Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Turit masina laisvo laiko megstat keliauti ? darbo ideja


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 8

#1 juoda389

juoda389

Parašyta 14 liepos 2013 - 08:18

vezkit zmones kas kur nori patis pamatysit pasaulio ir uzsidirbsit. masinoj 5 vietos jus ir panele pvz ir galit paiimt 3zmones. jei labai kas nores 4 vaziuot tai paneles savo atsiprasysit. kai kur neveza nei autobusai nei traukiniai o jei veza atgal sunku gryzti.o kai kuriem autobusu pykina negali. o kiti seip nemegsta daug zmoniu autobuse. nu daug variantu ir tai geras verslas. pvz jei teviske ar kuri susitiko mylimieji ar kur kas zuvo ar kapines ar mokykla kokiam uzkampi nori aplankyti ir nera kaip ka daryti ?????
pvz mama nori i teviske ten nieko neliko tik pievos bet vistiek nori. ir kaip patekt ?? autobusas net jei bus nebus atgal nakvot vidury lauku ?? kart bande aplankyt kapines autobusu vos spejo atgal o jei ne nakvok tarp lauku dar mama nori i birzu rajona gal rastu drauge tik nuvaziuot i ta kaima paklaust ar ta drauge zino jei ne tai ne bent pabandytu visa tai vienos dienos kelione birzu rokiskio rajonas bet su autobusu be sansu nes nebutu atgal. o i ta kaima lig nera autobusu nuo birzu nebent pescias ar kaip. tris vietos teviske kapines daruges kaimas. ir dar nori mama i prancuzija ir ispanija nepatikesit bet to nera kelioniu agenturoje yra prancuzija per ispanija bet neveza i eifelio boksta luvra katedra ir pan. durniu laivas kaip vaziuot pro prancuzija nematant eifelio boksto katedros ir pan. tas pats kaip vaziuot i kinija nematyt kinu sienos ar egipte nematyt piramidziu. o dukart vaziuoti per brangu kad viena kart vaziuot i prancuzija eifeli luvra katedra o kita kart i ispanija. tai kas galit taip pavezti rasykit man. aciu. ir daug kam to reiks dekit skelbimus tik kad krize bet daug kas nori pamatyt teviske aplankyti kapines ar seip nestandartini marsruta.
p.s pasijuokt karta buvom birzuos nebuvo autiko atgal ejom i kaima kaskoki prasytis darzines miegot.
  • 0

#2 JDMVidmantas

JDMVidmantas
  • Lytis:Vyras

Parašyta 14 liepos 2013 - 10:45

Iš tavo parašymo beveik nieko nesupratau... Tu skaitai save už lietuvį. Na taip čia internetas, bet kuri temą ir rašai be lietuviškų raidžių ir kablelių tai ką žinau, neina net normaliai sakinio suprast. Bet abėjoju ar kažkąm aktuali tema, tuo labiau edarbas.net
  • 0

#3 juoda389

juoda389

Parašyta 14 liepos 2013 - 10:55

yra tema ka keliaujantiem masina klausia ka pataria.ir dar yra tema ka pasieke girias tai kaskas mikriukus nuomuoja ir gires kas googles paieskoj pirmi bet jei seima tik 3 ar 2 zmones tai kam uzsakyt mikriuka kur zmones telpa 11. tai tie kas keliauja masina gali toki darba padaryt. ir gali pasidaryt svetaine ta tema kur rinktusi turintis masina megstantis keliaut turintis laiko. ir jie veztu zmones kur nori. geras verslo planas. galiu net isivaizduot kokia populiari svetaine bus o jos sukis " organizuok keliones marsruta pats" . labai patogu ir gerai kitur to nera o kartais reikia i koki uzkampi kaip pvz mama nori i teviske. prisijungus rinktis keleivis ar vezejas ruzava masinos ikonele vezeja moteris melyna vezejas vyras pilkas nezinoma keleivis ikonele zmogelis ir melyna vyras pilka nezinoma ruzava moteris kaip grazu.forume diskutuoji ir zinai kur kurio puse ar gali prasyt pavezt ar tip pat yra keleivis.grazu nuostabu tobula populiaru. ir po keliones komentarai viens kitam kad zmones pasitiketu vieni kitais. o paieska vezeju butu pagal miesta nes jei reikia pvz i rokiskio birzu rajona negu imsi vezeja pvz is klaipedos. o dar kelioniu aprasimai tie kur veze ar vaziavo kaip idomu. populiari orginali svetaine gera verslo ideja darykit zmones mielai prisijungsiu kaip keleivis nes neturiu nei masinos nei teisiu visa musu seima neturi bet reiktu vaziuot. ir lietuvoj yra graziu vietu kur negali pasiekti autobusu pvz stumbrynas. karta bandem autobusu be sansu truko dar apie 7km tai kaip nueit ?? i miesteli autobusas tik ryte tai nueik 7km pirmyn atgal ir i autobusa nespek nes iki miestelio gal dar 7km.
bet visi juokites is manes nieko naujo kaip visada.
  • 0

#4 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 14 liepos 2013 - 11:16

Kažkoks žodžių kratinys. Nors esmę eina suprasti :).
  • 1

#5 Javlampijus

Javlampijus
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 14 liepos 2013 - 11:41

kiek kartu vykes po europa pasivazinet esu,ir nera nieko smagiau kaip vienam :) kur nori ten vazuoji kur nori ten eini.
Ir beto koks smagumas su nepazystamais lekt kur
  • 0

#6 juoda389

juoda389

Parašyta 14 liepos 2013 - 11:58

yra ivairiu tipu zmoniu vieni vienisiai kaip tu kiti negali niekaip vieni nori kompanijos. kaip pvz autostopas jei neiima lt kokia nauda vezti ?? KAD BENDRAUTI IR KELIAS GREICIAU EINA juk daug km nuo vieno miesto iki kito dar muitinej pastovet.nu taip muzika bet vistiek buna liudna. ir keliones zmones megsta kartu keliauti dalintis ispudzius. plius patogu fotkintis be rizikos kad kasko paprasysi ir pabegs su foto aparatu. kokiu graziu kalna foto galima padaryt plius biski uzsidirbti.
  • 0

#7 Gintare66

Gintare66
  • Lytis:Moteris
  • VietaVilnius, Kaunas

Parašyta 22 liepos 2013 - 01:28

Idėja gera :)
  • 0

#8 juoda389

juoda389

Parašyta 23 liepos 2013 - 07:49

gintare ar butum keleive ar vezeja ??
  • 0

#9 Gintare66

Gintare66
  • Lytis:Moteris
  • VietaVilnius, Kaunas

Parašyta 23 liepos 2013 - 01:40

galiu būt ir keleivė, ir vežėja :D Priklausomai nuo situacijos
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas