Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

Club-Asteria jokio galvos skausmo uždirba visi !!!


Temoje atsakymų: 159

#61 Karabasas

Karabasas

Parašyta 31 sausio 2011 - 09:48

kazka praleidau?! oo kvepia diskusija' date=' tik jau labai karabaso jauciasi priesskumas kaip visada, tik malonu kad sikarta ne as kaltininke ir ne ant manes waro, bet karabasas [b'](1)[/b] nejau pavydas nbamba griauzia?! kad deja ne pas pirmas pradejai reklaminti? ir praradai??? LOL pirma tikrai niekas nevercia tik cia plextor issake savo nuomone ir tiek. Nenustebau kad tokios reakcijos sulauke mazu vaiku darzelis taip galeciau pavadinti jusu pastebejima, as db nesiruosiu per visa foruma ieskoti jsuu zodziu( gaila neuzsivedziau notu), tad nesistengiau as ir imesti kazkoki didesni projekta ar kaip tai bepavadinsi, nes zinau nuomone sio forumos daugumos, nu kai kas nesmerkia.(2) tik trecias pastebejimas, wardais neminesiu, bet kai patys pateikiate kazka visada tipo garantuota! ir mokus! va cia tai jau rimtas ir geras projektas(nesvarbu ar bux,ar hyip,ar matrica ar kt.)

1. Pavydas tikrai negraužia nei bambos nei nieko kito, ir pirmas tikrai nebūčiau niekada šito reklamavęs. 2. Aš kai pasiūlau, visada būnu patikrinęs buksą, ar kokį kitą siūlomą projektą, ir šūdo nesiūlau (taip taip, dabar pradėkit svaigti kad asteria vadinu šūdu). Be to, jei nepastebėjai jau kelias savaites, ar net mėnesius, nieko nesiūlau, nes nematau nieko verto ir patikimo. Priešingai nei darai TU, siūlydama visokius tikrai šūdinus buksus, kurių nesuprantu kodėl adminas temų neištrina, pvz 1 , 2Tiesiog užknisa kai nueini į kokią temą ir pamatai tokio tipo žinutę "čia šūdas, visi eikit į clubasteria". Galėčiau surasti pavyzdžių bet man gaila, kaip pasakytų vienas žmogus labai brangaus mūsų trumpo gyvenimo laiko. :)Žinau, mano nuomonė niekam nepatinka, nes kiekvienas gina savo siūlomus projektus/buksus, bet perlenkti lazdą jį ginant, tai irgi ne į naudą. ;)
  • 0

#62 evaustina

evaustina

Parašyta 31 sausio 2011 - 09:53

kai PUOLA, tai ir GINA. Čia berods tema Club Asteria....Laikas pamaitinti temą : NuotraukaNuotraukaNuotrauka
  • 0

#63 mirtisee

mirtisee

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 31 sausio 2011 - 10:01

karabasas, pirma as ju nesiulau jie man maziausiai rupi, nes cia jus pamise del tu buxu, man jie paskutinai vietoj, man jie ir ju pateikimas tik nenorejimas kaip deja jus ir visi kiti supratote kad siulau sudinus , gal jie ir sudini man neidomu ir as ju netikrinau ir nesigilinau, tik as juos pateikiau kaip kad tokie yra ir gal patys dar tipo nezinot ir galit minkyti sau toliau..man tik informavimas ir tiek, (nesikartosiu kai reikes man refu ar ko tada paprasysiu asmeniskai ar su refbaku)antra, as ir nereklaminu ir nesiulau nieko rimto, nes zinau kad sis kontingentas deja nesupras (atsiprasau kad gal ka izedziau) trecia, niekas neliepia ir netempia uz rankos junktis i komanda, bet jai jau tokie inet darbuotojai tai gal galima bandyti pasiulyti ir rimtesniu dalyku nei tie jobnuti buxai(sis zodis geit taps man kaip keiksmazodis) LOL
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

________________________________________________________________________

Forumo taisyklės | Help & Questions |


#64 plextor12

plextor12

Parašyta 31 sausio 2011 - 10:14

[quote name='"Karabasas" post=13731][quote="mirtisee" post=13726]kazka praleidau?! Tiesiog užknisa kai nueini į kokią temą ir pamatai tokio tipo žinutę "čia šūdas' date=' visi eikit į clubasteria". Galėčiau surasti pavyzdžių bet man gaila, kaip pasakytų vienas žmogus labai brangaus mūsų trumpo gyvenimo laiko. :);)[/quote']Na kartais diskusijos būna naudingos , ir tema ygauna pagreitį puiku ,kad studentai , mano kad daug jie supranta, ir todel jie bijo užsimti MLM nes Jiems visur piramidė ir krizė. Jų mastymas atlikai darbą gavai algą, viską ir taip pasako.Ir kaškaip nemačiau nei vienoje temoje kad eikite i Asteria,ir t.t.
  • 0

#65 evaustina

evaustina

Parašyta 31 sausio 2011 - 10:28

Taigi kad ... ;) Na, neikit ir nesiregistruokit, nieko nedarykit, kas gi verčia. Nežinia, kodėl kai kam taip atrodo :dry: Nevirškinu, kai mane kažkur tempia, ir taip niekada nedarau. Todėl sakau - jei tik yra kokia abejonė - nu nereikia niekur eiti. :) Sėkmės ten, kur yra 100- procentinė garantija. (Švilptelkit, kai rasit, ir man įdomu :) )
  • 0

#66 DirbuSau

DirbuSau

Parašyta 01 vasario 2011 - 09:44

Zemiau isakyta tik mano asmenine nuomone paremta asmenineis patirimais ir asmeniniu ivykiu stebejimu Pradesiu nuo "jobnutu buxu" taip jie gali uzknisti taip jie beveik visais atvejais virsta scamu ir yra gan rizikingi (investavimui). Bet jie turi ir kita saugia puse, juose dirbti galima ir be investiciju ir jei pasiseks gauti viena ar kita ismoka dirbant su refbak programom tikrai imanoma uzsidirbti ypats paciam siulant refbak paslaugas truputi gaila kad sio portalo adminas dirba tiek mazai buksu bei siulo zema refbac reita as dirbu ir kitam refbak portale su 44 aktyveis bux kuriu sarasas vis atnaujinamas ir 80% refback tai per 2 savaites surinkau virs 1$ dirbdamas tik pusej siulomu bux. (taigi buxai nereikalauja investiciju nauda mazoka bet vis i pliusa)[br]Kitas dalykas yra projektai kurie reikalauja investiciju tai visi hyip matricos net ir tie patys bux jei nusprendi juose investuoti, affiliate bei daugelis kitu nepaminetu. Noriu pasakyti kur prasideda savu pinigu investavimas prasideda ir rizika. Dazniausiai visur kur investuosi uzdirbti galima daug daugiau nei atliekant kazkokia paprasta veikla betnprarasti savo pinigus daug didesne tikimybe.[/br][br]Investicijos pelningumas priklauso daugeliuo atveju nuo to ar tu tai padarai vienas is pirmuju ar sugebi po saves pritraukti daugiau (auku) is kuriu velgi kaikuriems gali pavykti uzdirbti bet faktas bus kad ne visiems. Tad manau visi turi teise issakyti savo nuomone nors ir nepalankia persmelkta abejonemis nes abejoti yra del ko.[/br][br]Jei jau cia siulomi budai butu tokie pelningi visiems tai manau kad finansu specialistai uzuot siulidami imoniu aksijas is ivairius fondus dirbtu su panasau tipo produktais o patys jau senai butu turtuoliais.[/br] [br]Todel pries atliekant betkoki savu pinigu investavima visad verta pasverti visas galimybes, o neigiama nuomone leidzia tik nebuti uzliuliuotam kitu saldziais pareiskimais ir ismoku yrodymais. Geriau kartais visai nelipti i ta traukinei nei veliau buti ismestam nezinia kur vien tik su apatiniais.[/br][br]Asmeniskai to mirtisee: daznai perskaitau temas kur issakyta tavo nuomone kuri man idomi ir senai pastebejau kad vis pamini tikrai rimtus uzdarbio budus tik niekad neatskleidi kokie jie. Seip vis laukiau nes jauciasi lyg ir noretum jais pasidalinti lyg ir kazko truksta kad juos paviesintum. Nenoriu pasirodyti izulus prasydamas bet smalsumas vistiek daro savo, jei gali numesk koki kasneli, tikrai gero projekto trokstantiems "savo kolegoms". [/br]Baigdamas noriu visiems palinketi gero uzdarbios, savos galvos ant peciu ir nepirkti teleloto nes jus galit ir nepatapti tuo laimes kudykiu (niekad) :)
  • 0

#67 mirtisee

mirtisee

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 1.054 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 01 vasario 2011 - 09:59

dirbusau, as nematau reikalo ju cia deti, nes reakcija jau zinau, uztenka club-asteria`s pavyzdzio. Tad ir visi kiti sulauks tokio pat atgarsio Antra taip as ir esu keliu ir gal ne vieno buxo ir narys o gal daugybes, bet tai nereiskia kad juose dirbu 100%, ir tai kalti refbackai(ju yra daugybe, bet ju nuorodu nedesiu(gerbiu sio portalo admina), nes esu ir ju narys, bet deja kad ir cia be investiv=ciju neuzdirbsi, aisku minkydamas tris men ar daugiau gal ir surinksi ta ismoka, nebent turi pamisusiu komandos nariu kurie minkys ir siuose buxuose po tavim tuomet taip ismoka surinksi daug greiciau. bet velgi su laiku tai taps skamu arba mokes, bet jei dirbi daugiau nei 10 ar daugiau buxu, klausimas: tada paros maza, nes aliko suminkyti jiems tikrai ne 5 min reikia ;)PS> as tik seku ju naujienas,kokie kepami ir pasirodo eteryje :) Ir paskutinis pastebejimas, norint uzdirbti be inaso tikrai nepasiseks, ziauri bet 100% tiesa versle!
  • 0

MinePlexBTC / Ragana  / Crypto / Zeniq

________________________________________________________________________

Forumo taisyklės | Help & Questions |


#68 internetinis marketingas

internetinis marketingas

Parašyta 01 vasario 2011 - 10:28

Įdomiausia diskusijos dalis tai, kad dauguma tiki, kad tuo metu, kai pasaulio bankai moka 1% metinių palūkanų, ateis Kalėdų Senis (tiksliau bobutė iš Pasaulio Banko) ir duos 20% per mėnesį. Nesuprantu, kam reikia atiduoti savo babkes už tiek mažai. Jau paleido iš kalėjimo S.Mavrodį. Tas žada paleisti naują veslą "investuotojams" ir žada mokėti 30% per mėnesį.Reikia tik truputį palaukti. Rojus jau ne už kalnų. Svarbiausia, kad nereikia nieko dirbti. Užkasei pinigus ir kitą rytą jau užaugo pinigų medis.Check this out:Sukčiams Rusijoje – atviri keliai
  • 0

#69 internetinis marketingas

internetinis marketingas

Parašyta 01 vasario 2011 - 10:31

Beje Mavrodžio misija panaši:

Aš pasakysiu, nors vis tiek manimi niekas nepatikės. Yra tokia sąvoka – pilietinė pareiga. Manau, kad mano pilietinė pareiga padaryti tai, jei galiu padėti šaliai ir žmonėms. Viskas. Jokių kitokių motyvų čia nėra.


  • 0

#70 ledux

ledux

Parašyta 01 vasario 2011 - 02:03

As cia rasineju ne todel kad kamnors pakenkti, as pats zadu investuot i club-asterija, bet pries investuojant noriu viska issiaiskinti. Ir kas man keista tai, kad ivedus i google Andrea Lucas ir ivedes savo varda (atmetus visus jos socialinius profilius ir su CA susijusias nuorodas) as randu bene daugiau informacijos apie save lol. O Andrea Lucas juk yra pasaulio banko buvusi direktore nezinau arba ji sitiek metu po lapais gulejo ir nieko nenuveike.
  • 0

#71 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 01 vasario 2011 - 02:31

O jeigu as perku silver naryste tai uzdarbis auga dvigubai leciau?
  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#72 evaustina

evaustina

Parašyta 01 vasario 2011 - 02:32

Ne po lapais, o važinėjo po pasaulį, ir tai faktas. Be to, jei žmogus dirbo banke, tai nebūtinai turi būti internete. Kol nekruti internete, tai jame ir nebūsi, va, manęs irgi google 3 lapai. Kad patekti į internetą, visi žinom, kad reikia kažkur palikti savo duomenis.
  • 0

#73 evaustina

evaustina

Parašyta 01 vasario 2011 - 02:40

Va IŠ ČIA galima parsisiūsti kalkuliatorius ir patiems pasiskaičiuoti. Ten, kur parašyta : the Excel Spreadsheet that you can download by CLICKING HERE. O apatiniai kalkuliatoriai - direktoriams .
  • 0

#74 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 01 vasario 2011 - 05:18

aciu, bet spaminti nebutina... galejai visas tris zinutes i viena surasyti su "edit" mygtuko pagalba
  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#75 evaustina

evaustina

Parašyta 01 vasario 2011 - 05:36

Taip gavosi, nes paraleliai rašėm , turėjo būt kas antras :unsure:
  • 0

#76 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 01 vasario 2011 - 05:50

[quote name='"Karabasas" post=13731]... bet man gaila' date=' kaip pasakytų vienas žmogus labai brangaus mūsų trumpo gyvenimo laiko. :unsure:[/quote']Nepraleidi progos ant manes pastumt :D
  • 0

#77 Karabasas

Karabasas

Parašyta 01 vasario 2011 - 06:36

[quote name='"weno" post=13774][quote="Karabasas" post=13731]... bet man gaila' date=' kaip pasakytų vienas žmogus labai brangaus mūsų trumpo gyvenimo laiko. :unsure:[/quote']Nepraleidi progos ant manes pastumt :D[/quote]Koks susireikšminimas...
  • 0

#78 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 01 vasario 2011 - 06:43

[quote name='"Karabasas" post=13777][quote="weno" post=13774][quote="Karabasas" post=13731]... bet man gaila' date=' kaip pasakytų vienas žmogus labai brangaus mūsų trumpo gyvenimo laiko. :unsure:[/quote']Nepraleidi progos ant manes pastumt :D[/quote]Koks susireikšminimas...[/quote]Ir toliau stumi, ane? :D
  • 0

#79 Karabasas

Karabasas

Parašyta 01 vasario 2011 - 06:47

[quote name='"weno" post=13778][quote="Karabasas" post=13777][quote="weno" post=13774][quote="Karabasas" post=13731]... bet man gaila' date=' kaip pasakytų vienas žmogus labai brangaus mūsų trumpo gyvenimo laiko. :unsure:[/quote']Nepraleidi progos ant manes pastumt :D[/quote]Koks susireikšminimas...[/quote]Ir toliau stumi, ane? :D[/quote]Aha, neturiu ką veikti tai stumiu biskį. :)Gerą pavyzdį rodo moderatorius, kitiems žmonėms, varydamas off topic. Bet įpročių turbūt sunku atsikratyti...
  • 0

#80 evaustina

evaustina

Parašyta 01 vasario 2011 - 07:01

Grįžtant prie T-E-M-O-S ... Kompanija skelbia naujienas : 2011. Vasario mėnesį dar galioja 100% bonusas sumai arba sumoms, įneštoms 14 dienų bėgyje po registracijos. Tai, kokie pakeitimai galios nuo kito mėnesio, bus paskelbta kovo 1. Direktoriams bonusas ribojamas iki 3000 dolerių/asterios. Direktoriams išmokos ribojamos iki 25 000 dolerių per mėnesį. Tai padės pakelti išmokų procentą tiems, kas direktoriaus statuso neturi. Gera žinia ! Ir dar viena naujiena - atidarytas kompanijos ofisas - filialas Hong Konge.
  • 0



Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas