Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Banners Broker

banners broker

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 23

#21 kolega

kolega

Parašyta 11 kovo 2013 - 07:28

Labas, ar šis būdas užsidirbti tvirtai patikimas, ar apsimoka pradėti?
  • 0

#22 Orange88

Orange88

Parašyta 11 kovo 2013 - 09:32

Labas, ar šis būdas užsidirbti tvirtai patikimas, ar apsimoka pradėti?


Net nežinau, kaip atsakyti. Bet koks verslas yra susijęs su nemenka rizika. O jau ypač - internetinis. Kita vertus - BannersBroker laikyčiau vienu įspūdingiausių projektų, kokius yra tekę matyti per keturis metus darbo internete. Tad nesiimsiu atsakyti, apsimoka tau pradėti, ar ne. Galiu tik pasakyti, kad pats nesigailiu, jog pradėjau ir toliau sėkmingai skinu BannersBroker sėkmės vaisius :) Tfu, tfu, tfu :D
  • 0

#23 Orange88

Orange88

Parašyta 14 kovo 2013 - 03:26

Geros naujienos visiems besinaudojantiems Payza ir STP - nuo šiol vėl galima pinigus išsiimti į šiuos mokėjimo procesorius :)

Blogos naujienos visiems kortelių turėtojams - nuo kovo 22d. galėsit jas mesti į šiukšledėžes :D Tad paskubėkit išsiimt pinigus, jeigu turit.
  • 0

#24 jausra

jausra

Parašyta 23 balandžio 2013 - 09:16

Laba diena, dar norejau jus pasiteirauti, po dokumentu ikelimo i BB, kur galima pamatyti, arjie patvirtino tave ar ne patvirtino?
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas