Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Linksmuciai.lt

straipsniai nuorodos seo

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Bynkiss

Bynkiss
  • Lytis:Vyras

Parašyta 30 sausio 2013 - 09:41

Linksmuciai.lt
Prieš keletą dienų pradėjau projektuką, viskas čia labai paprasta ir aišku, Jūs turite - sukūręs, parasęs, nufilmavęs ar suradęs kažką įdomaus - Linksmutį ir labai norite pasidalinti juo su kitais.
Mums galite atsiųsti savo kurtą nuotaikingą daina, juokingą straipsnį, juokingą video, organizuojamą renginį ir panšiai.
Butinai patalpinsime Jūsų straipsnyje, atgalinę nuorodą, į Jūsų puslapį, Facebook fanų puslapį, bloga ir tt.

Kadangi šis puslapis turi Google PR1 (nedideli, bet tikekimės jis augs), idėja paprasta - pasirašykit straipsnį (kitaip tariant - sau reklamą) apie savo puslapį, bloga ar rengini ar betką, kas susijęs su linksmybėmis ir gausite backlinkų straipsnyje. Tačiau straipsnis turi būti naudingas ir idomus, kuriame jūsų linkas bus tiesiog integruotas.

Tai visiškai jums nekainuos. Kokia iš to nauda man? Paprasta - jūs užpildysite mano blogą turiniu, o jus gausite nemokama reklamą, backlinka PR1 jums naudyngame turinyje. Kaip toje skambioje frazėje "Padėkite man - padėti jums"

Linksmučio reikalavimai:
1. Ne mažiau kaip 200 žodžių.
2. Reikalinga bent viena nuotrauka ar video.
3. Turinys turi būti informatyvus ir idomus skaityti, kažkuo patraukiantis akį, be abejo kažkuo linksmas.
4. Nepriimame: suaugusiems skirto turinio, seksualinio turinio, nešvankybių, nelegalių narkotikų ar susijusio su tuo turinio, neapykanta skleidžiančio ar panašaus grafikos turinio.

Nusprendėte pridėti savo Linksmutį? Rašykite elektroniniu paštu: AtsiuskLinksmuti@gmail.com

Pasidariau čia labai didelę reklamą savo puslapiui, bet tikiuosi nenusižengiau taisyklėms, visgi nuoroda naudinga, mano nuomone :)
Ačiū už dėmesį, tikiuosi kažkas man padės padėti jums :)
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: straipsniai, nuorodos, seo

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas