Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

refban


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 renia

renia

Parašyta 28 lapkričio 2012 - 10:24

Noriu pristatyti idomia programa, gavau ja nuo savo pazistamo. Dabar dar prelaunch, oficialus atidarymas planuojamas sausio pradzioje. Tai nera hyipas nei investiciju programa.
Programos sukerejas tas pats, kuris yra seimininku garsiojo PTC WordLinx, ka reiskia, kad programa bus gan stabili, nes WordLinx jau pora metu moka stabiliai :)

Taigi, uz ka mums mokes programa?

Uz tai, kad galesim reklamuoti ten savo banerius.
Uz tai, kad pakviesime zmoniu, t.y. programa mokes mums uz musu referalus.
Ir dar % uz musu referallu nupirktu reklaminiu paketu.

Kol yra prelauch nieko negalima reklamuoti nei pirkti, bet galima jau kviesti zmones.

Gera zinia kaip manau - yra tik dvi mokejimo sistemos, kurios yra patikimos - tai Payza ir Paypal :)

Referalu galima tureti net iki 10 ligio! Visuose ligiuose gauname nuo ju 30%

Ir dar vienas malonumas :) Tik iki gruodzio pabaigos uz registracija programe gauname 10$ bonusa! Po nauju metu, kaip raso emailas gautas is ju - ta bonusa galima bus isvesti arba damoketi, kas kaip nori - nes tai jusu realus pinigai :)

Taigi kvieciu patiems testuoti :

http://refban.com/13122
  • 0

#2 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 lapkričio 2012 - 10:45

O kuo jis skirsis nuo dabartinio PC?
Ar ten bus galima pirkti reklaminius paketus ir negauti dienos pelno? Ar visviena perkant paketus gausi ir dienos pelną?

Jei negauni dienos pelno tai kiek reklamų parodymų ar panašiai gauni tarkim už 10$?

Tikriausiai reikia suprasti kad nuo visų lygių gauname 30% iš referalų, o ne nuo kiekvieno lygio po 30%.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#3 Orange88

Orange88

Parašyta 28 lapkričio 2012 - 01:51

Programos sukerejas tas pats, kuris yra seimininku garsiojo PTC WordLinx, ka reiskia, kad programa bus gan stabili, nes WordLinx jau pora metu moka stabiliai :)


Gan stabili? WordLinx jau porą metų moka? Nejuokauk Rogue, kuriai priklauso WordLinx, yra seniausia išlikusi internetinės reklamos kompanija pasaulyje! Mokėjo, moka, ir mokės! Esu RefBan projekte, bet ketinu ten būti kaip reklamos užsakovas, kadangi kainos išties viliojančiai atrodo :)

O kuo jis skirsis nuo dabartinio PC?
Ar ten bus galima pirkti reklaminius paketus ir negauti dienos pelno? Ar visviena perkant paketus gausi ir dienos pelną?


Čia nieko panašaus į Profit Clicking :) Realiai, jei norėsi užsidirbti, turėsi savo puslapyje talpinti jų banerį. Nuo referalų uždirbsi tik tuo atveju, jei jie pirks reklamą. Plius kažkiek centų nuo kiekvieno prisijungusio :) Tikslūs skaičiai dar nėra žinomi.

Apibendrinant galėčiau pasakyti, kad jei bus norinčių iš to kažką rimčiau uždirbti - teks tapti rimtu marketingistu :D Čia tikrai ne ta vieta, kur bus galima uždirbt lengvai.
  • 0

#4 renia

renia

Parašyta 28 lapkričio 2012 - 06:46

Firma mokes uz referalus ir tavo uzdarbis priklausys nuo ju kiekio - kuo daugiau referalu,tuo didesnis uzdarbis.

Del bonuso - tai galesi ji ismoket, tai jau tavo pinigai, firma ji atgal nereikalaus, kaip JBP. Bet bonusas yra mokamas tik iki gruodzio pabaigos.

Info is programos: "You'll be able to earn up to 30% from direct affiliate sales (technically level one). You'll also earn from free referrals that refer other active members on ten levels"

Ir pagaliau Adminas refban pats praso rinkti kuo daugiau referalo ir pataria reklamuoti refbana traficexange, dave netgi sarasa, kur galima reklamuoti, kad butu daugiau referalu:

http://ilovehits.com

http://hitpulse.com

http://trafficpods.com

http://ts25.com

Taip pat galit paskaityt FAQ
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas