Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Aukcionų ir el.parduotuvių centras

www.KiekDuosi.lt

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 Kainas

Kainas

Parašyta 26 sausio 2015 - 04:03

Aukcionų ir el.parduotuvių centas
www.KiekDuosi.lt tampa www.AukcionaiPlius.lt

post-102392-0-89359300-1422278313_thumb.


www.KiekDuosi.lt tampa www.AukcionaiPlius.lt – aukcionų ir el.parduotuvių centru

Prieš beveik dvejus metus startavusi nemokamų internetinių aukcionų platforma KiekDuosi – plečiasi ir nuo šiol savo lankytojams bus pristatoma kaip AukcionaiPlius.lt.

Savo veiklą komanda pradėjo kaip nemokamų aukcionų platforma, o nuo šiol tai tampa – aukcionų ir elektroninių parduotuvių centru, kuriame lankytojai galės ne tik aukcionų tvarka parduoti ar įsigyti norimas prekes, tačiau ir apsipirkti sistemoje dalyvaujančiose elektroninėse parduotuvėse

Išskirtinis bruožas tas, jog sistemos dalyviams paskelbti aukcioną ar pateikti savo el.parduotuvės prekes yra visiškai nemokamas.

Sėkmingos veiklos rezultatas – akivaizdūs pasikeitimai

Dvejus metus sėkmingai savo veiklą pradėjusi nemokama aukcionų platforma plečia ne tik savo veiklos sritį, tačiau pristato ir atsinaujinusią sistemą.

Vienas didžiausių portalo pasikeitimų – galimybė kiekvienam lankytojui susikurti asmeninį puslapio šabloną. Nuo šiol sistemos nariai bei lankytojai galės ne tik pasikeisti puslapio spalvas, tačiau ir pasirinkti jiems patogiausią svetainės išdėstymo variantą.

Dar vienas itin svarbus atnaujinimas – žymiai paprastesnė registracija, kuriai pilnai atlikti bus galima pasitelkus ne tik lietuviškųjų bankų pagalbą, tačiau ir trumpąsias SMS žinutes ar internetinio banko PayPal pagalbą.

Registracijos patvirtinimas ne tik apsaugo portalo lankytojus nuo įvairiausių saugumo pažeidimo, tačiau ir suteikia AukcionaiPlius nariams tarpusavio patikimumą. Dėka naudojamos sistemos, portalo administracija užkerta kelią netikriems statymams arba pirkimams, todėl visi pirkimai/pardavimai vykstantys sistemoje pasižymi skaidrumu bei stabilumu.

Verta paminėti ir tai, jog aukcionų ir el.parduotuvių centre AukcionaiPlius vykdoma lojalumo programa, kurios dėka kiekvienas naujas jos dalyvis gaus 3€ premiją, kurią galės panaudoti papildomoms paslaugoms sistemoje – iškelti savo skelbimą į viršų, jį paryškinti ir pan.

Bendradarbiavimas Lietuvos įmonėmis bei pardavėjais iš užsienio

Sėkminga veikla ir nuolat didėjantis partnerių ratas paskatino KiekDuosi kolektyvą susimąstyti apie veiklos plėtrą ir dėka partnerių sistema tapo ne tik aukcionų, tačiau ir el.parduotuvių centru.

AukcionaiPlius jau bendradarbiauja daugiau nei su 80 įvairiausių el.parduotuvių tarp kurių tokie vardai kaip Stilago.lt, Assorti.lt, manoknyga.lt, kompiuteriai.lt, iShop.lt ir dar daugybė kitų. Kiekvienas el.parduotuvių tinklas turi galimybę atskirai nuo aukcionų pristatyti savo parduodamas prekes ir sėkmingai jas pardavinėti.

Augant AukcionaiPlius patikimumui tarp lietuviškų elektroninės prekybos kompanijų, kartu kyla ir užsieniečių pasitikėjimas šia platforma. Sistema, kuri pasiekiama ne tik lietuvių, tačiau ir anglų bei rusų kalbomis pastaruoju metu itin domina Lenkijos, Rusijos bei Latvijos šalių pardavėjus, kurie aktyviai dalyvauja ne tik pardavinėdami savo prekes, tačiau ir pirkdami kitų sistemos dalyvių pasiūlytas prekes ar paslaugas.

post-102392-0-65709400-1422278936_thumb.

Portalo narių išradingumas lėmė jaunuolio populiarumą

KiekDuosi portalo kolektyvas visai neseniai susidūrė su vienu unikaliu atveju Lietuvos internetinėje bendruomenėje. Sistemoje užsiregistravęs jaunuolis nusprendė parduoti savo „nekaltybę“ ir taip pritraukė ne tik portalą aplankančių smalsuolių dėmesį, tačiau ir visos Lietuvos dėmesį.
Jaunuolio unikalus būdas išpopuliarėti (o galbūt tai buvo ne juokais sukurtas skelbimas?) buvo pastebėtas ne tik KiekDuosi platformos lankytojų, tačiau ir pritraukė didžiausių Lietuvos naujienų portalų bei įvairių radijo stočių dėmesio.http://www.15min.lt/...-euras-3-478896

Po vasaros karščių – žvaigždžių aukcionai

Reguodami į lankytojų bandymą išpopuliarėti AukcionaiPlius administracija nusprendė surengti dar vieną unikalų eksperimentą, kurio metu nemokamą aukcionų sistemą išbandys ir populiariausi, o vėliau ir turtingiausi, Lietuvos žmonės.
Apie planuojamą renginį visą informacija bus paskelbta AukcionaiPlius sistemoje dar šių metų vasarą, kuomet tiksliai galėsite sužinoti apie dalyvaujančius Lietuvos milijonierius bei garsenybes. 

 

 

Priedas  ^9EDA8C2A8567BC2B18096FB621A34CA1E0E43BE0852080AC23^pimgpsh_fullsize_distr.jpg   95,22K   0 Parsiųsta kartų


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas