Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

MyBrowserCash


  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Temoje atsakymų: 2

#1 pauliuxsaz

pauliuxsaz

Parašyta 06 kovo 2012 - 04:18

Tai unikalus projektas, apjungiantis keletą uždarbio variantų viename. Trumpai tariant - parsisiunčiate programą ir vien tik už tai, kad naršote internete ji mėto jums reklamas, už kurias be abejo jums yra mokama. Esu Gold narys ir reklamų skaičius per dieną tikrai viršija 50 - tiksliai net nesu skaičiavęs. Užsidirbus šiek tiek programą galima išnaudoti ir investavimui - perkant refferal shares 2 mėnesiams, kurie grubiai tariant per tuos 2 mėnesius jūsų pinigus padvigubina.


Primenu, kad reklamos būną ne tik iššokančios kampe bei užsikraunančios tiesiai ant atidaryto puslapio, bet ir atsirandančios paieškų sistemose ar bet kuriame puslapyje (žodžiai paryškinti mėlynai ir pabraukti dviguba linija). Už pastarasias pinigai matomi būna tik kitą dieną.


Investavimo principas:


Kai tik surenkate 5$ arba nusprendžiate investuoti iš savų pinigų, kompanija siūlo pirkti \"refferal shares\" (toliau RSH) po 5$ už vienetą. RSH - tai jums priskiriamas žmogus (refferal\'as), kuris dirba jums lygiai 60 dienų, o jūs gaunate komisinius - po 0,11$ į dieną. Tai fiksuoti komisiniai - jie nei didėja, nei mažėja. Po 60 dienų, už tai, kad jį pirkote, kompanija jums papildomai išmoka 3$ bonus\'ą. Vadinasi, jei jūs investuojate 5$ (nusiperkate 1 RSH), po 60 dienų turėsite 9,60$ (pelnas - 4.60$). Tuomet šis \"atidirbęs\" žmogus yra iš jūsų atimamas. RSH kiekis, kurį galite įsigyti yra ribotas. Free member\'iai daugiausiai gali turėti 20 RSH, tuo tarpu Gold\'ams limitas yra 1000 RSH. Taip pat yra limitas, kas kiek dienų galite pirkti ir maksimalus įsigyjamų RSH skaičius per dieną - tai be abejo priklauso nuo narystės tipų, kurių palyginimus galite rasti paspaudę nuorodą New User Quick Start Guide ir tuomet Step 8 - Upgrade Your Account To Silver or Gold.

Svarbu! Įsigyję RSH, per dieną privalote paspausti ant 10 reklamų, kad tą dieną gauti komisinius ir prisijungti 1 kartą puslapyje (jei esate Gold\'as - nebūtina).

Norintiems įsigyti, reikia iš Account Balance esantį uždarbį ar įdėtus pinigus pervesti į Purchase Balance. Tada tiesiog spaudžiate ant nuorodos Purchase Referral Shares esančios žemiau ir toliau atliekate viską pagal instrukcijas. Ten pat bus ir rodoma jūsų RSH statistika - kiek įsigyta, kada įsigyta, kiek uždirbta iš kiekvieno RSH ir kiek kartų išmokėta po 0,11$. Kaip atrodo statistika parodyta lentelėje žemiau.

REGISTRACIJA - Cia
  • 0

#2 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 06 kovo 2012 - 04:19

tokia tema yra ne viena jau!<:
  • 0

#3 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 06 kovo 2012 - 07:06

Perkeliu į šiukšles.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas