Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Investologija.lt


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Orange88

Orange88

Parašyta 09 lapkričio 2012 - 02:15

Vakar, visai atsitiktinai radau šį nuostabų puslapį. Investavimu (bent iš teorinės pusės) domiuosi jau keletą metų, tad kažko itin naujo nesužinojau, bet pradedančiam domėtis tokiais dalykais - tai tikras lobis! Viskas vienoje vietoje, straipsniai išsamūs, profesionalūs (kaip suprantu, tai žurnalo "Investuok" puslapis). Kiekvienas straipsnis turi net savo turinį. Skaičiau ir mėgavausi visą naktį, kol akys galutinai išvarvėjo :)

Primygtinai rekomenduoju kiekvienam pradedančiajam. Viskas vienoje vietoje, paprastai ir aiškiai:

Investologija.lt

Prašom :)
  • 1

#2 Erfin

Erfin
  • Lytis:Vyras

Parašyta 09 lapkričio 2012 - 02:32

Ačiu, kad pasidalinai :)
  • 0

#3 Mantelis189

Mantelis189

Parašyta 10 lapkričio 2012 - 12:25

Dėkui labai :)
  • 0

#4 Orange88

Orange88

Parašyta 10 lapkričio 2012 - 11:47

O čia prie to pačio, straipsnis, puikiai parodantis kodėl galima taikyti kažkokias strategijas, ar patarimus iš kitų investuotojų, sudarinėjant savo portfelį, tačiau negalima jais aklai vadovautis ar juo labiau kopijuoti. Paprasčiausiai kiekvienas esame skirtingas ;)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas