Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

Club-Asteria jokio galvos skausmo uždirba visi !!!


Temoje atsakymų: 159

#21 evaustina

evaustina

Parašyta 21 sausio 2011 - 02:07

Tinklalapis dabar perkeliamas į naujus serverius, nes labai greitai pasiekė 100 000 dalyvių ir serveriai nebeatlaiko srauto. O šiandien ypač sunku, nes penktadieniais išmokos, ir visi landžioja, pinigus pervedinėja :) Per Mozilą sunkiai atsidaro, reikia eiti Google chrome arba Avant. Vakarais, kai pikas baigiasi, lengvai atsidaro ir moziloj.Daryti ten nieko nereikia, kas nori, gali struktūrą plėsti, kas nenori, gali tiesiog nario mokestį mokėti.
  • 0

#22 Toxicus

Toxicus
  • Lytis:Vyras

Parašyta 21 sausio 2011 - 03:07

grazus tinklapis visa reikalinga informacija radau aciu :)
  • 0

#23 evaustina

evaustina

Parašyta 21 sausio 2011 - 03:11

Ačiū už komplimentus ir į sveikatą :)
  • 0

#24 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 21 sausio 2011 - 03:22

evaustina už tokią akiplėšišką reklamą gresia baudos. Pasiskaityk forumo taisykles, kad kitą kartą nekartotum tų pačių klaidų...
  • 0

#25 evaustina

evaustina

Parašyta 21 sausio 2011 - 04:02

1. Atsiprašau, jei pažeidžiau taisykles 2. Nesupratau, kurį būtent punktą, nes vienam netinka. 3. Berods "ant TU" mes dar neperėjom (čia tarp kitko)...
  • 0

#26 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 21 sausio 2011 - 04:39

6. Dalyviams draudžiama forume rašyti nuorodas į kitus lietuviškus forumus, portalus panašia tematika, įskaitant ir forumo skiltį naudingos/įdomios nuorodos.Beje manau čia mes visi esam kolegos, todėl juokingai skamba tas per daug mandagus kalbėjimo stilius. Žinoma, jeigu jums norisi kalbėtis tokiu stiliumi galim ir taip :)
  • 0

#27 evaustina

evaustina

Parašyta 21 sausio 2011 - 05:05

na, tai juk nebuvo nei kitas lietuviškas forumas, nei portalas panašia tematika, įskaitant ir forumo skiltį naudingos/įdomios nuorodos. :) Bet tiek to, vardan taikos pasaulyje - nesiginčysiu. Nuotrauka Taika .
  • 0

#28 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 21 sausio 2011 - 05:12

Tai buvo portalas panašia tematika. Tiek edarbas.net, tiek to portalo, kurį reklamavote, tematika ta pati - internetinis uždarbis. Jokių ginčų čia ir nebuvo tiesiog matau, kad esate naujas narys todėl patariu taisykles persiskaityt :)
  • 0

#29 mialyna

mialyna

Parašyta 21 sausio 2011 - 07:45

Sveiki, jungiuosi ir aš prie jūsų.. Užsiregistravau club-asteria. Tik va vis kirba toks kirminiukas...ar tikrai tai tikra? ir jei tikra, kiek ilgai tai gyvuos... Žiūrėdama video you tube apie club asteria radau pora neigiamų komentarų.. tačiau vis tik nusveria teigiami...Kaži kaip bus toliau... :) Na bet nerizikavęs ir šampano negersi B)
  • 0

#30 plextor12

plextor12

Parašyta 21 sausio 2011 - 07:59

[quote name='"mialyna" post=13375]Sveiki' date=' jungiuosi ir aš prie jūsų.. Užsiregistravau club-asteria. Tik va vis kirba toks kirminiukas...ar tikrai tai tikra? ir jei tikra, kiek ilgai tai gyvuos... Žiūrėdama video you tube apie club asteria radau pora neigiamų komentarų.. tačiau vis tik nusveria teigiami...Kaži kaip bus toliau... :) Na bet nerizikavęs ir šampano negersi B)[/quote']Jeigu jums reikia daugiau informacijos tai prašome junkites i Skype: valdismansonSudėsime visus taškus. ;)
  • 0

#31 evaustina

evaustina

Parašyta 21 sausio 2011 - 08:58

Labas :) Kolkas tai tikrai veikia, kirminiukas kirba visiems, todėl tiek daug diskusijų įvariose užsienio forumuose.. Kiek gyvuos - garantuoti niekas negali, pati Asteria suplanavusi minimum 20 metų, ir kol kas Žinoma, garantijos niekada niekur nėra ir būti negali, bet kol kas jie išmoka kaip laikrodukas B) Internete labai daug diskusijų, yra ir "už", ir"prieš", ir tai - normalu. Tai duoda galimybę kiekvienam pasverti, ir pačiam nuspręsti, pasiruošęs jis gerti šampaną, ar ne ... Man asmeniškai patinka išklausyti visas puses, tiesiog informacija objektyvesnė, daugiau minčių ;)
  • 0

#32 plextor12

plextor12

Parašyta 22 sausio 2011 - 08:31

Na kol dauguma galvoja, dalyvauti projekte ar visdėlto susilaikyti, tai tie kurie projekte manau visi gali patvirtinti, kad paskaiciavimai tikrai vyksta kaip laikrodis, gal pirmus mėnesius tie keli $, atrodo ir permažai, ir visi norime daugiau. Svarbu tai kad pats procesas savotiskai dziugina kai matai normalu atlyginimą, keikvieną savaitę.Kam trūksta informacijos, prisijungite i Skype: valdismansonInvesticija 20$ kas mėnesį manau, nėra didelė, kiekvienas mūsų daugiau pragereme,pravalgome ar išleidžiame pramogoms. Taigi atsisakius vieno savaitgalio viską galite pakeisti.
  • 0

#33 mirtisee

mirtisee

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 22 sausio 2011 - 10:54

[quote name='"plextor12" post=13413] kiekvienas mūsų daugiau pragereme' date='pravalgome ar išleidžiame pramogoms. Taigi atsisakius vieno savaitgalio viską galite pakeisti.[/quote']siaip tu visiskai teisus, logiska ir tikrai kartais sdayugiau prapramogaujam, nu nesigilinsim bet tikrai tiesos yra, ir siaip cia tas pats kaip investicija ar kaupimas kaip fondas ar gyvybes draudimo ar kitokis, nes juk ir drauzdamiesi dedame kasmenesines imokas i kazka negaudami nei po menesio nei po keliu jokio pliuso tik ateiciai, tad rizikuoti verta manau ir tikrai ne vienas gavo ir gauna gera pliusa :)
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

________________________________________________________________________

Forumo taisyklės | Help & Questions |


#34 evaustina

evaustina

Parašyta 23 sausio 2011 - 10:21

.... dedame kasmenesines imokas i kazka negaudami nei po menesio nei po keliu jokio pliuso tik ateiciai, tad rizikuoti verta manau ir tikrai ne vienas gavo ir gauna gera pliusa ;)Taip :) Ten dedam, nematydami rezultato, viskas ateičiai. O čia - gana greitai galima derlių nusiimt, nelaukiant "šviesios ateities" ... Kai pagalvoji, tikrai - kas tie 50 lt (19 dolerių) dabar ? Į parduotuvę kartelį nueiti ?
  • 0

#35 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 23 sausio 2011 - 02:08

Kai dedi pinigus į pencinį fondą - nauda po daug metų.Kai dedi pinigus i club-asteria - nauda po kelių mėnesių.Kai pinigus prageri - nauda iš karto.Jūsų diskusija nieko verta. Geriau palaukit, kol žmonės patys nuspręs dalyvauti. Į šią mano žinutę taip pat nebūtina atrašyti. Tiesiog noriu pasakyti, kad susidaro įspūdis, jog jūs primygtinai reikalaujate, kad žmonės investuotų ir tt. Duokit žmonėms laiko nuspręsti...
  • 0

#36 mialyna

mialyna

Parašyta 23 sausio 2011 - 02:16

Hm, nelabai norėčiau sutikti,kad čia reikalaujama mokėti, jungtis ir neduodama žmonėms spręsti.. aš pati čia prisijungiau jau būdama club-asteria nare.. Manau nemažai čia diskutuojančių narių jau yra prisijungę prie club-asteria, galbūt tiesiog ieško atsakymų, laukia paskatinimų ar šiaip stengiasi sekti naujienas..
  • 0

#37 evaustina

evaustina

Parašyta 23 sausio 2011 - 02:29

Vat būtent, iš kur toks polinkis cenzūrai ?;) Viešpatie, nesiregistruokit, kas gi verčia ??? :laugh: Žmonės nėra apsiseilioję infantilai, patys nuspręs. Aš kaip tik visada sakau, kad nepultų registruotis, kaip daug kas daro, vien iš inercijos. Paskui reikia klaidas srėbti, pradeda pergyventi dėl bonuso, kad nespės... NEREIKIA SKUBĖTI. Čia ne tas atvejis, kur greitis kažką labai nulems.
  • 0

#38 plextor12

plextor12

Parašyta 24 sausio 2011 - 05:29

[quote name='"weno" post=13448]Kai dedi pinigus į pencinį fondą - nauda po daug metų.Kai dedi pinigus i club-asteria - nauda po kelių mėnesių.Kai pinigus prageri - nauda iš karto.Jūsų diskusija nieko verta. Geriau palaukit' date=' kol žmonės patys nuspręs dalyvauti. Į šią mano žinutę taip pat nebūtina atrašyti. Tiesiog noriu pasakyti, kad susidaro įspūdis, jog jūs primygtinai reikalaujate, kad žmonės investuotų ir tt. Duokit žmonėms laiko nuspręsti...[/quote']Kai dedi pinigus į pencinį fondą - nauda po daug metų. (Ir nėra garantijų kad gausite ta penciją)Kai dedi pinigus i club-asteria - nauda po kelių mėnesių. ( ir kuo toliau tuo daugiau džiuginantys rezultatai)Kai pinigus prageri - nauda iš karto. (Geri gėrimai brendis, viskis, konjakas, kainuoja gerokai daugiau negu narystė Club-Asteria,bet po išgerto pirmo butelio tai jau nesvarbu kiek tai kainuoja ;) )Tikrai niekas, nieko nesistengia priverstinai registruotis ir t.t. Tiesiog bandome suteikti teisinga informacija, apie projektą kuris dirba labai sklandžiai.Visiems kuriems reikia daugiau informacijos prašome prisijungti į Skype: valdismansonPamėginsiu duoti jums kai kurias garantijas.
  • 0

#39 mirtisee

mirtisee

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 25 sausio 2011 - 10:07

ok suzaisim irgi ;) tad pabusiu ir tavo komandoje tad tikiuosi bendradarbiausim ;) http://club-asteria....ex?refid=104007 ;PS. o svesim kada nors :D ir kur nors ;)
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

________________________________________________________________________

Forumo taisyklės | Help & Questions |


#40 minde204

minde204

Parašyta 25 sausio 2011 - 10:09

Gan idomus projektas, reiks pamastyti ;)
  • 0



Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas