išsamiai studijuokite Edarbas.net narių pasidalintus metodus ir internetines kompanijas, kuriose skelbiama, kad galima dirbti ir užsidirbti. Nepulkite "Stačia galva" ten kur yra žadami greiti, lengvi ir dideli pinigai. Stebuklų nebūna ir čia. Darbas internetu iš principo nesiskiria nuo kasdienio darbo ar verslo. Norint išmokti ir užsidirbti, reikės kaip ir realybėje sunkiai dirbti ir būti kantriam, kad išvistumėte jus tenkinančius rezultatus. Svarbiausia, neskubėkite. Darbas internetu turi iš ties daugybę atšakų, kurias matote šiame skyriuje. Patyrę nesėkmę vienoje ar kitoje kompanijoje, nesustokite ir nenuleiskite rankų. Bandykite tol kol rasite savo nišą ir darbas internetu jums taps netik pajamų šaltinis, bet ir malonumas. Kad neprarastumėte entuziazmo sekite kitų narių pasiekimus ir rezultatus. Taip pat neužmirškite dalintis ir savaisiais.


Gero uždarbio internete jums linki Edarbas.net komanda.

 
Taip pat neužmirškite pasižvalgyti ir kituose Edarbas.net forumo skyriuose: Investavimas , Tinklapių kūrimas , Skelbimai , Edarbas.net narių pasiekimai uždarbiaujant internete


Subforumai

Nuorodų peržiūrėjimas (PTC)


  1. PTC Scam,
  2. Ref Back pasiūlymai

Uždarbis, darbas internetu su nuorodų peržiūrėjimo kompanijomis (PTC, Buxais), diskusijos tik apie tai kas susiję su šiuo uždarbio internete būdu. Buxai - tai puiki mokykla naujokams žiangiantiems uždarbio internete karjeros link bei puikus papildomas darbas užsiemant ir kitais uždarbio internete būdais.

  • 1.293 Temų:
  • 5.246 Atsakymų:
Adfaucetpay.com - parašė asgerasdede

Užduočių vykdymas


  1. Edarbas.net narių užduočių pasiūlymai

Uždarbis, darbas internetu atlikinėjat įvairias užduotis ir mini darbus, apklausas ( Surveys ) ir diskusijos apie tai

  • 105 Temų:
  • 826 Atsakymų:
AttaPoll - pinigai už apkla... - parašė Nifex

Failų talpininimas


  1. Nuotraukų talpininimas

Uždarbis ir darbas internetu talpinant ir reklamuojant failus (Paid to Upload)

  • 98 Temų:
  • 772 Atsakymų:
uždarbis iš video upload - parašė vaidasbar

Affiliate ir El marketingas

Uždarbis ir darbas internetu su Affiliate ( PPI, CPA ) ir kitomis rekomendavimo programomis bei El marketingu. Diskusijos apie tai.

  • 48 Temų:
  • 479 Atsakymų:
Tikrai geras PPI (Cinstalle... - parašė asgerasdede

Naršymas internete

Diskusijos apie Autosurfus, Manualsurfus, Traffick Exchangerius ir kitus panašaus pobūdžio sponsorius

  • 108 Temų:
  • 855 Atsakymų:
webisida - parašė aiwis

Straipsnių rašymas

Diskusijos apie uždarbį iš straipsnių rašymo arba mini puslapių kūrimo ( squidoo, Hubpages ir kt ). Tai ypač puikus darbas studentams ir moksleiviams, norintiems lavinti savo užsienio kalbos įgūdžius ir iš to uždirbti.

  • 12 Temų:
  • 207 Atsakymų:
TRIOND - parašė mirtisee

Uždarbis iš tinklapio


  1. Domainingas

Diskusijos, apie tai, kaip uždirbti iš savo nuosavo tinklapio, Paid to promote sponsoriai, Google adsense ir kt

  • 37 Temų:
  • 592 Atsakymų:
tubecpm.com - parašė INGRIDA1023

Uždarbis iš žaidimų

Diskusijos apie uždarbį žaidžiant internetinius žaidimus

  • 63 Temų:
  • 629 Atsakymų:
datebest.net - visit websit... - parašė radianas

Kiti/Nestandartiniai uždarbio internete būdai

Diskusijos apie kitus uždarbio internete būdus, kurie nepriklauso jau esamoms kategorijoms

  • 360 Temų:
  • 3.476 Atsakymų:
Pinigai už pasidalintą inte... - parašė radianas



Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas