Jump to content

  •  


Photo
- - - - -

JSS tripler


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 rokastripler

rokastripler

Posted 04 April 2012 - 06:44 PM

Tai va, visai neseniai radau sita, nestandartini buda uzdirbti internete beveik nieko neveikiant. Sita sistema sukure http://en.wikipedia....ki/Ponzi_scheme tik cia jos kazkoks geresnis variantas.

Yra viena tokia programa . Ji gyvuoja jau ilgai ir kas diena užsiregistruoja apie 3000 nauju nariu. Kame čia uždarbis? o gi tame,kad tu investuodamas gauni procentus. Yra tokios vadinamos "Pozicijos" už kurias gauni procentus, Viena pozicija kainuoja 10 dolerių, kuria pradzioj gausi nemokamai. Kai nusiperki pozicija už 10 dolerių, tada tau kas dieną moka 2% tai yra 0.20 dolerio. viena pozicija galioja 75 dienas tai reiškias jei lauksi visas 75 dienas kol pozicija pasibaiks turesi 15 dolerių. Tai gi, sis budas uzdirbti ir padeti uzsidirbti kitam yra saugus ir patikimas, noredami pabandyti sistema galite pradziaj spekuliuoti su dovanotais 10 baksu, o pajute kad turite noro ir uzsivedimo tobuleti sioje srityje galite investuoti savo pinigus.

As galvojau kad sita sistema nepatikima, kad cia eilitis spamas, taciau surizikavau ir man svariai pinigus ideda ir isimineja.
pateiksiu pavyzdi kaip ji veikia:
-tarkim isidejau 100$ galiu nusipirkti 10 poziciju, kurios man i diena atnesa 2$
-po penkiu dienu galiu pirkti dar viena pozicija, tai bus jau 11 poziciju ir i diena gausiu po 2.2$
- po 25 dienu turesiu jau 15 poziciju, ir gusiu po 3$, tai reiskia beveik kas 3 diena galesiu pirkti po pozicija. Ir taip toliau auga pelnas.

Cia yra registracijos nuoroda: http://www.justbeenp...1V4q6zMsH&p=&c=
cia sukuriau puslapi apie sita projekta: http://onlycash.webs.com/ taip pat ir fb puslapi:http://www.facebook....352751074771445
cia video:
-ivadas
-pirisjungimas
-nemokamu 10$ gavimas


Klauskite bet ko kas jums neaisku, ir kokie klausimai kyla.
  • 0

#2 INGRIDA1023

INGRIDA1023
  • Lytis:Moteris

Posted 04 April 2012 - 07:03 PM

Yra jau tokia tema: http://www.edarbas.n...__fromsearch__1 . Perkeliu į šiukšles.
  • 0

#3 suzukki

suzukki
  • Lytis:Not Telling

Posted 04 April 2012 - 10:01 PM

na gavau tuos 10$ ka toliau dariti ? galiu as uz juos nusipirkti viena pozicija? ir kaip
  • 0




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas