Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Darbas alga iki 1200lt vienkartinis mokestis tik 35lt


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 20

#1 juoda389

juoda389

Parašyta 12 liepos 2013 - 11:54

pati tai bandau. panele viena sako ji is to jau uzsidirbo gavo lt. as ir pabandau KAS NERIZIKUOJA NEGERIA SAMPANO.ten deliot reklamas visur reikia. ir galvokit logiskai juk tai realiau negu tie kas siulo vienkartini mokesti 160lt sumoketi ir 5000lt alga. nerealu. nu alga 5000lt nerealu. juk daug kas dirba fizini darba visa menesi ir tiek negauna o cia tipo uz kelias h prie pc gausi tiek. tas iki 1200lt atrodo normaliai nu kad gal jei blogai seksis gal bent 200 lt. na jus gal gudresni ir 1200 lt gal uzdirbsit. taip taip reikia irodimo kai gausiu tada ikelsiu o seip ka domina rasykit man i pm po to duosiu gmail. sekmes
  • 0

#2 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 12 liepos 2013 - 12:00

gal kablelius ismok det, bus aiskesnis postas, db viskas i viena sumalta ir niekas neaisku :D
  • 1

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#3 100kg

100kg
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 12 liepos 2013 - 12:33

Visiskai nieko nesupratau,galima placiau ir aiskiau? Domina.
  • 0

Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/


#4 juoda389

juoda389

Parašyta 13 liepos 2013 - 07:30

naujokas tame dalyke bet sakau atroo realu negu tie kur siulo aukso kalnus. cia reikia deti reklamas as tik vakar pradejau. tas 35lt uz mokamaja medziaga gavau du lietuviu ir anglu ir ten pasiulo kur gali det reklamas
  • 0

#5 kulkaxx

kulkaxx
  • Lytis:Vyras

Parašyta 14 liepos 2013 - 01:05

Tu gal uzsienetis kuris naudoja google verteja? Ar tu tiesiog jaudinies labai rasydamas kazka. Tai pasakyk kai uzdirbsi pinigu gal kazkas ir susidomes.
  • 0

#6 juoda389

juoda389

Parašyta 14 liepos 2013 - 07:29

nu tikrai ne uzsenietis esu.turiu asmeniniu problemu sunkiau susikaupti rasyti.asmenines problemos tai pykciau ir finansai ir kad neleidzia draugaut su drauge o ji turi bedu ir negaliu padeti mama po gaisro tapo nasle vienai ziauriai liudna gyventi .va seimunam gerai vagia milijonus vargo nemato net nenuteisia.JUK VAGIA MUSU LT IS PVM IR MOKESCIU.. as naujokas nezinau ar pasiseks bet seip ten sarasas uzsienio svetainiu kur det skelbimus tai ir desiu.bandau ivairiai uzsidirbti tai sunku speti.skaitau darbo skelbimus o ju kalnai tiek kaip uzsidirbt realybej tiek internete. aisku nedurnas esu netikiu kur zada aukso kalnus ziuriu kas siulo ka realiau. seip visi rasot kad kurt svetaine galima uzsidirbt ti va kuriu daug vietu kur geriausiai gausis ten kursiu rimtai. o lt oi daug kam reikia. turiu pats kelias svajones antros puses svajones dar mamos svajone dar draugei jei galeciau ka padet dar mama po gaisro daug ka tvarkyt reikia ir aisku labdara esu labdarai aukojes nes gera sirdis ir ikimpes i paskola bent padariau gera darba.o mano draugei su vaiku tipo maza bedu tai dar pasalpa sumazino juk mokesciai vaistai vaikas mokykla viskam lt. va kiek bedu ir kad gudras durnius susikaupk bandziau parduot rankdarbius nieks neperka krize , rasiau buvusiam darbdaviui laiska gal vasara atostogos ka pavaduot reikia tyla reiskia krize nereikia. milijonas bedu ir dar susikaupk.
  • 0

#7 juoda389

juoda389

Parašyta 14 liepos 2013 - 07:36

a dar vienas bandimas uzsidirbt dejau skelbimus vasara atostogos kam reikia paziuret gyvunus galiu ka nori kate suni papugas net griauzika pele ziurkena juriu kiaulyte ziurke triusi ar pan ir ka ???? tyla. tai kur visi tuos gyvunus kisa ?? tipo pvz ziurkena veza i palanga ?? ne. tai kur kisa /?? ta tema tyla ir uzsidirbk kad gudras durnius nei realybej nei internete. nu dedant tuos skelbimus duok dieve iseis uzsidirbt. ai antra puse gavo laikina darba tai keltis 6h daryt pusrycius neissimiegu dar ir del to sunku susikaupti. nu ir kas kad uzdirba sirdis gera nenoriu imt ne savo lt nebent pasiskolinsiu. as esu peleda velai megstu gult tai 6h kelt ne pyragai.ir niekas niekada nemeluokit nes ka meluosit atsisuks pries jus. pvz gaisras imsit sakyt sudege namas aukokit lt o kaip irodima idesit svetimo gaisro foto gerai suaukos lt bet ateity bus tikrai gaisras. ar sakysit galva skauda nieko nedarysiu kitakart rimtai galva skaudes todel niekada nemeluokit.
  • 0

#8 kulkaxx

kulkaxx
  • Lytis:Vyras

Parašyta 14 liepos 2013 - 08:15

Ka galiu bepridurt. Nepavydetina situacija.
  • 0

#9 juoda389

juoda389

Parašyta 14 liepos 2013 - 08:30

uztat kas vagia uz musu milijonus net nenuteisia. bet vagia is musu juk pvm mokesciai mes mokam. bent nieks negali sakyti kad nebandau uzsidirbt ka galiu padariau. parasiau buvusiam darbdaviui reiskia vis dar krize ten. gal mazina darbuotojus toliau. bet vasara juk eina atostogu kip nereikia kad pavaduoti. rankdarbiu neperka ir krize. gyvunus kur kisa neisivaizduoju juk atostogos lekia i palanga ar pan. o as rasau galiu net ir 3menesius priziuret tai reiskia gali uzsieni dirbti visa vasara gyvuna priziuret galiu. bet tyla niekam nereikia. reikia floristikos kursus eiti bet kaune tik 700lt panevezy net 1200 lt aisku reikia taupyt ir kazi ar is to bus nauda. aisku puokstes ir taip moku padaryt bet nieks netikes reikia irodimo diplomo. seip visi darbuotojus tik mazina o ne ima nauju. nu viska pabandziau ka cia ir kitur siulot. aisku kur aukso kalnus zada ten afera. na yra kas siulo 5000 lt alga netikiu kas norit bandykit nudegsit as ziuriu kur realiau o tas realiau atrodo 1200 lt. aisku tiek netikiu uzdirbt bet gal bent 200 lt o kitiem geriau seksis tai daugiau uzdirbs. bet kuriuo atveju ziuriu ne tik saves sirdis gera noriu daug kam padeti saviem ir svetimiem.
  • 0

#10 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 14 liepos 2013 - 11:27

Juodą darbą reikia eiti dirbti, t.y. pas ūkininkus ar gatvių šluoti. Ir bus tie du šimtai litų. Manau, kad pats realiausias variantas. Sakau taip todėl, kad pati irgi nemoku internete užsidirbti. Keli doleriai, kuriuos gaunu iš interneto - tai tik žaidimas laisvalaikiu. Aišku, duok dieve, kad tau pasisektų su tom reklamom.
  • 0

#11 juoda389

juoda389

Parašyta 14 liepos 2013 - 01:55

o jei turiu trauma skridau nuo slaito ka tada ?? rimtai skridau suni vedziojant kai buvo sniego slidu. gyvenu vienkiemi nelabai prilakstysi dirbt ziema sniegas iki keliu pavasari rudieni daug vandens purvo. seniau gyvenau didmiesti bet jei butu darbo galiu su antra puse pas mama i idmiesti bet kad nelabai yra didmiesti darbo rasiau buvusiam darbdaviui tyla.
  • 0

#12 kulkaxx

kulkaxx
  • Lytis:Vyras

Parašyta 14 liepos 2013 - 03:18

Tai kam tu buvusiam rasai. Eik po firmas klausinek gal duos kokio lengvo darbo jai nepasiteisins eik pas zmoniu y namus prasyk pagalbos gal duos kokio darbo, gi vasara papjaustysi ar pakaposi kokes malkas, nupjausi zole sode. Gal atsiras norinciu. Jai turi trauma tvarkykis invaliduma.
Neturi kas gali kelia nustumdyt prasyk savivaldybes manau pades ir pasirupins jai nieko nedarys prasyk kokio ukininkelio atvaziuos ir nustumdys is bedos takiuka nusikask nereiks eit per sniega iki keliu. Sakai daug purvo pavasari ir rudeni, ar is to dabar reike problema didele kelt? Nusipirk guminius batus ir eik per ta purva ir va viena problema ispresta. Tavim gi niekas kitas nepasirupins kaip tik tu pats. Ir be to jai is darbo buvai atleistas ar isejai del priezasciu del kuriu esi kaltas pats, tai darbdavys niekada nenores tokio darbininko priimti atgal. Rodos tame tavo didmiesti butu tik vienas darbdavys.
  • 0

#13 juoda389

juoda389

Parašyta 15 liepos 2013 - 10:41

manes nereikejo nes krize koks dundukas pirks zvakides per krize jei mokescius vos sumoka ir vos isgyvena zmones. sseip negeriu nerukau i darba ateinu laiku tai galetu imt bent pavaduot kaskoki zmogu vasarai
  • 0

#14 kulkaxx

kulkaxx
  • Lytis:Vyras

Parašyta 15 liepos 2013 - 01:33

Kazkoks tu necystas man. Sneki pastovei ta pati per ta pati, visi tau dundukai. Sneki apie kazkoke krize kurios net nera. O zmones mokescius kai nori susimoka reike taupyt moket, ir dar be to vasara uz siluma nereik moket. Mes tai tau darbo nesurasim. Noreciau paklaust kiek tau paciam metu? Ir dar pats sakei gyveni uzmiesti, tai kokie dar tau ten mokesciai...
  • 0

#15 juoda389

juoda389

Parašyta 16 liepos 2013 - 07:11

gerai kad tau krizes nera. bet jei reikia daug kam uzsidirbt ir darbo nerandi ??? tau atrodo normalu kad net 80m bobutes turi save pardavineti ??? nu ir ori senatve. o taip durnai gaunas rasyt del dvieju dalyku atmintis slubuoja ir miego truksta. bet kuriuo atveju manes negali keikt nes nesakau noriu laimet loterijoj ar aukokit lt ar einu rinkt ismalda bet sakau IESKAU UZSIIRBTI. laida uzkalnio5 nu per btv buvo moteris kuri prase duot lt kad sumoket skolas. as juk neprasau lt o ieskau uzsidirbti.o del skolu nu taip turiu bet reikia kaskur kaskaip uzsidirbt juk ir mama po gaisro reikia nama susitvarkyt padet ir draugei padet oj daug kam reikia lt. o cia dar nereali mintis niekad tiek lt nebus bet kas galit padarytkit bet kazi ar yra tokiu turtingu.pastata kaip kareivines su gultais dviauksciais ir imti benamius ir visi kas sunkiai gyvena ir norintis uzsidirbt idarbint kas neturi kur gyvent apgyvendyt aisku moteris vyrus atskirai o moterim duris uzkabint stipriai is vidaus suprantat kodel.ir kad viduj butu dusas ir wc. ir ta firma nuomuoti darbininkus trumpam o kas nori paiimt visam laikui.vyrai ststybose gali ir ziema padet valytojom ir pakraut baldus kas kraustos ir t t moteris auklem trumpa ir valytojom po baliu ir t t kiek daug zmoniu gryztu i gyvenima atsistotu ant koju. tik gal firma but nuostolinga tai reikia turtingo boso.jei valdzia nepadeda tai galetu padet turtingas zmogus toki firma padaryti. galit visi pasijuokt is mano geros sirdies aukojau svetimiem vaikam aisku lt nebuvo tai skolinaus. juokinga tokia sirdis norinti padaryt kuo daugiau gero pasauli. tai va tau nekrize gali aukot kaskam yra aukok.lt pagalbadaiktais.lt ir t t ir pan.
  • 0

#16 tooeasy

tooeasy
  • Lytis:Vyras
  • VietaGargždai

Parašyta 16 liepos 2013 - 11:27

Kaip matau turi savo stipria nuomone, bet ko toliau to tie tavo apmastymai ima igrysti siulau susirast koki kita foruma ir ten diskutuoti. Dabar tu esi uzdarbio forume, tai prasau ir kalbek apie tai ka nori pasiulyti konkreciai be pletojimu :) as gerbiu tavo gera sirdi bei stipria nuomone, tai prasau gerbk mane bei kitus. :)
  • 0

#17 kulkaxx

kulkaxx
  • Lytis:Vyras

Parašyta 16 liepos 2013 - 12:54

Visu pirma as taves niekur nekeikiu, nesmeisk zmoniu. O jai kazkur keikiau tai parodyk atsiprasysiu del to. Nesvarbu kam tu skolinais pinigu ar aukoti vaikams ar kam bet visada reike pagalvot ir apie pasekmes. Kaip ir Tooeasy sake, gerbia tavo gera sirdi ir stipre nuomone. Taip tavo sirdis gera ir tikrai nesakau, kad as negerbiu taves bei tavo nuomones. Niekada as nesikeliu ir nenuvertinu zmoniu. Ir nieks is taves cia nesijuoke. Pats kaime gyvenu nuo pat vaikystes, pas mus seimoi irgi budavo dienu kai nesviezdavo saule, bet del to as nieko neteisiu. Kai pagalvoju nors ir budavo, kad neturedavom pinigu visvien mano vaikyste buvo geresne negu dabar dauguma vaiku. Idedant pastangu ir mums atejo geresni laikai. Jai skleidi taip gerus darbus visiems tai manau ir tau kazkada pasaulis nusisypsos. :)
  • 0

#18 100kg

100kg
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 17 liepos 2013 - 01:05

pati tai bandau.

naujokas tame dalyke

nu tikrai ne uzsenietis esu.

Zmogau,nezinau ko tu cia atejai nes nesuprantu nieko ka jus parasete,bet jei apsimetinejate panele,tokiu klaidu nedarykite.
  • 0

Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/


#19 juoda389

juoda389

Parašyta 17 liepos 2013 - 07:02

kas norit pirkit ta mokama medziaga dviem kalbom lietuviu anglu ten sarasas kur galit reklamuot. ta panele per savaite sako uzsidirbo lt. man sazine neleidzia reklamuoti ir niekam to nepersu kas noresit pirksit as reklama idet galiu gali spaust ant nuorodu bet reklamuot asmeniskai ne. as negaliu ir pigiau pirkt brangiau parduoti. sazine neleidzia. bet jums visiem tie darbai tinka vakar maciau reklama kaskur vaistus vitaminus petkelnes sokolada milka galima pirkt pigiau parduot brangiau as negaliu.
apie pasekmes ir t t zinau bet uzsidirbsiu vistiek kaskada kaska rasiu uzsidirbt, blogiausiu atveju jus visi tokie verslininkai gal kas paskolins.kaimas kisa koja juk i darba kaip prilakstyt ziema sniegas iki keliu pavasari rudieni purvai vanduo.ura radau darba pagal jegas dukart per savaite plauti sienas ura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

#20 kulkaxx

kulkaxx
  • Lytis:Vyras

Parašyta 17 liepos 2013 - 05:08

Tai tiesiog ir reikejo parasyt kad tu atejai cia noredamas gaut pinigu uz nieka. Nemanau kad atsiras norinciu cia tau pinigu skolint, nes tu neturi nei darbo nei pajamu pastoviu, tai gal geriau net neprasyk, esi suages zmogus ismok uzsidirbt savaip. Su tavo sazine didele bus tau sunku kazka uzdirbt. Ir be to reklamavimas nera persimas zmogui spaust ant tos nuorodos jis renkasi spaust ar nespaust jai susidomejo tai spaudzia ir joke cia sazine neturi griauzt. Kodel tau cia kaimas kisa koja? Prie ko cia tas kaimas. Dieve tu mano pats sakau is kaimo esu tai kodel man jis nekisa kojos? Noreciau eiciau y miesta gyvent bet kas is to, as ten veiklos neturesiu. Kai pradedi tu sneket ne y tema net erzint pradedi.
Tai dziaukis, kad bent toki darba gavai. Vienu zodziu mano zinute sitoi temoi paskutine. Nes atsibodo cia su tavim terliotis kaip su mazu vaiku atsiprasant. O tau ka palinkesiu tai tik sekmes bandat uzsidirbt.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas