Jump to content

  •  


Photo
- - - - -

Patalpinsiu jūsų straipsnius į savo svetainę


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 kyhk

kyhk
  • Lytis:Not Telling

Posted 31 December 2013 - 07:27 PM

Turiu straipsnių svetainę į kurią talpinu įvairius straipsnius, susijusius su IT, socialiniais tinklais, juokingus, intriguojančius straipsnius, humoru, įvairios pamokos, įvairūs faktai. Bet atsitiko taip, kad neberandu internete mane dominančių straipsnių, todėl pritrukau įdėjų ir kreipiuosi į jus.
 
Noriu surinkti gan rimtą straipsnių svetainę ir pildyti jos turinį pastovei. Nesakau, kad patalpinsiu visus jūsų straipsnius iš karto. Priklauso nuo to kiek norinčių atsiras. 
Todėl jei turite unikalių, savo ranka rašytų straipsnių, įdomių, juokingų istorijų parašykite man į pm su savo straipsnių informacija ir patalpinsiu juos į svetainę.
Jei turite savo tinklapį patalpinsiu šaltinio ir autoriaus nuorodą straipsnio pabaigoje.
 
Tai nėra eilinis straipsnių katalogas, tiesiog renku informaciją į savo svetainę ir noriu pagelbėti jums jei tingite ar nežinote kur patalpinti, ieškoti kažko panašaus į straipsnių talpyklą.
 
Darau tai dykai, nes kaip minėjau pritrukau mane dominančių straipsnių šaltinių internete.
 
Svetainėje šiuo metu esančios kategorijos: Automobiliai, Faktai, Gyvenimas, Gyvūnai, Istorijos, IT, Kita, Maistas, Menas, Moterys, Namai, Socialiniai tinklai, Vyrai, Žaidimai. Neproblema padidinti ir kategorijų skaičių.
 
 
Taip pat prisegu Analytics statistika. Žinau puslapio lankomumas labai mažas, todėl manau nevisi norės, bet kas norės, tas parašys.

  • 0
 
Mano skype: minimukazs Kvieskit, priimu visus




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas