Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

FollowLike - Galingas traffic exchangeris

facebook likes seo views keywords nuorodos traffic exchange social exchanges fb fanpage likes shares

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 krikstaniuks

krikstaniuks
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 01 vasario 2013 - 05:24

Sveiki visi! :)

Benaršydamas internete ir ieškodamas kokio įrankio kaip padidinti turimos FaceBook grupės fanų skaičių atradau galingą portalą FollowLike.
Jame DAUG opcijų tokių kaip: FaceBook visapusiškas išnaudojimas likes,shares,subscribers, Youtubes viewai laikai ir visa kita, Bloggerio votes ,Soundclub,Myspace friends ir kas įstrigo jog labai pravartu tiems kas turite svetainę ir norite pasikelti jos PageRank yra sistema kurios dėka galite savo svetainės linką patalpinti sistemos dalyvio svetainėje tam tikram laikui šitaip pasikeldami savo svetainės pagerank. Taip pat galima Targetinti laikus ir t.t Tarkim pasirinkti, kad laikintų tik iš Lietuvos ar tik USA. :)
Taip pat galite užsidirbti iš šios svetainės gaunate $0.15 už kiekvieną aktyvų referalą. Cash out available at $10.00 via Paypal.
Visko neišvardinau, bet mano akimis tai tikrai galingas portalas ne tik socialiniems tikslams, bet ir svetainių populiarinimo. Nuoroda: http://www.followlike.net/?r=11041
(Dėkui kas nepasididžiuojate per mane registruotis) :)



Nuotrauka
  • 0

#2 Bynkiss

Bynkiss
  • Lytis:Vyras

Parašyta 03 vasario 2013 - 10:02

Kurioj vietoj ten yra opcija, kad pasirinkt norimą šalį?
  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: facebook, likes, seo, views, keywords, nuorodos, traffic exchange, social exchanges, fb fanpage likes, shares

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas