Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Siūlau darbą su emgoldex


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 22

#21 Ruberojdas

Ruberojdas

Parašyta 31 kovo 2014 - 09:20

Būtent,tik pragyventų,bet čia kiekvieno asmeninis reikalas.Žinojau, kad tikrai atsiras žmonių, kurie tik moka kabint neigiamas etiketes viskam kas jiem yra sunkiai suvokiama.Visoje sistemoje jau yra virš 500 000 žmonių ir jų vis daugėja.Naujų žmonių randu ir aš,nes kai kurie žmonės linkę nepraleisti progos,tačiau čia atvykau ne apie gyvenima kalbėti,o taip pat ieškoti naujų žmonių,tad jei turėsi klausimų susijusių su emgoldex prašau kreiptis anksčiau pateiktu el.paštu.Pasiūlymas pateiktas,kas tikrai norės tas susisieks su manimi.Ačiū už dėmesį. :)


  • 0

#22 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 31 kovo 2014 - 10:57

Jei piramidė nori išgyventi, jai būtinai reikia plėstis. Tad nenuostabu, kad žmonių daugėja.

 

Tik įdomu, kiek iš tų pusės milijono jau yra uždirbę, o kiek vis dar laukia.

 

Kai užpildysi savo pozicijai reikiamas vietas išmokai gauti, parašyk, kiek virš tavęs dar yra laukiančių tokio pat stebuklo.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#23 Ruberojdas

Ruberojdas

Parašyta 01 balandžio 2014 - 11:52

Uzdirba apsoliuciai visi 100 procentu tik yra skirtumas per kiek laiko,tai priklauso nuo ju pačių,vieni per tris savaites ,kiti per tris mėnesius.Kompanijos viceprezidentas vienas pirmųjų klientu savo struktūroje turi apie 57000 klientų,tai reiškia virš jo stovi tiek žmonių,jiems yra išmokėta apie 27 milijonai eurų.Ukrainoje studentų grupė susitarusi ir susirinkusi į vieną šutvę premijas gavo per 1 dieną,prašome pasigooglinti.viskas priklauso kaip pažiūrėsi į tai,jei atmestinai ir nieko nedarysi nerasi nei vieno žmogaus sedėsi basas,jei investusi laiko ir pastangų sekmė garantuota nes vis daugiau žmonių jungiasi į tai.Ateityje pranešiu kaip sekasi man.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas