Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

LibertaGia


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 Maantas

Maantas
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 01 spalio 2014 - 06:59

http://libertagia.com/Maantas

LibertaGia verslo modelis paremtas tinkliniu marketingu. Jeigu nežinote kas tai yra, trumpai Jums paaiškinsiu: jie nori, kad prie kompanijos prisijungtų kuo daugiau žmonių, o tai labai efektyviai padeda reklamuoti kompaniją ir jos produktus. Uždirbate abu, Jūs ir kompanija.

Trys uždarbio būdai: dienos užduotysproduktų pardavimai ir  Jūsų komandos tinklas(kviečiate žmones prisijungti ir daryti tą patį). Jūs galite pasirinkti vieną iš šių uždarbio metodų arba dirbti su visais iš karto. Dienos užduotys yra pats paprasčiausias būdas uždirbti (uždarbis iki 3 USD kiekvieną darbo dieną).

Nemokami nariai (bronzinis paketas) gali uždirbti mažiausiai 60 USD per mėnesį, atlikinėdami paprastas užduotis kasdien skirdami po maždaug 10 minučių.
 

Pati populiariausia strategija yra kviesti žmones prisijungti į Jūsų tinklą ir nuo jų uždirbti komisinius. Komisiniai uždirbami 6-iuose lygiuose! Įsivaizduokite jei Jūs pakviečiate 3 žmones, tie 3 žmonės pakviečia dar po 3 žmones ir taip toliau. Savo komandoje turėsite 3 x 3 x 3 x 3 x 3 x 3 = 729 žmonės! Aš tikras, kad kiekvienas iš Jūsų gali pakviesti daugiau nei 3 žmones. Įsivaizduokite kiek laiko praleidžiate socialiniuose tinkluose ir kiek kontaktų turite, galimybės neribotos, tik reikia turėti noro.


Per visus 6 lygius, po savęs turint tuos 729 narius, Jūs uždirbsite apie 420 USD kiekvieną mėnesį, nieko neinvestavę, su bronziniu paketu (nemokamas). Šis suma galėtų būti gerokai didesnė, jei esate įsigyję narystę. Jūsų uždarbis didės daug kartų, kai visi Jūsų nariai pradės pirkti vis aukštesnio lygio narystes, o Jūs uždirbsite vis didesnius komisinius. Ir tai visi galime pasiekti nieko neinvestavę!

Registracija: 
http://libertagia.com/Maantas
  • 0

#2 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 01 spalio 2014 - 08:31

Kaip bebūtų gaila, bet tokia tema jau yra :)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas