Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Oficialiai pristatyti naujieji Windows 10


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 Justinas

Justinas

    Pagrindinis Administratorius

  • Administratoriai
  • 1.622 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 02 spalio 2014 - 02:25

Taigi sulaukėme dar vienos Windows versijos- Windows 10. Kadangi pats asmeniškai buvau labai nusivylęs praėjusia versija - Windows 8, tad bent jau išankstinės Windows 10 prognozės mane kol kas šiek tiek džiugina.

Pasak Microsoft, ši naujoji operacinė sistema turės daugybe naujovių ir patobulinimų, kurių stigo visose praėjusiose Windows versijose. Ši versija bus labiausiai visapusiška mūsų kada nors sukurta operacinė sistema bei geriausia, ką esame aplamai pasiūlę savo vartotojams! - Taip drąsiai teigia microsoft atstovai.

Naujuose Windows 10 bus sugrąžintas start meniu, dėl kurio buvo kilę ko ne daugiausia pasipiktinimo išleidus Windows 8. Naujoji operacinė sistema bus gerokai lankstesnė ir galės pati prisitaikyti prie skirtingų įrenginių ( Personalinių, planšetiniu kompiuterių, žaidimo konsolių,  mobiliųjų telefonų ar  kitų mažų įrenginių ). Taip pat buvo patobulintas vienas dalykas, ko seniai trūko- tai duomenų apsauga ( Duomenų saugojimas virtualiose talpyklose ) ir operacinės sistemos perrašymas jų neprarandant. Dar vienas man asmeniškai įdomus dalykas tai keli skirtingi darbalaukiai vienu metu( Desktopai ). Bus galima turėti pvz vieną darbalaukį darbams, kitą pramogoms, nebereikės visko laikyti viename arba perjunginėti skirtingų vartotojų. Žinoma Yra ir daugiau funkcijų, kurios išties džiugina.

 

2-1-Tech-Preview_Start-menu_jpg.jpg

 

Kartu su Windows 10, microsoft pristate ir naują patobulinta sąsaja tarp eiliniu vartotojų ir operacinės sistemos kūrėjų- tai programą Windows insider, kurios dėka vartotojams bus galima užmegsti dvipusį dialogą su bendrove ir išreikšti savo pastabas bei pasiūlymus tobulinant sistemą.

 

Taigi, panašu, kad microsoftas pradėjo eiti kitu keliu ir pradėjo išgirsti tai ko nori eiliniai vartotojai. Bent jau taip atrodo iš pirmo žvilgsnio. O kaip viskas bus iš tikro, pamatysime ją išbandę :)

 

 
Plačiau apie visas naujoves skaitykite: http://www.technolog...i-Video?l=2&p=1




 


  • 2

#2 Apollo

Apollo

Parašyta 02 spalio 2014 - 03:26

Įdomi naujieną :)


  • 0

#3 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 02 spalio 2014 - 03:52

Seniau lig ir girdėjau, kad bus Winodws 9, o dabar iškarto ant Windows 10 peršoko ^_^


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas