Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Ismoka is refbackbank

refbackbank

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 tbudelis

tbudelis

Parašyta 06 spalio 2012 - 08:54

Nuotrauka

Tai labai geras projektas norint padidinti uzdarbi is BUX programu. Veikiantis ilga laika turintis daug nariu.

Privalumai:

  • Greitai suzinai kurios programos nemokios ir negaisti laiko
  • Moka 70% uzdarbio bet galima pasididinti pajamas jei rasit savo referalu
  • nebutina dirbti daugelyje programu as neturedamas daug laiko naudoju tik 4
  • Tikrai mokus nors ismoka nera instant.
  • Gan paprasta naudotis viskas automatizuota.
  • yra prem naryste leidzianti padidinti ref back iki 120% ir 25% is referalu.

Seip tikrai labai parankus projektas kas domisi bux, kadangi daug nariu kad ir is trumpai veikianciu bux bus gautos bent kazkokios pajamos taigi kaip minejau laikas nenueis perniek. O cia mano pirmoji ismoka is projekto surinkta per 6 men visiskai nesistengiant. Moka i Payza, PayPal ir LibertyReserve.


Nuotrauka


Kam idomu ar turit klausimu rasykit man siame portale padesiu patarsiu.

papildoma ref nuoroda https://refbackbank.com/ref-DirbuSau/


  • 0
Nuotrauka

#2 tbudelis

tbudelis

Parašyta 06 spalio 2012 - 09:33

Dar vienas ir neblogas projektelis kuris tikriausiai buvo anksciau minetas bet nesulaukes daug demesio del netinkamo pristatymo bei galimybiu is jo uzdirbti butu ANNO1777. Rumunu sukurtas zaidimas kuriame figuruoja tikri pinigai. Gyliai i ji nelysiu nes daug nereikalingo aiskinimo ir mazai naudos paminesiu kas tikrai idomu ir duoda naudos.

Projektas platina savo akcijas ju yra 1mil kai programa sugeneruoja 10 000 visiems akciju turetojams ismoka dividendus po 0.01 euro centa uz akcija. akciju kaina svyruoja dabar yra 0.32 euro uz 1. Jomis prekiauja zaidejai bei adminai. ismokos sugeneruojamos daugmaz kasmenesi. akcijas betkada galima parduoti kaina priklausys nuo rinkos kainos.

Taigi ka galima uzdirbti isigije 1000 akciju uz 320 euru (cia kaip pvz tik) kas men sugeneruos 10 euru. kas butu 3% men arba 36% met pajamu. jeigu akciju isigysite pigiau procentai bus didesni.
Projektas veikia jau daugiau nei 3metus. Ismokos galimos i banka kai surenkat 100 euru arba Western Union kaisurenkat 25 eurus. pinigu inesimas galimas keliais budais manau patys surasit.

Taigi cia ne HIYP ar kazkosk sukciaujantis projektas jis sau generuoja pajamas is zaidzianciu nariu. Taigi investuoti i akcijas yra tikrai patrauklu kas nenori smarkei rizikuoti ir nesiekia didelio pelno staiga.


Registracine nuoroga http://www.anno1777....ex.php?i=143300
Jei kas turit klausimo rasykit. sekmes visiems.
  • 0
Nuotrauka

#3 Viliusdaut

Viliusdaut

Parašyta 06 spalio 2012 - 09:41

per kiek laiko gavai išmoka?
  • 0

#4 tbudelis

tbudelis

Parašyta 06 spalio 2012 - 04:33

is refbackbank per 6men pradzioje dirbau su 2 bux paskutini men su 4 bux. o dirbant su visais ju siulomais bux manu ismoka maziau nei per men galima surinkti.
  • 0
Nuotrauka




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas