Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Kas yra PTC sponsoriai ir kaip su jais dirbti


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 11

#1 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 20 liepos 2012 - 01:31

Uždarbis su PTC sponsoriais yra labiausiai mėgiamas naujokų, todėl parašiau išsamų straipsnį apie tai, ką reikia žinoti pradedant uždarbiauti tokiu būdu. Straipsnis ilgas, tačiau išsamus, todėl gero skaitymo ;)

Nuorodų peržiūrinėjimas tai- ko gero pats žinomiausias ir daugiausiai skirtingų nuomonių sulaukiantis uždarbio internete būdas. Uždarbiaujant tokiu būdu, tikslas yra apsilankyti įvairiuose internetiniuose tinklapiuose, kuriuos reklamuoja tam tikros kompanijos ( PTC Sponsoriai) ir už tai gauti pinigų. Atrodo neįtikėtina, kad pinigai yra mokami tiesiog už apsilankymą kitame internetiniame tinklapyje ? Tačiau tai yra visiškai tiesa.

Kas yra PTC Sponsoriai ?

PTC sponsoriai, tai tam tikros kompanijos, kurios mums moka už tai, kad spaudinėtume nuorodas ir apsilankytumėme kituose tinklapiuose. Galima sakyti moka už tai jog paprasčiausiai naršome internete.Daugeliui gali kilti klausimas : o kokia gi nauda PTC sponsoriams mums mokėti pinigus už tai, kad mes peržiūrime vienus ar kitus puslapius ? Patikėkite nauda jiems yra ir labai didelė. PTC sponsoriai dar kitaip vadinami buxais, yra firmos kurios padeda daugeliui internetinių tinklalapių paplisti internete. Kitaip tariant jie yra reklamavimo kompanijos.

Taigi, įsivaizduokite, kad jūs sukūrėte labai įdomų tinklapį ir norite, kad kuo greičiau jį pamatytų tūkstančiai kitų žmonių. Išpopuliarinti savo tinklalapį jūs galite keliais būdais: Galima jį optimizuoti paieškos sistemoms ( SEO ), galima spaminti , t.y įkyriai visiems siuntinėti elektroninius laiškus, reklamuotis įvairiuose forumuose, chatuose. Tai yra labai varginantis ir ilgas darbas, todėl dauguma internetinių tinklapių savininkų palieka visą darbą padaryti už juos PTC Sponsoriams. Aišku uždyką joks PTC sponsorius nereklamuos jūsų tinklalapio, todėl jam reikės sumokėti. Taigi, puslapių savininkai sumoka didelius pinigus už tai , jog PTC firma parodytų jų tinklapius daugeliui pasaulio žmonių, o kad žmonės peržiūrėtų tuos tinklapius PTC sponsorius jiems dar ir sumoka pinigus. Galiausiai gaunasi taip, jog mes gauname pinigus už tai, kad peržiūrime įvairius tinklapius.

Jei dirbtume vieni tai uždirbtume iš tiesų mažai ( apie 10-20 dolerio centų per dieną) ir ilgai netempę mestume tokį darbelį, todėl kad taip neatsitiktų sponsoriai nusprendė padaryti referalų sistemą. ši sistema veikia labai paprastai, norint uždirbti dar daugiau jums reikės kviesti kuo daugiau žmonių dirbti tame sponsoriūje.Kiekvienas jūsų pakviestas žmogus spaudinėdamas nuorodas ir uždirbdamas sau pinigus, kartu uždirbs ir jūms, pats nieko neprarasdamas.


Kaip jau minėjau šio darbo tikslas yra peržiūrėti tam tikrą nuorodą, todėl , kad jūms būtų aiškiau sudariau trumpą uždarbio pavyzdį:
šis pavyzdys sudarytas remiantis vidutinėmis paspaudimų kainomis.

Tarkime PTC sponsorius duoda peržiūrėti po 10 nuorodų per dieną, kurių vertė yra po 0.01$
Jūs paspaudžiate 10 nuorodų ir uždirbate 0.01x10 = 0.1$
Tarkime jūs turite rekomendavę 10 draugų ( referalų ), kurie paspaudžia taip pat po 10 nuorodų ir jie uždirba jūms 0.005x10x10 = 0.5$
galutinis jūsų dienos uždarbis yra 0.1+0.5 = 0.6$ , o tai išeina apie 1.5 Lt
Uždarbis per savaitę 10.5 Lt
Uždarbis per mėnesį 45 Lt
Tai yra uždarbio pavyzdys turint 10 referalų ir dirbant tik viename PTC sponsoriuje. Turint daugiau referalų ir dirabant su daugiau PTC sponsori uždarbis gali didėti beribų.
Surasti referalų yra nelengvas darbas, todėl uždirbti didelius pinigus su PTC sponsoriais gali tik žmonės intensyviai jų ieškantys, mokantys gundančiai pateikti informaciją, kad priviliotu į šį darbą įsitraukti žmogų.

Kaip užsiregistruoti ir dirbti su PTC sponsoriais?

Prieš pradėdami registruotis ir dirbti PTC Sponsoriuose rekomenduoju perskaityti pagrindinines taisykles, kurių vertėtų laikytis dirbant ( skaityti šio straipsnio pabaigoje)

Registracija ir darbas visuose PTC sponsoriuose yra labai nesunkus ir analogiškas kaip ir kitose kompanijose, tik turėkite omenyje, kad prieš registruojantis į PTC sponsorius jau turite turėti atsidarę sąskaitą viename iš El bankų ( PayPal, AlertPay, Liberty Reserve ), nes besiregistruojant PTC sponsoriuose registracijos anketoje reikia įvesti Paypal, AlertPay arba Liberty Reserve internetinių bankų sąskaitų numerius. PayPal sąskaitos ID (numeris) yra jūsų El paštas (taip pat kaip ir AlertPay), o Liberty Reserve sąskaitos numerį sudaro U raidė ir 7 skaičiai. Pvz: U214***9. Daugiau informacijos apie kiekvieną El banką ieškokite Edarbas.net skyriuje El.Bankai Bankai, keityklos ir mokėjimo sistemos. Savo registraciją dažnai tenka patvirtinti paspaudžiant specialią patvirtinimo nuorodą, kuri po registraijos atsiunčiama į jūsų El pašto dėžutę.

Po registracijos:
  • Nueiname į bet kurį sponsorių kuriame jau užsiregistravote .Jei dar neesate prisijungę, paspauskite mygtuką Login ir prisijunkitePagrindiniame Sponsoriaus puslapyje ieškokite skyriaus: SurfAds, View ads, View Advertisements .
  • Atsivėrusiame puslapyje pamatysite tam tikrą kiekį nuorodų (paprastai nuo 4 iki 10), paspauskite ant vienos iš jų, tada turėtų užkrauti kitą puslapį ir viršuje (paprastai puslapio kairėje) turėtumėte matyti senkantį laiką, kai laikas baigiasi , turėtų atsirasti užrašas DONE , žalia varnele ar kažkas panašaus parodantis, kad puslapis jau peržiūrėtas reikiamą laiką. Kai tai nutinka galite išjungti esamą puslapį, vėl grįžti į SurfAds skiltį ir spausti kitą nuorodą. Baigę spaudinėti nuorodas vėl galėsite jas paspausti tik kitą dieną.
Pastaba : Nevisuose sponsoriuose nuorodos spaudinėjamos vienodai. Kai kuriuose užtenka tik spustelėti ant nuorodos, palaukti 30 sekundžių kol pasirodys užrašas, kad nuorodos peržiūrėjimas patvirtintas ir spausti sekančią nuorodą, o kai kuriuose paspaudus ant nuorodos šalia gali atsirasti koks nors simbolis ( rutuliukas) kurį būtina paspausti norint peržiūrėti nuorodą. Dar kituose nuorodos peržiūrėjimo pradžioje arba pabaigoje atsiranda trumpa užduotis kuria turite įvykdyti norėdami gauti pinigus. Pvz. atsiranda trumpa užduotis (4+5) ir šalia tuščias langelis į kurį reikia įrašyti atsakymą ir tik teisingai atlikus tokį veiksmą peržiūrėta nuoroda bus patvirtinta ir už ją jums bus sumokėta.



Pagrindinės PTC sponsorių taisyklės kurių reikia laikytis norint sėkmingai dirbti
  • Nebandykite sukčiauti ir bandyti apeiti sponsorių taisykles kurdami kelis Acc (vartotojus) tame pačiame sponsoriuje iš to pačio IP , nes yra galimybe kad gausite Baną ir visi jūsų pinigai dings.
  • Nenaudokite jokių pagalbinių programėlių (AUTOCLICKER) ir panašiai, kurios automatiškai spaudinėja nuorodas ar daro kitus darbus už jus. Dauguma sponsorių nuo jų yra apsaugos, ir jei jūs juos naudosite kyla rizika kad negausite savo pinigų, todėl saugiausias ir geriausias būdas sąžiningai dirbti pačiam.
  • Nuorodas spaudinėkite atsargiai, nes kartais tarp nuorodų būna įmaišyta tokių nuorodų kurias paspaudus jūsų vartotojas bus užblokuotas ( suspenduotas) ir visi jūsų uždirbti pinigai bus anuliuoti. Dažniausiai tokios nuorodos būna pačiame nuorodų sąrašo gale ir yra pažymėtos raudonai. pvz.DONT CLICK THIS LINK, THIS IS CHEAT LINK
  • Niekada nevertinkite PTC sponsoriaus pagal duodamų nuorodų skaičių ir nepasitikėkite tokiais sponsoriais, kuriuose už paspautas nuoroda duoda daugiau nei 2 centus. Kuo Sponsorius duoda daugiau nuorodų ir kuo daugiau moka už jas, tuo jis daugiau pinigų išmoka ir tuo greičiau bankrutuoja, Patikimiausi sponsoriai dirbant be referalų vienam žmogui leidžia uždirbti po 3-5 centus, kaip pavįzdį galima imti PTC Gigantą NeoBux, kuris išpradžių leidžia uždirbti nedaug, o tik investuojant į jį galima pasiekti gerų rezultatų, todėl verta susimąstyti ar tikrai verta atsisakyti PTC sponsoriaus, vien dėl to, jog iš jo mažiau uždirbsite. Tas pats galioja ir visoms kitoms kompanijoms iš kurių galima uždirbti pinigų. Geriau uždirbti mažiau, bet garantuotai !
Kas yra PTC sponsoriai ir kaip veikia ši uždarbio internete technologija jau sužinojote, dabar belieka išsirinkti tik su kuriais PTC sponsoriais dirbti, o jų yra labai daug (šimtai). Kadangi šis uždarbio internete būdas yra paremtas referalų ieškojimu, todėl dažnai yra bandoma suklaidinti žmones pateikiant melagingą informaciją taip viliojant prisijungti. Būkite atsargus, nesiregistruokite bet kur, stenkitės atsirinkti PTC sponsorius. Kaip tai padaryti skaitykite sekančiame straipsnyje.

Turintiems neaiškumu klauskite ir jums bus atsakyta ;)
  • 2

#2 Werave.

Werave.
  • Lytis:Vyras
  • VietaŽemaitija

Parašyta 20 liepos 2012 - 01:43

Nerealūs straipsniai!
Labai informatyvus ir kas svarbiausia nepabostantys skaityti, nes nesikartoja žodžiai, bei ne vien blatnas tekstas yra ir paryškintų ar pabrauktų sakinių.
  • 1

#3 LikeLT

LikeLT
  • Lytis:Vyras
  • VietaTrakai, Lietuva

Parašyta 20 liepos 2012 - 01:49

Seniai jau reikėjo tokius straipsnius rašyt :)
  • 0

#4 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 20 liepos 2012 - 01:58

geriau vieliau, nei niekada :)
  • 0

#5 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 20 liepos 2012 - 01:59

Jūs vėliau atėjot į šitą forumą, tai dar nematėt šitų straipsnių. Jie buvo pradiniame tinklapio variante. Tikrai labai išsamūs, informatyvūs straipsniai, todėl šitas tinklapis mane tada ir priviliojo :).
  • 0

#6 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 20 liepos 2012 - 02:05

Na, čia ne visai tie patys straipsniai, kurie buvo senajame portale. Anuos straipsnius rašiau prieš keletą metų. Dabar mano supratimas ir požiūris kažkiek skiriasi, todėl straipsnius perrašiau išnaujo :)
  • 0

#7 havennn

havennn

Parašyta 19 lapkričio 2012 - 08:48

Išsamus ir naujokams puikiai suprantamas straipsnelis, puiku. :)
  • 0

#8 Gaudenas

Gaudenas

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 07:11

Sveiki, vakar pabandžiau šį uždarbio būdą ir man patiko ;D. Dabar turiu klausimą, aš nusiunčiau nuorodą draugui, kuris registruotūsi per mane tarkim nuoroda buvo http://www.probux.com. Jis dabar mano referalas, ar reikia dar kažką padaryti? Registruodamas jis parašė, kad aš jį rekomendavau.

Šį pranešimą redagavo INGRIDA1023: 29 gruodžio 2012 - 10:56
Referalinė nuoroda.

  • 0

#9 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 07:26

Viskas, ką tau reikia daryti tai, stengtis, kad tavo referalas dirbtų, nes nuo jo uždarbio priklausys kiek jis tau uždirbs.
  • 0

#10 Gaudenas

Gaudenas

Parašyta 29 gruodžio 2012 - 07:29

Ačiū. :)
  • 0

#11 Gintare66

Gintare66
  • Lytis:Moteris
  • VietaVilnius, Kaunas

Parašyta 22 liepos 2013 - 05:09

labai geras, išsamus straipsnis. :) Pradėsiu nuo to uždarbiaut
  • 0

#12 PTCNavigation

PTCNavigation

Parašyta 02 spalio 2013 - 11:04

Naujokams pravers. Sekmes pradedant uzdarbiaut internete :)
Bei nepamirskite pazaisti su "Grid", gal busite luckiai ir laimesite $ :)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas