Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Darbo internete pradžia


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 Mongolas

Mongolas

Parašyta 07 spalio 2013 - 04:46

Sveiki. Prieš keletą dienų pradėjau dirbti internete (kolkas tik PTC) ir norėčiau užduoti keletą klausimų. Nuo ko geriausia pradėti dirbti, norint kuo mažiau investuoti, tačiau turėti šiokias tokias pajamas, žinoma per kuo trumpesnį laiką tuo geriau. Taip pat noriu paklausti, turint bent šiokį tokį biudžetą, kur labiausiai apsimoka jį investuoti, kur rizika nėra didelė jį prarasti bei atsipirkimo ir išėjimo į pliusą šansai labai dideli?


  • 0

#2 Orange88

Orange88

Parašyta 07 spalio 2013 - 07:13

Jei turi šiokį tokį biudžetą, bet nenori rizikuoti - neinvestuok internete! Nes čia bet kokios investicijos susijusios su milžiniška rizika. Pasirink kokį investicinį fondą banke, or something... ;)

 

Be investicijų, tai emm... PTC, failų talpinimas, užduočių vykdymas... Affiliate ar MLM pagalima galima ir visai padorias pajamas susikurti, bet, tai, na, švelniai tariant sudėtinga :) Žinių, laiko atžvilgiu.


  • 1

#3 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 07 spalio 2013 - 10:04

Na jei esi naujokas, tai aš visada sakiau ir sakysiu, kad PTC yra puiki mokykla naujokams. Būtent čia lengviausia gauti savo pirmąjį centą. Nuo to viskas vėliau ir prasideda. Labai nesistenk aprėpti visko iškarto, domėkis visomis uždarbio galimybėmis iš lėto, kad suprastum kiekvienos iš jų esmę :) Jei tik kas neaišku visuomet stenkis klausti, kaip dabar ir tau čia bus visada pagelbėta :)

Na, o dabar visų pirmą reiktų, kad papasakotum ką mokį dirbti su kompiuteriu, ar draugauji su socialiniais tinklais, kokias užsienio kalbas moki, ar moki kurti tinklapius ir pnš. Tada bus lengviau tave nukreipti, nes uždarbis internete yra labai plati sfera ir šiais laikais uždirbti galima praktiškai iš visko. Tik žinok kur ir kaip :)


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas