Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Ultimate Power Profits (zeekrewards alternatyva)

ultimate zeek rewards

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 20

#21 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 30 rugsėjo 2012 - 08:28

Kompanija jau startavo!

Rugsėjo 30d. - Spalio 10d.
Paruošiame eWallet. Renkamės statusą (10 USD, 25 USD, 50 USD, 75 USD ar 100 USD) ir jį apmokame.
Kas jau pririšo kortelę prie ewallet - gali apmokėti statusą tiesiai iš ofiso tiesiogiai kortele. Kas nėra pririšęs kortelės prie eWallet - turi laiko iki Spalio 10 d. tai padaryti, arba papildyti eWallet kitais būdais.

Spalio 10d. - 20d.
Visi, susimokėję statusą, tampa aktyviais nariais, visi kiti bus matomi kaip NEaktyvūs. Savo ofise bus galima matyti savo 3x10 matricą ir pirmus uždarbius. Pirmi produktai : “Elements of Wealth”, Informacija, Mokomoji medžiaga, Kompiuterinės Programos.
Spalio 10 d. mūsų UltimatePowerProfits ofisai bus atnaujinti, bus naujas dizainas, atsiras įvairos opcijos, Splash puslapiai, responderiai, marketingo instrumentai.

Spalio 20d.
Išmokami komisiniai už 10-20 dienas. Pradedant 20 diena visos išmokos vyks kas 72 valandas, kaip ir buvo planuota. Mūsų UltimatePowerProfits puslapiai bus perkelti į naują platformą - GlobalOneCompanies.com. Joje jau bus viskas, - pradedant pačiais paprasčiausiais instrumentais, baigiant paskutinėmis inovatyviomis technologijomis ir produkcija. Bus prijungti “Business Wealth Centers” : visame pasaulyje veiksiantis “iGOShoppingMall” Prekybos centras, Turizmo centras, Maisto produktai, Papildai, Sveikatos ir Grožio prekės, BIO produkcija, Auksas, Sidabras su nuolaida, ir tt. Asortimentas bus palaipsniui pildomas. Taip pat įvedama prekyba elekrtoniniais produktais - Muzika, Video, Žaidimai, Programinė įranga ir pan.
Taškų sistema “EarnYourWayUp” GoGlobal Profit Pool marketinge - už aktyvumą bus apdovanojama taškais - ši sistema bus susieta su visais produktais ir paslaugomis, ir bus lengvai suprantama. Mes galėsime patys rinktis, su keliais - 1,2,3,4 .. verslo centrais bendradarbiauti.

GLOBAL ONE - tai DAUG kompanijų po VIENA vėliava!



Nuotrauka
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas