Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

MTV - My Traffic Value


Temoje atsakymų: 461

#461 Orange88

Orange88

Parašyta 18 lapkričio 2015 - 09:05

Šiuo atveju, narių mažėjimas net nebūtų bloga naujiena. Mažiau narių, - mažiau išlaidų. Plius greičiausiai didesnis procentas pajamų iš šalies, skaičiuojant vienam nariui.

Tik įdomiau, kaip su kaštų valdymu. Kaip ten bebūtų, išlaikyti du ofisus reikia. Plius savininkai Ispanijoje, vadovas Nyderlanduose, vienas ofisas Lenkijoje, kitas Slovėnijoje. Suprantu, kad dvidešimt pirmas amžius, bet tai vis vien žiauriai neefektyvu..

 

P.S. radau kur panaudoti tą STP balansą ir investavau į MTV. Kad ir simboliškai, bet vis tiek :D


  • 0

#462 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 18 lapkričio 2015 - 10:26

PV ckikerių mažinimas gal ir geriau būtų kitiems didesnius reitingus turintiems nariams. Bet MTV programoje tai tikrai nelabai.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt




Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas