Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Marketglory konkursas edarbas.net portale

Marketglory edarbas edarbas.net kaledinis konkursas konkursas

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 9

#1 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 17 gruodžio 2013 - 07:43

Sveiki, švenčių proga sugalvojau surengti šiokį tokį konkursiuką. Dalyvauti gali TIK mano referalai esantys edarbas.net nariai. Prieš konkursą tokių yra 0 :D taigi visi turi lygius šansus laimėti.

 

Konkurso esmė - užsiregistruoti per mano ref linką ir per tam tikrą laikotarpį padaryti kuo didesnį Income (kas turės didžiausias pajamas žaidime paskutinę konkurso dieną tas laimės). 

 

Kiekvienam referalui atsakysiu į visus jam įdomius klausimus apie žaidimą, žaidimo asmeninėmis žinutėmis. 

 

Žaidime jūs galite dirbti, kariauti, ikurti įmones, tapti politiku, keliauti po kitas šalis, kariauti kitose šalyse. BEI UŽDIRBTUS PINIGUS PERSIVESTI Į SAVO PAYPAL SASKAITĄ. 

 

Pagrindiniai naujoko darbai: Darbas ir 10 referalu kovu.

 

Registracija

http://www.marketglo...gygame/Mantsvas

 

Konkursas vyks iki Sausio 6d

 

Prizai

Jeigu bus 1-2 referalai prizinis fondas 2$ vienam nugalėtojui

Jeigu bus 3-6 referalai prizinis fondas 5$ vienam nugalėtojui

Jeigu bus 7 ir daugiau referalų prizinis fondas 8$, 6$ nugalėtojui ir 2$ 2 vietos laimėtojui

 

Neslepiu šio konkurso tikslas yra jus sudominti žaidimu taip pats noriu rast aktyvių referalų.

 

Padidindami savo pajamas galite susikurti kelis accountus iš skirtingų prietaisų (kompiuteris, planšetė, telefonas) IP gali būti tas pats bet turi skirtis prietaisas iš kurio jungiamasi. Jeigu jungsitės su 2 accountais per tą patį prietaisą gausite baną. Siūlau turėti 1 pagrindinį accountą o kitus kaip jo referalą tada jūsų pajamos (income) bus didesnės.

 

Užsiregistravę parašykit savo nick žaidime bei Paypal accountą, kad nebūtų taip kad vėliau nepavyktų su jumis susisiekt :). (kilus įtarimams jog tai ne jūsų vartotojas žaidime, galiu paprašyti įrodymo print screen'o kai esat prisijungęs žaidime)

 

Klauskit kas žaidime neaišku tikrai atsakysiu. Visiem Sėkmės :)

 

P.S. Jeigu jungsitės per facebook tada konkurse nedalyvausite, nes netapsite mano referalais ir negalėsiu matyt jūsų income

 

 

___________________________________Žaidimas______________________________________

 

Žaidime yra nemažai sričių netgi dauguma senbuvių nedalyvauja visose tose srityse. Vieni kuria verslus, kiti kariauja, kiti eina į politiką, kiti kovoja arenoje. Kiti stengiasi daryti kelis dalykus ar net visus. Taigi bandysiu trumpai paaiškinti ką pats žinau apie žaidimą :)

 

---Skilai---

Energija - ji mažėja kas 1 valanda po 5%, taip pat po kovos ji sumažėja 10% bei po to kai dirbate 50%. Pakelti energiją galima įvairiai, galima vartoti pieną kas 24h, maistą, kuris suvartojamas 4 kart per dieną tokiu metu 3:15, 9:15, 15:15, 21:15. Kava - ją galima naudoti kada ir kiek norima. Tiek kava tiek pienas tiek maistas prideda 1,3 arba 5 energijos priklausomai nuo jo kokybes (Low, Normal, High). Energija taip pat galima pakelti. Turint namą ar drabužių, namas ir drabužiai energiją kelią kas 1h po jų nurodytą vertę markete padalinta iš 24. T.y jeigu namas Low quality duoda 5 energijos per dieną tai reiškia jog jūs gausite po 5/24 energijos per valandą o ne visus 5 iš karto. Min 1, max 100

.

Experience - gaunama po darbo neturint aktyvių referalų jis kylą 0,7 per dieną, bet taip pat jis krenta po 0,3% per dieną. Min 1, Max 1000.

 

Knowledge - Gaunamas iš knygų. Galima perskaityt po 1 knygą per dieną. Taip pat Knowledge krenta juo daugiau jo turi juo daugiau jis krenta. min 1, max 1900.

 

Productivity -  tai vidurkis (Energy+Experience+Knowledge)/3. min 1, max 1000

 

---Įmonės ir darbas---

Kiekvienas žaidėjas gali dirbti 1 kartą kas 24 valandas. Darbo našumas ir atlyginimas priklauso nuo produktyvumo. Atlyginimas (Rodoma alga * produktyvumas)/1000. Už 3 iš eilės išdirbtas dienas gaunamas bonusas priklausantis nuo jūsų produktyvumo 3 darbo dieną.

 

Įmonės - kai kurios įmonės gamina žaliavas joms nereikia pirkti jokių produktų, kad pagaminti tolimesnį produktą. Bet yra ir įmonių kurioms reikia žaliavų, todėl jos turi nusipirkti žaliavų ir iš jų gaminti produktą ar kitą žaliavą. Kiekvienam gaminiui pagaminti reikalingas tam tikras produktyvumas. Kaskart kai kažkas dirba jūsų įmonėje jūsų produktas gaus produktyvumo darbuotojo produktyvumą padauginus iš 8. Jeigu raw milk reikia 10 produktyvumo o pas jus dirbo zmogus su 12 produktyvumo tada jis pagamins 12*8/10 raw milk t.y. 9,6 raw milk. LIETUVOJE YRA SUSITARTA ALGŲ NEKELTI. Tai reikalinga tam kad lietuva galėtų konkuruoti su kitomis valstybėmis užsienio rinkoje, ir patys pasigamintų produkciją už mažiausią savikainą. Tai labai geras susitarimas leidžiantis naujokam taip pat uždirbti ir nelikti užgožtiems senbuvių. 

 

---Arena ir karai---

Arenoje galite kovoti ir keltis savo rank kuo didesnis rank tuo daugiau bonuso kiekvieną dieną gausite. Bonusas dalijamas Euro valiuta. boinusui gauti jūs turite 24h turėti bent 5 energijos. Kad kovoti arenoje jums reikalingas bent po 1 puoilimo ir ginybos ginklą ir 5 energijos. Kiekviena kova nuima 10% energijos. Jūs taip pat galite būti užpulti ir prarasti arenos taškų bei 10% energijos. 

 

Karai. Į karus reikia važinėti ar skraidyti tam reikalingas transportas, karų kovose jūs galite kovoti turėdami ginklų ir 20 energijos, karuose galite laimėti medalių, kuo daugiau medalių tuo daugiau žalos darote. Jūsų atstovaujamai pusei laimėjus gaunate dalį grobio. Pralaimėjus prarandate medalį. Medalius galima parduoti.

 

---Politika---

Kiekvieno mėnesio 4 paskutines dienas galite pretenduoti į "seimą" (Goverment) tam kad pretenduoti reikia turėti 25 energijos. Mėnesio 1 dieną renkamas seimas visų šalies gyventojų, balsuoti gali visi turinty bent 5 energijos. Seime galite teikti mokesčių pasiūlymus bei už juos balsuoti, ministras turi 1 balsą o Prime ministras 3 balsus. Už buvimą valdžioje gaunate atlygį goldo pavidalu.

 

---Naujoko strategija---

Pirma dieną tiesiog atlikti visas 10 referal kovu bei dirbti.

Sekančiomis dienomis kuo įmanoma daugiau pasikelti energijos ir tada atlikti 10 kovų ir tik atlikus kovas eiti dirbti taip uždirbsite daugiausiai. Jeigu Pirma dirbsite ir paskui kovosite uždirbsite mažiau.

 

Na o kažkiek užsidirbus galite atsidaryt įmonę. ir strateguot. :)


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#2 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 17 gruodžio 2013 - 09:13

Šiek tiek prasiblaškyti bus neprašal, todėl prisijungiu ir aš :)
  • 0

#3 Gintulis

Gintulis
  • Lytis:Vyras
  • VietaBiržai

Parašyta 18 gruodžio 2013 - 12:24

Na prisijungiau ir as, bet kolkas dar nelabai ten ka suprantu :D

Gintulis
gintulys@mail.lt


  • 0

LTMuzika.lt | Lietuviški muzikos video
Youtubecategories.com | Youtube videos by categories


#4 ivanas1

ivanas1

Parašyta 18 gruodžio 2013 - 07:16

prisijungiau ir as 

 

 nick ivanas177


  • 0

#5 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 18 gruodžio 2013 - 07:17

Šiek tiek aprašiau žaidimą, naujokam gal bus aiškiau :)


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#6 Edviuxas1

Edviuxas1

Parašyta 18 gruodžio 2013 - 08:03

Prisijungiau ir aš.

Edviuxas1
nepazistami@gmail.com


  • 0

#7 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 18 gruodžio 2013 - 08:38

Sveiki prisijungę :)

 

Šiuo metu turim 4 dalyvius. 

 

Ir jau turime vieną pirmaujantį. Justinas Income 0,03 euro. Tai Tikrai nedaug taip, kad dar nevėlu prisijungti į kovą. Kaip pavyzdį galiu duoti save registravausi prieš 3 savaites ir mano income jau beveik 26eurai, tiesa aš turiu referalu kurie įtakoja mano pajamas bei pats investavau į žaidimą tam, kad priartinti veiksmą ir greičiau isilieti į žaidimą

 

(Income tai nėra suma kurią jūs galite išgryninti, tai tik jūsų pajamos žaidime jos nuolat tik auga kai uždirbate tačiau nemažėja kai kažką perkate)


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#8 100kg

100kg
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 18 gruodžio 2013 - 09:22

Puikiai judi,sekmes :) man nepatiko. :)


  • 0

Pirk parduok ir vagystes atveju atgauk viska
http://www.edarbas.n...u-atgauk-viska/


#9 Mantsvas

Mantsvas
  • Lytis:Vyras
  • VietaPlunge

Parašyta 05 sausio 2014 - 11:13

Na manau neverta laukt rytdienos nes jau velu kazka pakeist :) tad skelbiu rezultatus.

 

1 vieta ivanas1 - income 1,56 euro

2. vieta Justinas (moneydo) - income 0,64 euro

3-4 edviuxas ir gintulis - 0 income

 

Tad laukiame ivanas1 paypal saskaitos prizui persiūsti


  • 0

Investuokite Į paskolas portale savy-logo.jpg

 

PLAČIAU SKAITYKITE ČIA


#10 ivanas1

ivanas1

Parašyta 28 sausio 2014 - 01:54

biskuti uzsimirsau apie konkursa bet priza vistieg gawau gaip ir buwo numatyta 

New_Bitmap_Image_2.jpg


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Marketglory, edarbas, edarbas.net, kaledinis konkursas, konkursas

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas