Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Dideli pinigai kuriant pažinčių svetaines. Newbie friendly

pinigai greiti lengva pazintys svetaine affiliate

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 mellamin

mellamin

Parašyta 09 kovo 2012 - 06:03

Sveiki. Parodysiu gana neblogą būdą užsidirbti su DatingFactory.Com. Esmė tokia, jūs per jų platformą susikuriate viena iš daug siūlomų temų pažinčių portalą. Patiems galima sakyti daryti nieko nereikės. Nei kodavimo žinių ir t.t. Kadangi viską jūs jau gausite užregistravę svetainę ir jums beliks savo puslapį reklamuoti ir gauti už užsiregistravusius narius, kurie užmokėjo už premium narystę, pinigus.
Trumpai apšviesiu kaip ir ką reikia daryti:

Pirmas žingsnis:
Užsiregistravę ir prisijungę prie savo saskaitos, viršutinėje juostoje renkamės „Sites“. Poto atsidariusiame lange spaudžiame „Create a site“.

Nuotrauka

Antras žingnis:
Pasirenkame nišą (temą), kokiai auditorijai skirtas jūsų pažinčių portalas. Toliau pasirenkame dizainą. Kiekvienai nišai yra apie 3 skirtingus dizainus.

Nuotrauka

Trečias žingsnis:
„Countries“ pasirinktyje rankamės „International“, gi norime, kad musu paslaugomis naudotūsi kuo daugiau žmonių. Nuo to priklausys mūsų uždarbis.
Amžiaus nekeičiame. Svetainės kalbą nustatome „English“. Įrašome svetainės pavadinimą. O „Pricing model“ paliekame standart.

Nuotrauka

Ketvirtas žingsnis:
Kaip matote, galite naudoti savo nuosavą domeną, tačiau jei norite sutaupyti galite naudotis vienu iš jų subdomenų. Beje naudojant jų subdomenus, jus greičiau patvirtins ir pakels rank‘e. Taigi toliau spaudžiame „Create your site“. Svetainės publikavimui spauskite „Publish“
Nuotrauka

Nuotrauka

Svetainė sukurta. Galite redaguoti pagrindinį puslapį, žinoma jei turite tam žinių. Palaukite kol jūsų svetainė bus patvirtinta. Ir tada skubėkite ją reklamuoti.

Iškils neaiškumų? Drąsiai rašykite man.

Registracija (ref) - DatingFactory.Com

Registracija (Ne ref) - DatingFactory.Com
  • 0

#2 uzsidirbk.eu

uzsidirbk.eu
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 10 kovo 2012 - 02:08

o ką gero jie čia siūlo už referalus? ir ar visas pelnas lieka nuo savo saito, ar tik kažkokie procentai?
  • 0
Posted Image
http://www.olbg.com/?tx200381 (duoda 1000 virtualių pinigų lažyboms,atskiri prizai komandoms,gauta 9 išmokos,padedu per skype: uzsidirbk.eu)

#3 neTix

neTix
  • Lytis:Vyras

Parašyta 23 gegužės 2012 - 08:09

Idomiai
  • 0

Registracija PaidVerts Pilnai grizo 2015.04.10.


#4 InFuture

InFuture
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 09 rugpjūčio 2012 - 07:04

kas nors bandet?
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: pinigai, greiti, lengva, pazintys, svetaine, affiliate

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas