Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Padekit su Payza


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 5

#1 Radvis

Radvis

Parašyta 01 gruodžio 2012 - 09:57

Sveiki, uzsireginau y PTC, payza ir greitu metu turetu ateiti siek tiek pinigu, bet turiu problemu su payza: Ji yra unverified ir as savo varda su pavarde sutrumpinau, taigi sie duomenys yra netikslus (nezinau kas man buvo kad taip padariau). Esu nepilnametis turiu Sweda ir noriu pasidaryti payza verified, taigi ar man nebus problemu su mano kvailai uzrasytu vardu ir pavarde? Ir dar gal kas gali duoti link, arba pamoka kaip reikia pasidaryti saskaita verified per SWIFT? O gal geriau daryti antruoju budu?
  • 0

#2 NoyzLT

NoyzLT

Parašyta 01 gruodžio 2012 - 10:00

Kaip tu pasidarysi verified, jeigu neturi kreditinės kortelės kurią gali pasidaryti tik 18 metų? :D
  • 0

#3 Radvis

Radvis

Parašyta 01 gruodžio 2012 - 10:07

Stai ka radau Uzdarbis.lt: SEB VISA Virtuon

Pliusai: išduodama ir nepilnamečiams; galioja penkerius metus

Minusai: atsiskaityti su ja galima tik internetu (neveiks parduotuvėje, bankomate)
  • 0

#4 lawuris

lawuris
  • Lytis:Vyras

Parašyta 01 gruodžio 2012 - 11:57

Susikurk nauja Payzos acc su tikrais duomenimis ir verifikuok be problemų :) O seną Ištrink (jei yra pinigu persivesk į nauja payzos acc ir tada ištrink)
  • 0

#5 Arno

Arno

Parašyta 02 gruodžio 2012 - 12:16

Nemanau kad bus problemu nes kai dara tai praso vardo is nauja irasiti tik pavarde pasileka toki kuria usiregistravai bet manau tai visiskai nesukels problemu B). Kortelia galima pasidariti nuo 16metu su tievu sutikimu.
  • 0

#6 Radvis

Radvis

Parašyta 02 gruodžio 2012 - 01:16

Nemanau kad bus problemu nes kai dara tai praso vardo is nauja irasiti tik pavarde pasileka toki kuria usiregistravai bet manau tai visiskai nesukels problemu B). Kortelia galima pasidariti nuo 16metu su tievu sutikimu.

Hmmm.. Kvailiausia tai, kad man 15 metu :D taigi reikes imti SEB ISIC MasterCard kortele, taip? :) Ai dar prie to pacio gal kas pamoka gali kaip pasidaryti verified per Payza? :)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas