Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Ineši 1$ , pasiemi 3$

http://fx.us.lt

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 lif

lif

Parašyta 10 liepos 2012 - 10:43

1)Jūsų išlaidos šiame projekte 1 WMZ, kurie jums sugyž iš karto po pirmo dalyvio užsiregistravusio po jumis! 2)Momentali registracija į projektą. Registracija užims tik keleta minučių,ir iš karto po jos , jūs galite pradėti uždirbinėti pinigus. 3)Sistema pati suranda jums referalus! Systemoje egzistuoja tolygus dalyvių paskirstimas. Naujas dalyvis atejes ne po registruoto dalyvio nuodara, tampa referalu dalyvio kuris turi mažiausiai referalų. 4)Pilna statistika jūsų lygių ir pardavimų , kiekvienam dalyviui bus pateikta statistika jo distriburių , referalų ir jų E-paštai. 5)Momentalus pranešimas į E-paštą apie naują referalą , užsakimą ir patvirtinimą , lygio užsakymą. 6)Visi atsiskaitimai vyksta tiesiogei tarp dalyvių,jokių procentų ir komisinių , dėl ko visiškai atmetama apgaulė iš administracijos pusės. 7)Visiška veiksmų laisvė.Poto kai įsigysite viena iš lygių ir jūsų distributorius patvirtins jį , jus iš karto galite daryti užsakymą kitam lygiui , nelaukiant reikalaujamo kiekio referalų esamam lygije. 8)Visiška veiksmų laisvė . Poto kai įsigysite viena iš lygių ir jūsų distributorius patvirtins jį , jus iš karto galite daryti užsakymą kitam lygiui , nelaukiant reikalaujamo kiekio referalų esamam lygije!
9)Vienintelis apribojimas yra tai , kad jūs privalote pritraukti į projektą 3 referalus 1 lygije , kas suteikia nuoseklų lygių pasiskirstimą jūsų piramidėje.
Nesnausk,kol svarstai , kiti jau darosi pinigus...!http://fx.us.lt
  • 0

#2 weno

weno
  • Lytis:Vyras

Parašyta 10 liepos 2012 - 11:11

:D originalu, sakykyciau atradai infinite income formule.
  • 0

#3 Maantas

Maantas
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 11 liepos 2012 - 06:56

Na ir per kiek laiko is 1$ pasidaro 3$?
  • 0

#4 lif

lif

Parašyta 11 liepos 2012 - 09:52

paskaitykite puslapyje aprašymą,faq ir viska suprasit ,savo 1$ atgauni iš kart kai po taves užsiregitruoja tavo pakviestas žmogus,administracija tik palaiko vidide tvarka ir visiškai nereguluija tavo indelių,nes visi atsiskaitymai vyksta tiesiogei tarp dalyvių,Kuo greičiau atsivesi draugų į projektą,tuo greičiau ir uždirbsi ! :)
į visus klausimus ten operatyviai atskinėja administracija ar su kuo ten susisieki, taip kad čia tik belieka patiem spresti ,nori to ar ne
;)
  • 0

#5 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 11 liepos 2012 - 02:06

Trys referalai, trys doleriai grįžta. Kodėl matricos administracijai nieko nelieka :)?
  • 0

#6 lif

lif

Parašyta 11 liepos 2012 - 03:54

1,Matricos administracija pati gali dalivauti projekte,
2.jai lieka kada susiklosto tokia sitacija (Gavus pinigus,jūs privalote patvirtinti užsakymą 5 dienų bėgyje. Jeigu jūs planuojete neprisijunkti daugiau nei 5 dienas,jus turėtumėte pasiimti Pas administraciją atostogas,nurodant dienų skaičių(ne mžiau 5). Po sugrižimo jums bus gražinta 90% nuo sumos patvirtintų užsakymų. 10% - mūsų komisja jums būnant atostogose.), arba (Klausymas: Aš apmokėjau X lygį o pinigai man sugryžo,ką turiu daryti ?!
Atsakymas: Jei nutiko tokia situacija,galimas dalykas ,kad jūsų distributorius paliko projektą,todėl susisiekite su administracija ir mes rasime sprendimą.) tokiais atvėjais keldami lygį jau mokate pinigus naujam distributoriu,arba administracijai jeigu ji jus pasiims kaip referalą, ir šeip dar neteko girdėt kad kokių nors pinigus darančiu administracijos liktu ant ledo :D
Jei ko neatsakiau galite tiesiog nueiti i puslapį,užsiregistruoti projekte ir paskaitinėti taisykles ,faq,.....jų daug nėra, bet parašyta ,aiškiai,ir jei nenorėsite toliau dalivauti tai jūsų akauntas po kokios savaitės ar daugiau bus itštrintas kaip neaktyvus.
  • 0

#7 lif

lif

Parašyta 26 liepos 2012 - 01:38

Specialus pasiūlimas !!!
Garantuoju galimybę dalivauti projekte be reikalaujamo įnašo ir GAUTI PELNĄ .
Dalyvių skaičius bus ribotas,todėl norintis sudalivauti,nesnaudžiam ir rašom i pm.Visiškos haliavos nebus,apie visas sąligas, kalbėsiu su kiekvienu norinčiu dalyvauti ,asmeniškai ;)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas