Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Ekonominis žaidimas

ekonomika

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Erfin

Erfin
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 lapkričio 2012 - 05:04

Sveiki

Kadangi Jūs esate uždarbiaujantys internete žmonės jums būtų aktualus šis ekonominis politinis žaidimas.Nors už jį ir neuždirbsite realių pinigų, tačiau šis žaidimas užkabins.Galėsite padėti kovoti svarbiuose eLietuvai mūšiuose. Lietuva yra dominuojanti valstybė šiame žaidime ir yra užvaldžiusi didelę ir pelningą dalį pasaulyje. Kiekvienas karys, ekonomistas ar redaktorius yra labai brangus mūsų valstybei, tad prisijunk ir Tu!

Dabar apie patį žaidimą. Pagrindiniai žaidimo elementai yra politika, ekonomika, žurnalistika ir karas. Čia jūs galite įsteigti įmonę, turėti savo laikraštį, keliauti po kitas ešalis, dalyvauti politinėje veikloje, balsuoti prezidento/kongreso/partijos pirmininko rinkimuose. Prasidėjus karui ar sukilimui, jūsų pareiga kovoti už savo tėvynę visomis išgalėmis. Galimybių riba šiame žaidime priklauso tik nuo mūsų fantazijos. Skirtingai nuo kitų žaidimų šis reikalauji 5-10 minučių, tačiau nereiškia, kad šis žaidimas yra labai paprastas ar kad jame nėra daug galimybių.

Jei užsiregistruosite per mano referalinę nuorodą jūs pasiekę 7 level gausite bonusinius 2 gold ir mano pagalbą, Be to jei užsiregistruosi per mane ir kai pasieksite 7 level duosiu +1gold! Tad prašau užsiregistruoti šioje nuorodoje -----> http://secura.e-sim.org/lan.4418/ Jei kils neaiškumų skype - netinkamas2

Be to čia yra antras žaidimo serveris kuris gyvuoja jau 84 dienas, tad būsite tarp geriausių jei pradėsite žaisti dabar. SEKMĖS! :)

Pagarbiai,
Erfin
  • 1




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas