Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

OLBG Lažinkis ir gauk pinigų!


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 44

#41 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 12 balandžio 2013 - 03:11

tai tarkim as db turiu 3.866 Virtual money

3,866
Virtual Money


Tai kiek cia butu pinigais ?? kiek reike pinigu tureti,kad gautum 10svaru?


Virtual Money nesiverčia i jokius svarus ar kita valiuta, jie ir lieka virtual money iki kol menesio pabaigoje anuliuojami. Čia pinigus gali laimėt dalyvaudamas "konkursuose" kiekviena menesi OLBG daug pinigu isdalija tiems kurie stato "vertingai", dazniausia tai kad pastatai 500 ar 50 jokio skirtumo nera, tenai sumuoja koeficentus pvz Norint dalyvauti basketball konkurse tau per menesi reikia atlikti bent 5 statymus susijusius su krepsiniu, beto turi buti uzsiregistraves Ladbrokes lazybu bendroveje, ir kiekviena menesi 10 geriausiu tipsteriu gauna po 50 svaru nemokamu statymu šioje bendroveje, taskai skaiciuojami taip: pvz tu atlikai statyma su 1.5 koeficentu, sekmes atveju gausi 0,5 tasko, nesekmes atveju prarasi 1 taska, ir taip visi taskai sumuojasi, jeigu atlikai statyma su 3 koeficentu ir laimejai gausi 2 taskus. Statomu pinigu kiekis itakos taskams neturi. Konkursu yra daug ir ivairiu, kiekvienas turi savo salygas, kitur reikia atlikt bent 10 statymu. kituose reikia parsyti ir komentara bent 20 zodziu kituose bent 30
  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#42 hexagonas

hexagonas

Parašyta 25 balandžio 2013 - 09:18

Jei as dabar statau uz NBA ir neblogai man sekas, turiu dalyvaut kokiam nors konkurse ar as automatiskai jau pakliunu i ta gerai statanciu zmoniu rata?
  • 0

#43 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 26 balandžio 2013 - 10:41

Jei as dabar statau uz NBA ir neblogai man sekas, turiu dalyvaut kokiam nors konkurse ar as automatiskai jau pakliunu i ta gerai statanciu zmoniu rata?


Patenki automatiškai,

Kokiuose konkursuose dalyvauji gali rasti skiltyje
Member Area >> My Status >> My Performance
Nuotrauka

Table - Turnyras kuriame dalyvauji
Rank - Vieta tame turnyre
Prizes - Skaicius kiek priziniu vietu yra
Tips - Kiek statymu atlikai atitinkanciu turnyroi reikalavimus
Tips Needed - Minimalus statymu skaicius norint laimėti prizą
LSP - Statymu verte. Pagal šį rodiklį nustatoma tavo vieta. Skaiciuojamas pelnas 1 statymo žetonui. Nesvarbu kiek tu statei uz tam tikrą įvikį sėkmės atveju gausi taškų tik tiek kiek butum gavęs nuo 1 žetono, nesėkmės atveju prarasi tik 1 tašką
ROI - Vidutinis atneštas pelnas nuo vieno žetono. (pvz pas mane premiership atlikti 2 statymai kurie bendrai man atnešė 0,94 pelno tai vidutiniškai 0,47 arba 47%)
Strike - Sėkmingų spėjimų dalis išreikšta procentais


Paspaudęs ant turnyro pirmame stulpelyje gali pamatyti visą turnyro lentelę bei informacija, o lentelės kairėje pusėje bus visų turnyrų sarašas

Uploaded with ImageShack.us
  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#44 Trollis

Trollis

Parašyta 26 balandžio 2013 - 02:59

Kiek taškų turi 1 svaras?
  • 0

#45 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 26 balandžio 2013 - 05:07

Taskai nėra verciami į svarus....

Svarus gali gauti patękęs konkurse tarp prizininkų

Pavyzdys Krepšinio konkursas
Nuotrauka

Šiame konkurse dalyvauje tie kurie yra uzsiregistravę BET365. Tai jų remiamas konkursas kiekvieną menesį kiekvienam patekusiam į 10-tuką BET365 duoda 50 svarų nemokamų statymų savo svetainėje.

Narys už dešimtuko ribos MartyMcG būtų 11 vietoje jeigu atitiktų visus konkurso reikalavimus (Qualifying Criteria) tai yra LSP>0 (jeigu dešimtuke yra narys su mažiau nei 0 arba 0 LSP jis prizo negauna) bei turi būti atlikti bent 5 statymai susiję su krepšiniu minėtas narys atlikęs yra tik 2 statymus, vienas įvykis jau pasibaigęs kitas dar ne.

________________________________________
Pavyzdžiui skiltyje Comment Comps turnyruose norint dalyvauti reikalinga prie kiekvieno statymo parašyti komentarą, kuris turi susidėti iš tam tikro žodžių skaičiaus. Pvz Regbio (Rugby) dalyvauja visi statymai su komentarais iš 20 ir daugiau žodžių, taip pat reikalingi bent 5 statymai, ir aišku taškų suma turi būti didesnė už nulį. Šiame turnyre norint dalyvauti nereikia Registruotis į jokį lažybų puslapį. O prizinių vietų yra 7 Bendra prizų vertė 100 svarų

1-2 vietos 25 svarai
3-7 vietos 10 svarų

Šie laimėjimai keliauja į jūsų OLBG saskaita kuriuos veliau galite išsigryninti

P.S.Nebandykit kopijuoti kitų vartotojų komentarų, ir komentarai turi būti anglų kalba
  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas