Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Vidhog.com – iki 5 USD už 1000 views/downloads

vidhog video hosting uzdarbis premium 10% bonus nuo uzdarbio

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 11

#1 Xib

Xib

Parašyta 26 vasario 2012 - 06:17

Vidhog.com – iki 5 USD už 1000 views/downloads

Nuotrauka

Sveiki, žinant esamą situaciją su video talpyklomis, radau neblogą alternatyvą – Vidhog.com, turbūt esate pastebėję, jog šiuo metu dominuojantys: Filebox, Uploadc ir pan. turi bugų, per kuriuos negalima uždirbti. Didelis surinkto srauto apkarpymas (traffic shaving), video failai konvertuojami dienomis, savaitėmis, kol šie apskritai gali funkcionuoti ir rinkti peržiūras už kurias šie puslapiai moka. Labai didelė konkurencija talpinamuose puslapiuose, minimali išmoka - 20 USD ir jie išmoką tik kartą per mėnesį, moka IKI 4 USD už 1000 views (už kurių šalių peržiūras moka daugiausiai jie nenurodo) ir nemoka visiškai nieko už trumpos trukmės video. Taip pat yra daug bugų su remote upload, pats player lėtas, net turint jų premium accountą ir dar daugiau trūkumų būtų galima išvardint.

Kuo Vidhog.com geriau?

Pats puslapio šablonas (template) yra panašus į visus šiuo metu esamus video hostingus, tačiau štai yra tokie šio puslapio privalumai:
  • Moka didesniu tarifu už peržiūras, nei kiti puslapiai.
  • Moka už peržiūras iš visų šalių ir betkokios trukmės video! (padariau šiokį tokį eksperimentą ir įkėliau 23 sekundžių trukmės video, už 1000 views – gauta 1 USD, o tai reiškia, jog už 10 000 peržiūrų visiškai mažos trukmės video jie išmoka apie 10 USD). Jeigu pamenat, VideoBB už trumpiausios trukmės video mokėdavo iki 8 USD per 10 000 views už A kategorijos šalis (realus uždarbis už 10 000 views būdavo apie 3-4 USD). Visą tai suteikia galimybių neblogai uždirbti iš trailerių bei kito tipo video failų. Taip pat Vidhog.com suteikia galimybę siųstis ilgesnės trukmės video nemokamai (tik žinoma be premium nemokamas siuntimasis yra ribojamas), todėl savo video galite reklamuoti ne tik įprastiniuose video streaming puslapiuose, bet ir forumuose kaip warez-bb ir tt.
  • Vidhog.com – nėra traffic shaving, ir ne tik tai, jie moka ir už neunikalias peržiūras/parsisiuntimus (manau vėliau jie tą ištaisys savo naudai).
  • Išmokos tik per Paypal– minimali išmoka tik 10 USD, išmoka per savaitę (dažniausiai per pirmas 24 valandas, nuo „payment request“ paspaudimo).
  • Pagrindiniai Vidhog.com minusai: nors mažiau, tačiau yra bugų naudojant remote upload (kaip ir filebox, uploadc), neskaičiuoja peržiūrų už embed code linkus, negalima talpint jokio pron :)
Užsiregistravę per mano referral nuorodą, gausite keletą puslapių, kuriuose galite pradėti reklamuoti savo uploadintus video (visa kita jau jūsų išmanumas ir google :) ), uždirbę pirmus 5 USD gausite filefactory prisijungimą, kad galėtumėte naudotis remote-upload, kiekvieną kartą jums surinkus išmoką, atiduodu 10 % jūsų uždirbtos sumos, užsiregistravę kaip referrals rašykite AŽ jeigu reikia daugiau informacijos. Taip pat parašykite AŽ surinkę išmoką dėl papildomų 10 % nuo jūsų uždarbio.

Referral registracija:

ČIA

Paprasta registracija:

www.vidhog.com
  • 1

#2 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 26 vasario 2012 - 06:22

atrodo tikrai neblogai.
galetum kontakta ar ka i pm
  • 0

#3 Edviuxas1

Edviuxas1

Parašyta 26 vasario 2012 - 07:19

Sugundei. Užsiregistruosiu. Jei gali, info į PM.
  • 0

#4 barmalejus

barmalejus
  • Lytis:Vyras
  • VietaPanevezys

Parašyta 26 vasario 2012 - 08:39

http://watchseries.eu/
http://www.tv-links.eu/
nepriema sito hosto linku,nzn uzsiregistruosiu kaip tavo ref,bet po kolkas nedirbsiu,sunkei cia ismoka surinksi(kol nepatvirtins to hosto normalus puslapiai)
  • 0

#5 NoyzLT

NoyzLT

Parašyta 26 vasario 2012 - 09:08

Neuploadina man kažkodėl failų.
  • 0

#6 ferass123

ferass123
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 26 vasario 2012 - 09:25

Raso, kad kazkokie techniniai nesklandumai pas juos, tipo jeigu nesutvarkys keis serverius ir visi failai pradings.


Ar gavai ismoka ? ;]]
  • 0

#7 Xib

Xib

Parašyta 26 vasario 2012 - 09:51

http://watchseries.eu/
http://www.tv-links.eu/
nepriema sito hosto linku,nzn uzsiregistruosiu kaip tavo ref,bet po kolkas nedirbsiu,sunkei cia ismoka surinksi(kol nepatvirtins to hosto normalus puslapiai)


Šitie kolkas nepatvirtinę Šio hostingo, bet tai laiko klausimas. Tačiau yra kiti puslapiai kurie Šį hostingą jau priima.
  • 0

#8 Xib

Xib

Parašyta 26 vasario 2012 - 09:53

Raso, kad kazkokie techniniai nesklandumai pas juos, tipo jeigu nesutvarkys keis serverius ir visi failai pradings.


Ar gavai ismoka ? ;]]


Hostingas yra mokus, išmoką išsiimsiu už dienų. Dėl uploadinimo kaip jau minėjau jis turi bugų kaip ir visi dabartiniai video hostingai, dėl uploadinimo pamėgink naudoti kita browser, default internet explorer, chrome, firefox. Nepamirškit kad jis moka ir už trumpus video.. juos uploadint neturėtų kilt problemų, nes užimt jie gali kad ir 2 mb.

Redaguota:

šiuo metu jie tvarko puslapį, todėl Upload/Remote Upload normaliai neveikia. Kaip minėjau tai didžiausias šio puslapio minusas, bet ta pati situacija yra ir su kitais video hostingais, tik kiti turi dar daugiau bėdų su video konvertavimu ir panašiai. Vakar viskas puikiausiai veikė, Vidhog.com turėtų sutvarkyt savo serverius ir bus galima uždarbiaut, kas dar neturėjo galimybės pradėti.
  • 0

#9 Xib

Xib

Parašyta 27 vasario 2012 - 08:22

Upload jau sutvarkytas ir veikia :)
  • 0

#10 ferass123

ferass123
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 02 kovo 2012 - 10:31

Jau gal gavai ismoka?
  • 0

#11 Edviuxas1

Edviuxas1

Parašyta 02 kovo 2012 - 10:43

Xib, tai ar atsiųsi man savo info į PM?
  • 0

#12 Xib

Xib

Parašyta 03 kovo 2012 - 01:40

Xib, tai ar atsiųsi man savo info į PM?


Išsiųsta.
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: vidhog, video hosting, uzdarbis, premium, 10% bonus nuo uzdarbio

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas