Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Profit Gears


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 21

#1 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 16 gegužės 2013 - 10:29

Sveiki visi,

Esu naujas šiame forume tad iškarto atsiprašau jeigu ką parašysiu netaip.
Pastebėjau keistą tendenciją šiame forume. Visi kurdami temas apie naują ar jų nuomone gerą programa rašo apie ją tik tai ką pateikia patys programos kūrėjai, pvz mokamus komisinių procentus referalų komisinius ir pan. Niekas nešneka apie tai kiek programa gyvuos ir kodėl jie taip mano. Man tai atrodo labai keista. Kiekvienas bent kiek daugiau susidūręs su HYIP programomis turėtų suprasti, kad nei vienas HYIP negyvuoja amžinai. Visi jie anksčiau ar vėliau mirs. Tik gerai išprognozavęs Hyip'o gyvavimo laiką gali teisingai pasirinkti investavimo-reinvestavimo taktiką ir iš jo iš tikrųjų uždirbi nebandydamas laimėti loterijoje.
Aš pats esu nemažai susipažinęs su HYIP programomis, esu uždirbęs ne dolerį ir ne dešimt, tačiau negalėčiau teigti, kad esu ekspertas, tačiau atskleisiu paslaptį kodėl tai ką aš sakau nėra "iš lempos". Netaip seniai susipažinau su vienu didesnių interneto marketerių, kuris iš HYIP programų uždirbą po 500$ per dieną ir daugiau. Šiuo metu aš seku jo pėdomis ir mokausi iš jo. Jis man parodo geriausias ir karščiausias programas šiuo metu, pataria kaip ir ką teisingai daryti, kad uždirbčiau kiek galima daugiau.

Dabar apie programą Profit Gears ir kodėl aš manau, kad šiuo metu tikrai verta į ją investuoti.
Ši programa buvo paleista dar šiandien patikimo admino, o jau sukėlė sprogimą tarp didžiųjų interneto marketerių. Šie žmonės į šią programą pritrauks didelius kiekius žmonių, o tai leidžia tikėti, kad programa turėtų gyvuoti gana ilgai. Kolkas mano spėjimas būtų nemažiau nei 6 mėnesius.

Minimalus depositas šioje programoje yra 10$. Priima Egopay STP LR PerfectMoney.
1 "share" kaina 3$ ir uždirba 2% per dieną 60 dienų. Taip pat yra papildomų "bonusų".
Trumpai tariant nėra daug ką aiškinti. Šiuo požiūriu nedaug tesiskiria nuo daugumos HYIP programų.
Nupirktos shares yra išdėliojamos per tris gearus. Na manau, kad bandykite ir greitai suprasite kaip viskas veikia.
Taip pat puikus dalykas yra, kad programa moka net 4 lygių referralų komisinius mokesčius 10%/5%/3%/2%.

Kodėl verta prisijungti būtent per mane? Na kaip jau sakiau man nesuklupti padeda tikrai stiprus marketeris, o aš padėsiu jums. Taip pat jei kils klausimų visada stengsiuosi atsakyti kaip galima aiškiau. Ateityje, kai ši programa bus jau mirusi arba jei norėsite ir anksčiau ir jūs jau būsite uždirbę nemažus pinigus iš jos parodysiu kitas programas vertas dėmesio ir padėsiu jas suprasti.

Dar kartą pasikartosiu. Programa paleista tik šiandien ir šiuo metu labai daug žmonių plaukia į ją. Programa įgauna greitį su milžinišku pagreičiu. Nelaukite kol visi apie ją jau žinos junkitės dabar ir pradėkite šiandien.

Linkas į programą.
http://www.profitgears.com/?drakill
  • 0

#2 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 gegužės 2013 - 07:57

Gerai, kad seki HYIP guru uždarbį.
Bet nėra ko skustis, kad kiti neprognozuoja kiek ilgai išsilaikys vienas ar kitas HYIP, nes jie neprognozuojami.
Kodėl kiti pateikia tik skaičius, kuriuos rašo pats puslapis? Todėl, kad tai yra dalis taisyklių kurias jie nustato (kokie planai, kokie ref bonusai ir pan).

Pats tuom skusdamasis nelabai pasivarginai to aprašyti. Nes aš užėjęs į puslapį matau kažkokį dar nelabai aiškų matematinį modelį, kurio net nepaminėjai:
Yra trys raundai.
Tu pradedi nuo pirmo, kuriame uždirbi po 0,5% per dieną. Ir tame raunde tu būsi nenustatytą dienų skaičių.
Po to nenustatytų dienų skaičiaus tu patenki į antrą raundą, kur gauni dalį bonusų.
Iš tų bonusų tu patenki į trečią raundą, kur jau nuo gautų ar pirktų sharų tu uždirbi jau po 2% per dieną.

Beje dar viena svarbi taisyklė, kad turi reinvestuoti 40% nuo pelno ir ref komisinių. Kurių net nepaminėjai.


Kadangi aš nelabai drįsčiau reklamuoti HYIP, į kurį pats neinvestavau, manau ir pats taip darai.
Tai turėtum plačiau žinoti kaip veikia programa iš vidaus. Ir papildyk ką aš ne taip parašiau, nes tu net nepradėjai aiškinti kaip čia viskas veikia, nes tavo manymu programa mokės 2% per dieną.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#3 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 17 gegužės 2013 - 01:02

Dėkui už papildymą ir išreikštą nuomonę d2b. Prašau nepriimti mano posto kaip įžeidimo kam nors. Tokių siekių neturiu ir nematau jokios iš to naudos.
Tavo tiesa, kad reikėtų teisingai išaiškinti Hyipo taisykles ir čia būsiu suklydęs. Tavo patarimu savo klaidą taisau, nors kaip pats puikiai parodei, nesunku užeiti į puslapį ir su šiomis taisyklėmis susipažinti ten kadangi ProfitGears pakankamai aiškiai viską išaiškina ( ne visose programose taip yra).
Tikiuosi nesupyksi jei pataisysiu kelis dalykus kur mano nuomone tu klysti, ir apskritai nevisai suprantu kodėl esu puolamas.
Pirmiausia tai aš nesiskundžiau, kad kiti neprognozuoja programų gyvavymo laiko. Tai buvo tiesiog pastebėjimas, nes man tai pasirodė keista. Žiūrinėdamas tavo puslapį susidariau įspūdį, kad su HYIP programomis esi susipažinęs ir neesi šiame reikale visiškai žalias, tačiau man keista, kad teigi kad HYIP programų gyvavimo laikas yra neprognozuojamas. Jų gyvavimo laiką tikrai galima prognozuoti. Žinoma ne valandų ar minučių ir net ne dienų tikslumu, bet apytiksliai numatyti galima. Viskas priklauso nuo daugelio faktorių svarbiausias iš kurių yra pinigų srautai (cashflow). Kitaip tariant svarbu kiek pinigų įplaukia į programą ir išplaukia iš jos. Kai šie srautai patampa neigiami, o taip nutinka su visomis Hyip programomis programa pradeda po truputėlį mirti ir greitu laiku patampa SCAMu. Šiuo metu ProfitGears traukia didžiuosius marketerius, kurie į šią programą atves tūkstančius žmonių, taip sukurdami teigiamą cashflow gan ilgam laikui. Pirmajame savo poste rašiau, kad programa mano manymu turėtų gyvuoti nemažiau 6 mėnesių. Šiandien paklausęs kiek ji gyvuos savo sponsoriaus supratau, kad tai yra pesimistinė prognozė, nes jis pasakė, kad nemažiau metų.
Dėl investavimo ir dėl to "kad aš tikiu kad programa mokės 2% per dieną". Na įdomųs teiginiai tačiau niekuo nepagrįsti. Investavau aš tą pačią dieną kaip ir prisijungiau, o dėl tikėjimo tai paprasčiausiai nemačiau reikalo daug gilintis į programos schemą nes viskas jų puslapyje gerai išaiškinta. Na bet matyt ateičiai reikės tai daryti, kad daugiau tokių teiginių neatsirastų.
  • 0

#4 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 17 gegužės 2013 - 01:28

PAPILDYMAS

Programa priima EP, STP, LR, PM payment procesorius
Minimalus depositas 10$.
1 share kaina 3$.
Nusipirkę vieną share jūs patenkate į pirmajį krumpliaratį (gear), kuriame už kiekvieną praleistą dieną gaunate vidutiniškai 0.5%.
Po pirmojo krumpliaračio jūs pateksite į antrąjį, kur iškarto gausite po 1.5$ už kiekvieną share, kuri čia pateko ir taip pat po 1 naują share.
po antrojo krumpliaračio jūs patenkate į trečiajį, kuriame jūs gaunate 2% per dieną 60 dienų (120 % iš viso). Kitaip tariant po 60 dienų šiame lygyje jūs uždirbate 20%.
4 referalų lygmenys 10/5/3/2%.
Po visų trijų lygmenų jūs jau esate uždirbę 20% (ir atgavę savo pradini kapitalą) iš trečiojo lygmens, 50% iš antrojo ir papildomai išpirmojo lygmens. Taip pat jūs jau gavo po 1 share u= kiekvien1 kuri praėjo antrąjį lygmenį.
Būtina 40% savo pajamų reinvestuoti.
  • 0

#5 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 gegužės 2013 - 01:43

Nenoriu tavęs užsipilti tik va kad nepateikei iš kart reikiamos info kuri būtina.
Ne kiekvienas užėjęs puola skaityti kas parašyta tame puslapyje, o tikriausiai bus tavęs suklaidintas, ir paskui pasijus šiek tiek apgautas, kai papuls į pirmą turą kur mokės kaip suprantu pats net ne 0,5%, o kažkokį tai kintamą procentą (tikriausiai random būdu). Kiek laiko praleisi tame pirmame ture taip pat nenurodyta, taip bus galima kontroliuoti tikrai pinigų srautus. Tikriausiai nariai kurie registruosis vėliau praleis tame ture daugiau ir daugiau laiko.
Tik trečiame ture pradedama uždirbti po 2% per dieną, 60 dienų.
Dar buvai nepaminėjęs labai svarbaus punkto kaip reinvestavimo, kuris siekia 40% tai visas atsipirkimas dar toliau nusikelia.

O neprognozuojami visi yra todėl, kad vienintelis faktorius, kuris yra pagrindinis ir neprognozuojamas ir yra žmonių srautas. Jei žmonės nustos pinigus nešti po mėnesio, tai programa ir 3 mėnesių neištemps.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#6 Kaowe

Kaowe

Parašyta 17 gegužės 2013 - 02:45

didelis dėkui d2b padedi apsisaugot nuo tokių apgavikų ;)

O šiaip tai nervas ima kai nepasako visų minusų ir tos visos tiesos... :huh:
  • 0

#7 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 17 gegužės 2013 - 07:27

Hmmmm pasirodo ir apgaviku patapau bandydamas sakyti tik tiesą.... Jeigu atvirai tai nesuprantu kodėl tai ko aš nepaminėjau yra minusai, na gal apart priverstinio reinvestavimo, kurio tiesa sakant pats nebuvau pastebėjęs tą minutę. Skubėjau pasidalinti programa kol ji dar karšta ir kol iš jos galima uždirbti tikrai didelius pinigus. O dėl pirmūjų dviejų lygmenų tai yra tik dideli programos pliusai. Be jų uždarbis būtų kurkas mažesnis ir programa neidomesnė (kas reikštų mažesnius žmonių srautus). Taip pat mano nuomone pirmasis lygmuo bus lyg programos gyvybingumo rodiklis. Kai pradės ilgėti pirmojo lygmes laikai o dar vėliau ir mažėti mokami procentai žinosite kad laikas dingti.
  • 0

#8 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 gegužės 2013 - 07:58

Visų pinigų nepasiimsi ir nedingsi. Pasiimti galima tik tiek kiek duoda, o ne tiek kiek nori.

Nepaminėjai dviejų kritinių dalykų: reinvestavimo (dažnai būna pasirenkamas, bet čia priverstinis), ir kad pirmam lygyje esant nėra nurodyta kiek dienų ten būsi, o paminėjai kad gauni 2% per dieną.
Ir dar galvoji, kodėl kiti skelbia tik planus. Tu net to nesugebėjai padaryti.

Jei ne aš tai net nebūtum pasitaisęs.

Ne pirmą tokią pranašišką programą matau, bet jos greitai nutyla. Bet jei kaip tu skelbi visi laukė ir dabar supuls per savaitę į ją, tai programa jau bus nulinčiuota. Žmonės turėtų plaukti palaipsniui. Bus matyt po savaitės ar dviejų ar žmonės ja domisi.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#9 Kaowe

Kaowe

Parašyta 17 gegužės 2013 - 08:43

Hmmmm pasirodo ir apgaviku patapau bandydamas sakyti tik tiesą.... Jeigu atvirai tai nesuprantu kodėl tai ko aš nepaminėjau yra minusai, na gal apart priverstinio reinvestavimo, kurio tiesa sakant pats nebuvau pastebėjęs tą minutę. Skubėjau pasidalinti programa kol ji dar karšta ir kol iš jos galima uždirbti tikrai didelius pinigus. O dėl pirmūjų dviejų lygmenų tai yra tik dideli programos pliusai. Be jų uždarbis būtų kurkas mažesnis ir programa neidomesnė (kas reikštų mažesnius žmonių srautus). Taip pat mano nuomone pirmasis lygmuo bus lyg programos gyvybingumo rodiklis. Kai pradės ilgėti pirmojo lygmes laikai o dar vėliau ir mažėti mokami procentai žinosite kad laikas dingti.

Nu jeigu yra pliusai tai aišku yra ir minusai,ir gerai būtu juos visiem žinot.Nelaikau apgaviku :)
  • 0

#10 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 17 gegužės 2013 - 09:18

Na informacija nepaslėpta, viskas viešai skelbiama, o kad ne viską paminėjau na my bad. Ateityje teks pasitaisyt :)
  • 0

#11 Sensation

Sensation
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 gegužės 2013 - 10:32

Kazkas buvo sutryptas veidu i purva :D nu nepykit ant zmogaus jei paskubejo ir neisigilines i visus niuansus paskubejo parasyt :) as taip pat buvau sukritikuotas kai rasiau savo pirma posta :D nu bet kas nedirba tas neklysta :) DraKill nenusimink bus dar blogiau kada nors :D
  • 0

Registracija i MarketGlory-GoalTycoon tik nesiregistruokite per Facebooka :) 

Kaip gauti nemokamu BitCoin monetu - Blogas papildyta 14.07.12 (ikeltas naujas projektas)


#12 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 18 gegužės 2013 - 09:09

Šiuo metu puslapis yra tvarkomas ir prisijungti galima per kitą adresą (org) http://www.profitgears.org/?drakill
  • 0

#13 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 19 gegužės 2013 - 12:58

Papildymas.

Minimalus withdrawalas 15$.
Taip pat yra dienos withdrawal limitas 1000$.
Deposito mokestis 4% išsiėmimo 3%.
  • 0

#14 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 19 gegužės 2013 - 08:47

Tikriausiai ne tvarkomas, o užDDOSino.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#15 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 19 gegužės 2013 - 02:21

Jeigu ir taip tai manau pakankamai neblogai susitvarkė jie su tuo nes jau tą pačią dieną buvo galima prisijungti per .org
  • 0

#16 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 22 gegužės 2013 - 09:03

Čia viena iš nuomonių ir kartu perspėjimas apie šią programą:

As stated in one of my last issues, this program has gotten off with a very bad start. Many people invested in this program thinking it was a plain 2% daily plan which in the end it was not. As such, a lot of controverse has risen around this program, the promoters are being butchered and refunds are being made. Everyone who was not in profit with this program yet, has received or will receive a 80% refund on their investment, which is in this specific situation I think the best we can ask for. The admin(s) could've just ran off with all the money, but instead they decided to refund 80% of all investments which to me is a very good thing. Looking at the public forums (not having read through over 300 pages of text, but having skimmed them through) I must say that most people do appear to be receiving the refunds. So, a failed program, but at least the damage is being contained.


Kas tingi skaityti tai trumpai:
Daugelis apsigavo, nes manė, kad tai bus 2% planas. Todėl daugelis atšaukia savo investicijas. Ar programa dar atlaikys tokį spaudimą sunku pasakyti.
Gal temos autorius labiau seka naujienas.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#17 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 gegužės 2013 - 10:06

Na kaip ir teisingai paminėjai pirminos sprogimas buvo dirbtinai sukurtas kaikuriems promoteriams aiškinant okad programa mokės 2% kasdien nuo pirmos dienos. Kai po kompanijos laiško visi suprato kad taip tikrai nebus kilo nemenkas pasipiktinimas. Kompanija tikėdamasi atsistatyti savo reputaciją nusprendė pasiūlyti refund tiems kas jautėsi apgauti. Šiuo metu žmonės masiškai naudojasi šia funkcija ir kiek žinau savo refundus tikrai gauna. Ar tai tikrai gerai tik laikas parodys nes šiuo metu pinigai masiškai išplaukia iš programos. Tiesa nemanau kad ProfitGears tai tikrai yra blogai, kadangi jie jau pasieme deposito mokesčius ir atiduoda tik 80% investicijos sumos. Kitaip tariant programa pasilieka 20% investicijų, o mano nuomone tiems kas pasiliks šioje programoje tai yra nemažas pliusas. Tikėtinas variantas kad tų pasilikusių bus permažai kad programos adminas vargintųsi tęsti programos veiklą, todėl jeigu dabar galvočiau investuoti kokiai savaitei savo planus atidėčiau, kol bus bent kažkiek aiškesnė programos ateitis.
Kadangi aš jau esu investavęs trauktis neketinu ir 20% neaukosiu. Manau, kad programa turėtų išgyventi ig gyvuoti toliau netrumpą laiką.
Tiems kas visdėlto nusprestų investuoti į šią programą dabar sakau - supraskite kad su ja greitų pinigų nebus. Tai yra ilgalaikis projektas su kiek mažesne rizika nei tradicinių (jei juos galima taip vadint) HYIP'ų, tačiau ir lėtesne grąža, nors prisijungus pradžioje ir išsilaikius ilgai galima uždirbti nemažas sumas.
  • 0

#18 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 22 gegužės 2013 - 11:38

Parašyk, kai perkels tave į trečią lygį.
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#19 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 22 gegužės 2013 - 08:38

Kad ir kaip man tai nepatiktų turiu atsiimti savo žodžius apie didelius uždarbius ir panašiai.
Programa tikrai buvo sukurta gerai tačiau nebuvo gerai išaiškinta. Kaip ir rašiau didieji promoteriai tikrai buvo įsitraukę į ją, tačiau jie labiausiai ir nusvilo, nes pati viršūnėlė buvo sėkmingai pasislėpusi ir kažkokiu būdu sugebėjo apsukti ir įvilioti net juos. Didiesiems promoteriams po šios nesėkmės smarkiai svyla sėdimosios nes jie įtraukė daug žmonių kurie dabar praranda po 20% savo investicijų ir pradeda abejoti savo sponsoriais.
Programos kūrėjų sumanymas pasiūlyti refund programą ir nužudys per artimiausias kelias dienas. Programos reputacija sužlugdyta. Visi promoteriai traukiasi ir tikrai į šią programą negryš, todėl ji nebeturi ateities.
Traukiuosi ir aš prašau refund ir tikiuosi kad bent 80% atgausiu. Įdomi situacija išties iš kurios nemažai galima pasimokyti. Kam įdomu galite pasiskaityti daugiau apie visą šitą reikalą čia http://www.moneymake...&hl=profitgears . Kolkas vienas didesnių 2013 fiasko.
  • 0

#20 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 22 gegužės 2013 - 09:15

Prisipažinsiu, jei nebūtum buvęs čia kaip naujas narys ir būtum viską aiškiai iš pat pradžių surašęs, jog nebūtų likę jokių kabliukų, beveik būčiau susigundęs investuoti.

Baisi reklamos banga programos pradžioje nereiškia, kad bus didelė sėkmė. Iš to galime daug ko pasimokyti.

Bet manau mielai paskaitysiu kitus tavo pasiūlymus.

PS. Jei kas investavo per STP, tai rašo, kad per STP iškeliaqnt dispute-refund atsiima iki 100% (atskaičius mokesčius).
  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas