Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

MTV - My Traffic Value


Temoje atsakymų: 461

#421 tbudelis

tbudelis

Parašyta 06 vasario 2014 - 01:19

Aš nepiktas tiesiog mane ima pyktis dėl tiesos nebuvimo ir daug melo kurio visur per akis. O tiesos komentuoti ir nereikia aš dėl to nesijaudinu labiau bučiau sunerimes jei būtum sugebėjas įrodyti kad klydau tada būtu teke bent jau atsiprašyti dabar jaučiuosi net pamalonintas juk visad lengviau rasti bereikšmiu argumentų ar net užbaninti "d2b ir MTV atveju" negu pasakyti kažka tikrai reikšmingo kas turėtu svorio.


  • 0
Nuotrauka

#422 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 06 vasario 2014 - 02:14

Dar iš programos neišbanino. Bet regis pats adminas žino, kad jo programa nelabai atperka lūkesčių.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#423 Orange88

Orange88

Parašyta 26 rugpjūčio 2015 - 01:14

Na ką, manau laikas atnaujinti temą, apie, ko gero pačia rimčiausią, didžiausią ir labai perspektyvią uždarbio programą internete, - MyTrafficValue.com

 

Daug čia skundų ir nuogąstavimų būta pernai, užpernai, visada... :D Tačiau kalbant apie faktus, visų pirma, norėčiau truputį pasigirti :D Vakar su drauge grįžome iš atostogų Maltoje, ryt dar porai dienų aplankysime Daniją. Pernai buvome Romoje... Taip pat, dar pernai metais įgyvendinau vieną iš savo svajonių, pradėjau, kad ir simboliškai, investuoti akcijų biržoje. Čia pat, mūsų gimtojoje, vos su keletu tūkstančių litų, bet vis tiek. Prie ko čia visa tai? Prie to, kad visa tai padariau už MyTrafficValue.com pinigus. Štai ką reiškia kantrybė ir pasitikėjimas. Investuota suma švelniai tariant nebuvo įspūdinga. Taip pat ir referalų nemedžiojau. Kaip ketinu elgtis toliau? Gyvenu Vilniuje, nuomos kainos, - astronominės, tad neturiu galimybės susitaupyti pradiniam įnašui būstui. Tad toliau pasitikėsiu MyTrafficValue ir tikėsiuosi jog per ateinančius keletą metų pavyks įgyvendinti šį tikslą. Kaip seksis, - nežinia, rizika visada yra, tad tikrai nenoriu įkalbinėti investuoti, tiesiog dalinuosi savo mažyte sėkmės istorija ir ateities planais. :)

 

Grįžtant prie temos, kurios paskutinis postas buvo rašytas prieš pusantrų metų, tai visų pirma pasikeitė vadovas. Dabar MyTrafficValue laivui vadovauja jaunas, vos 23 metų kapitonas Markas :) Žinoma, už jo, kaip visada stovi tie patys, senieji savininkai. Taip pat, per tuos pusantrų metų kompanija sugebėjo atidaryti du realius ofisus, Lenkijoje ir Slovėnijoje. Juose dirba ne vienas ir ne du programuotojai, palaikymo darbuotojai ir t.t. Nusamdyta teisininkų kompanija, tvarkanti juridinius reikalus (jų dėka grįžo PayPal). Labai netolimoje ateityje laukia nemažai naujų produktų, tad ir vėl viskas įsibėgėja.

 

P.S. Akcijų kainos išties juokingos, pastaruoju metu :)

 

P.P.S. Taip, aš vis dar manau, jog MyTrafficValue yra pati geriausia kompanija ilgalaikėms investicijoms internete.

 

468banner5.gif


  • 1

#424 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 26 rugpjūčio 2015 - 01:48

Wow Orange 88, kaip malonu skaityti pozityvius komentarus :) Labai džiaugiuosi už tave :) Iš tiesų tema labai ilgą laiką nebuvo atnaujinta, net ir pirmą postą reikėtų atnaujinti, nes labai daug kas pasikeitė. Manau nelabai kas dėjo pastangų (tame tarpe ir aš) rašyti forumuose, nes buvo nusileidimų ir pakilimų, bijojo tiesiog apsijuokti. Bet tai tikra, jog projektas dar gyvuoja ir viskas veikia. Paminėsiu šias naujienas, tokias kaip Paidverts atsiradimas, išrinktas naujasis vadovas, daug pokyčių žaidimų srityje, pasikeitę investiciniai planai, pradėjo veikti kreditinės kortelės perkant reklamas, daugiau pajungta mokėjimo sistemų, investicijų prekyba, netrukus pradės veikti atskiras Perfect Money kazino. Ir daugybė kitų projektų atsiras ateityje. Na ką gi, išgyvenome ir manau gyvensime toliau ir uždirbsime su MTV. Toliau puoselėju savo svetainę apie MTV http://www.mytrafficvalue.ltSėkmės visiems!
 
P.S. savo referalams noriu priminti, kad cashback aš vis dar mokėsiu kai bus surinkta 10 USD suma.
  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 


#425 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 26 rugpjūčio 2015 - 01:48

Tikriausiai daugiausiai uždirbta iš kažkada buvusio restarto gautų akcijų :)

 

Aš pats jau kelis metus tame projekte ir niekad nesijaučiau saugus. Niekad nežinai kas nutiks tavo investicijoms. Paskutinį restartą pavyko per plauką prašokti, t.y. atgauti investicijas dar joms nepavirtus į magiškas akcijas, kurių kaina nuo paskutinio restarto stabiliai laikose ant dugno ir nėra prošvaiščių, kad greitu laiku kils. Markas su Paidverts accountu pasigyrė kad nupirko kelis tūkstančius akcijų, bet tik tiek, kad net nei vienu centu jų kaina nepakilo. Tikriausiai jos dar ilgai laikysis tokiame žemame lygyje. Ir kas jas gali norėti pirkti, kai jų atsiperkamumas praktiškai nulinis.

 

Kitas dalykas investicijos. Pagal šiandieninius rodiklius šiandien investavus, eilę prie išmokų prieisite gal po metų. Pats dabar laukiu išmokų iš trečio raundo (t.y. 65) po restarto. Dar gali tekti palaukti 3-4 mėnesius kol pilnai viską išmokės. Geras dalykas tas, kad kiti raundai tikrai neišsiplėtė kaip pirmieji, kurie siekė po milijoną. Tad kai šitą raundą ir dar porą sekančių išmokės raundai pradės greičiau suktis, bet realiai tai tik skaičiai. Esmė ta, kad neaišku kas metų eigoje bus vėl sugalvota.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#426 Orange88

Orange88

Parašyta 26 rugpjūčio 2015 - 02:31

martyboy, tiksliai, net Paidverts dar nebuvo prieš pusantrų metų :D

 

d2b, taip, daugiausia uždirbau iš akcijų, tačiau ir investuoti pinigai per tiek metų bent jau pasitrigubino, pasiketurgubino, net ir nemažai jų praradus per restartus. Ypač per paskutinį, nespėjau prašokt ir virto nemažos sumos akcijomis, tačiau vis vien esu stipriai pliuse. Ir dabar dažniausiai investuoju būtent į akcijas, o ne į investicinius planus. Tad aš ir esu tas, kuris nori investuoti į akcijas :D Kodėl? Todėl, kad jos tikrai labai pigios. Jeigu akcijų kaina pašoktų iki ~2,6 centų, - jau pasidvigubintum pinigus. O šiaip, puoselėju mažą viltį, kad investicinių planų kažkada išvis bus atsisakyta ir nauji produktai bus kuriami iš uždirbtų pinigų. Projektas tikrai pakankamai stabilioje stadijoje, kurioje jau galėtume atsisakyti nuolatinio skolos kaupimo. To pasekoje ir akcijų kaina stipriai šoktų į viršų. Tačiau ne man spręsti.


  • 0

#427 Orange88

Orange88

Parašyta 09 rugsėjo 2015 - 06:35

Na štai, baisuoklių 170%, 200% ir 250% planų nebelieka! Vietoje jų, netrukus atsiras naujas, kur greitesnis ir labiau realus 115% planas. Manau tai reikėjo daryti jau prieš porą metų, tačiau geriau vėliau negu niekada, super! :)

 

Dar keletas metų ir gal tikrai išsipildys mano pranašystė apie investicinių planų atsisakymą :D


  • 0

#428 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 09 rugsėjo 2015 - 07:59

O aš kaip tik artimiausiu metu planavau investuoti į tą 170% planą. Kompanija patikima, man atrodo būtų visai neblogai įdėti pinigų ir tegul auga. nors ir po ilgo laiko, bet poto smagu pasiimti tokį prieaugį :) Kodėl tu taip nusistatęs prieš tuos investicinius planus, kad net svajoji apie jų atsisakymą ? :D


  • 0

#429 Orange88

Orange88

Parašyta 09 rugsėjo 2015 - 08:24

Tai ne problema, gali nusipirkti kito žmogaus investiciją į 170% planą markete. Tiesą sakant taip elgtis net labiau apsimoka, nes įmanoma investiciją atgauti greičiau ;)

 

Prieš investicinius planus esu nusiteikęs todėl, kad jie kuria skolą kompanijai. MTV turi kasdien VISĄ savo pelną skirti tų skolų išmokėjimui, t.y. grąžinti nariams su pelnu. Kai iš to pelno ir galėtų kurti naujus produktus. Plius kai to pelno nebe užtenka, eilė pernelyg ištįsta, prasideda "debt swap'ai", kurių, žinoma niekas nelaukia. O kur dar legalumo problemos... Žodžiu, labai džiaugiuosi, kad liks tik vienas planas ir tas, su normalesne grąža :)


  • 0

#430 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 rugsėjo 2015 - 09:12

Na štai, baisuoklių 170%, 200% ir 250% planų nebelieka! Vietoje jų, netrukus atsiras naujas, kur greitesnis ir labiau realus 115% planas. Manau tai reikėjo daryti jau prieš porą metų, tačiau geriau vėliau negu niekada, super! :)

 

Dar keletas metų ir gal tikrai išsipildys mano pranašystė apie investicinių planų atsisakymą :D

Kur tu čia tokias naujienas užmatei, niekur nerandu. Pas juos visas naujienas skelbti ir ieškoti forumuose yra kažkoks absurdas.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#431 TeamFounder21

TeamFounder21
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 rugsėjo 2015 - 09:57

Kur tu čia tokias naujienas užmatei, niekur nerandu. Pas juos visas naujienas skelbti ir ieškoti forumuose yra kažkoks absurdas.

ieskok, nieko neveiki


  • 0

BANNER_468x60.gif


#432 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 rugsėjo 2015 - 10:03

ieskok, nieko neveiki

O kokie mes šustri.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#433 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 10 rugsėjo 2015 - 02:07

Atnaujinta pirmojo puslapio informacija, kam reikia daugiau info ieškokite mano svetainėje www.mytrafficvalue.lt

Kas liečia naują investicinį planą, tai aš labai džiaugiuosi, kad projektas virsta tikru verslu. Su laiku skola vis mažės, greičiau roundai suksis, patraukliau viskas atrodys nors procentai mažesni visi išloš daug daugiau re-investuodami. Bent keletą metų tikrai investicijų neatsisakys, nes MTV ir vadinasi visų žmonių finansuojamas projektas.

Laukiame daugiau produktų, bet esmė ta, kad jau judama link tikslo, atnaujindamas pirmo puslapio informaciją palyginau kaip skaičiai skiriasi prieš 4 metus ir dabar, tiesiog veža  :D

Linkiu visiems sėkmės!


  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 


#434 Orange88

Orange88

Parašyta 10 rugsėjo 2015 - 08:02

Kur tu čia tokias naujienas užmatei, niekur nerandu. Pas juos visas naujienas skelbti ir ieškoti forumuose yra kažkoks absurdas.

 

Dienos naujienose. Užtenka sekti tik vieną temą per dieną, ne toks jau ir absurdas, dažniausiai užtrunku vos keletą minučių ;)

 

martyboy, Joe galėjai jau ir nebeminėti :D


  • 1

#435 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 10 rugsėjo 2015 - 08:18

Dienos naujienose. Užtenka sekti tik vieną temą per dieną, ne toks jau ir absurdas, dažniausiai užtrunku vos keletą minučių ;)

 

martyboy, Joe galėjai jau ir nebeminėti :D

Taip teisingai JO jau niekada nebus minimas šiame projekte.


  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 


#436 TeamFounder21

TeamFounder21
  • Lytis:Vyras

Parašyta 11 rugsėjo 2015 - 09:59

O kokie mes šustri.

tai kad, taip vienoje temoje viskas surasyta, jam dar blogai. :D


  • 0

BANNER_468x60.gif


#437 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 11 rugsėjo 2015 - 10:35

martyboy, kaip suprantu esi kogero daugiausiai pasiekęs su MTV Lietuvis. gal galėtum bent daugmaž apibrėžti, kiek per savo visą laiką su MTV esi uždirbęs gryno pelno ? Manau visiems būtų įdomu ir motyvuotų geriau  :)


  • 0

#438 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 11 rugsėjo 2015 - 10:44

martyboy, kaip suprantu esi kogero daugiausiai pasiekęs su MTV Lietuvis. gal galėtum bent daugmaž apibrėžti, kiek per savo visą laiką su MTV esi uždirbęs gryno pelno ? Manau visiems būtų įdomu ir motyvuotų geriau  :)

Su MTV esu nuo pat pradžių ir tikrai milijonų neuždirbau. Kol kas tai vienintelis projektas su kuriuo dirbu ir pragyvenimui prasimanau. Neįvardysiu tikros sumos, aišku man visos investicijos atsipirko su kaupu ir numatau labai gerą ateitį būtent MTV pagalba mano pajamos turėtų dar labiau išaugti. Esu išsigryninęs keturženklę sumą. Manau, kad ir taip labai paatviravau ;) Plius dirbu legaliai, turiu ind. veiklą, pajamas deklaruoju ir moku mokesčius.


  • 1

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 


#439 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 11 rugsėjo 2015 - 10:47

nu ką galiu pasakyt, mldc tiesiog. Paatviravai pakankamai, kad susidaryčiau reikiamą įspūdį :) Sakai, dar dabar jungtis prie šios kompanijos nevėlu ?


  • 0

#440 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 11 rugsėjo 2015 - 10:52

nu ką galiu pasakyt, mldc tiesiog. Paatviravai pakankamai, kad susidaryčiau reikiamą įspūdį :) Sakai, dar dabar jungtis prie šios kompanijos nevėlu ?

Tikrai ne vėlu. Kompanija legalizuojasi, numatomi dideli pokyčiai. Gali pastebėti kiek daug visko yra sukurta, kokią pridėtinę vertę produktai sugeneruoja kasdien. Pinigai iš oro nekrenta, viskas realu. jeigu reikės pagalbos kreipkis tikrai padėsiu ;) Sėkmės.


  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 




Atsakyti



  


Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas