Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Ad Hit Profits


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 41

#41 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 30 rugpjūčio 2013 - 08:28

Jeigu kasnors turėjote shares čia ir kai programa buvo sulėtėjusi užmiršote ją ir nustojote net reklamas surfinti ir jums 1-2 doleriai už 10 reklamų suspaudymą nėra permažai siūlau prisimint.
Po kurio laiko lėto programos judėjimo, 45$ shares buvo visiem palikti tik po 1 aktyvų (visi kiti sudėti į eilę) ir išleisti mini-shares, kainuojantys po 10$. Šitie mini shares paskutiniu metu uždirba po vidutiniškai 5-6% per dieną ir po biški stumia ir 45$ shares.
  • 0

#42 DraKill

DraKill
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 07 rugsėjo 2013 - 12:54

Gavau dar vieną išmoką iš mini shares. Lėtai jos dabar tevyksta kai leidžia tik vieną per savaitę. Šeip ar taip žiūriu ir laukiu kol ir minishares pradės stot. Iš reklamų AHP gal ir nemažai prisiduria, bet jau mačiau nupirktus 30000 shares, o mano shares su dviženkliais ID dar visdar nepasibaigė. O tai reiškia, kad reklamos pajamos dabar turi padengt 300 000$ shares vertės pelnus. Manau kad temps dar kokią savaitę ar dvi ir tada pradės stot kaip ir prieštai, nebent Charles turi kokį siurprizą paruošęs.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas