Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Su CVpagalba.eu užteks ir kelių sekundžių darbdaviui sužavėti!

cv cv rašymas darbas motyvacinis laiškas cv pavyzdžiai

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 CVpagalbaeu

CVpagalbaeu

Parašyta 26 rugsėjo 2013 - 01:17

Jau niekam ne paslaptis, jog personalo atrankos specialistai ties viena atsiųsta CV užtrunka apie 30 sekundžių. Tiek užtenka „perbėgti“akimis per CV ir motyvacinį laišką, įvertinti ar darbuotojas turi reikiamą kvalifikaciją ir darbo patirtį, ar CV yra parašyta be klaidų (kam gi reikalingas darbuotojas, kuris net rašyti nemoka) ir nusprendžiama kur dėti CV – į šiukšlinę ar į stalčių „kviesti darbo pokalbiui“.

Taip pat tenka pripažinti, jog ne visi gimė įžvalgiais rašytojais. Žmogus gali būti savo srities specialistu, bet jam ne visada sekasi gerai sudėlioti žodžius ant popieriaus. Tačiau nereikia dėl to bijoti! Tam yra specialistai, kurie gali imtis jūsų CV peržiūros, kritikos ir korekcijų. Galutinis rezultatas gali nustebinti ir jus pačius!

Cvpagalba.eu siūlomos paslaugos:
• Individualaus CV rašymas
• Motyvacinio laiško rašymas
• Jūsų parašyto CV ar motyvacinio laiško kritika
• Jūsų parašyto CV ar motyvacinio laiško redagavimas

Specializuotas tinklalapis kuriam CV rašymas yra kasdienybė,  gali Jums suteikti pagalbą kuriant savo CV ir tapti pastebimiems darbdavių.

CV nėra tik paprastas popierėlis, tai unikalus žmogaus atspindys. Tad skirkite jam dėmesio bei laiko ir darbo paieška taps daug paprastesnė!

Sėkmės!


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: cv, cv rašymas, darbas, motyvacinis laiškas, cv pavyzdžiai

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas