Šiandien mes pabaigėme išmokėti #18 Roundą, galite pamatyti statistiką čia:
http://mytrafficvalu.../log/queue.htmlAš ką tik nusiunčiau detales mūsų dizaineriui Reyner, kad jis galėtų pradėti daryti Paul sekančio žaidimo: Multi Strike Joker Poker dizainą… aš manau, kad šiame žaidime yra didžiulis, realus potencialas, nes į jį labai lengva įsijungti ir įgauti priklausomybę, be to Jūs galėsite turėti tokius pačius pojūčius, kaip, kad su Let It Ride, bei daug šansų laimėti didžiulius prizus, to žmonės labiausiai ir trokšta.
Alex tuo metu padeda išbandyti ir padidinti mūsų kodo pajėgumus, kad Paul susipažintų su mūsų esama praktika ir princypais… Taigi jis galės patalpinti ateityje sukurtus žaidimus be jokios pagalbos, jam nereikės laukti, kol atsilaisvins kiti programuotojai. Tai turi būti idealu!
Alex taip pat yra užsiėmęs su naujais investiciniais planais. Brianas turi darbo su Monitoriaus atnaujinimu ir tobulinimu. Po to jis turės imtis Loto Game. Paul užsiėmęs su Baccarat ir su tuo susijusia sistema, vėliau po šito darbo jo laukia Multistrike. O Justin dar kol kas vis vargsta su Three Towers Solitaire.
Ir mes atsitiktinai atradome ir šiuo metu testuojame programuotoją, kuris turi patirties su Multi-Wheel Slot Machine. Tai jo paties asmeninis projektas, tad viską išbandome ir matysime ar jis bus tinkamas kai ką sukurti mūsiškei sistemai.
Tuo tarpu, aš Jo Cook turiu visą puokštę dalykų, kuriuos labai noriu įgyvendinti…
- Complex Slot Machine Spec
- Paidverts.com Spec
- Rekonstruoti referalinę sistemą
- Rekonstruoti „My Account“ parodymus, pagerinti Jūsų sąskaitos priežiūrą / investavimus
- Noriu padaryti savo naujos idėjos eskizą, kuriame būtų galima sukurti daugelypę (paprastą) versiją naujiems MTV investuotojams, žaidimų žaidėjams ir t.t.
- Padėsiu Alex išbandyti naujus investavimo planus
- Padėsiu Brian tobulinti Monitorių ir priimsime į darbą naują redaktorių
- Ir kasdien atsiranda vis naujesnių darbų
Ah, o Carlos man pasakė, kad jis pastebėjo labai gražų 600,000 Eurų Lombargini , tad paskubėkite ir investuokite

))