Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Lengvas budas papildyti pinigine. [ISMOKA GAUTA]

Lengvi Greiti pinigai uzdyka budas

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 dofkiuxas

dofkiuxas

Parašyta 07 sausio 2016 - 03:18

Taigi budas labai paprastas, jums reikes atsakineti apklausas, uz kurias gavau nuo keliu centu iki 3£ ! Uzsiregistruojat, uzsipildot savo informacija, kuo daugiau prirasysit, kad jus domina, tuo daugiau apklausu gausit. Pinigus moka i PayPal , as per pora savaiciu surinkau 12£ , bei dabar turiu savo saskaitoi 6,2£ , min ismoka 5£ , bet svetainei raso, kad geriausia ismoka imtis, kai surenki 20£ , nes tada PayPal nenuskaiciuos mokesciu, gal kitoki pavedima daro, nezinau, bet pries tai kol tikrinau dvi ismokas emiau 5£+ , dabar taupysiu 20£ , manau pora savaiciu begy tureciau vel ismoka pasiimti, tik 20£ :)

 

https://prolificacad...rp?ref=ZRU1YTK7

ismokos

 

2qsp9qw.jpg

 

Apklausos, datos bei kiek uz jas gavau.

 

2a9efq9.jpg


  • 0

#2 JDMVidmantas

JDMVidmantas
  • Lytis:Vyras

Parašyta 07 sausio 2016 - 09:56

Sorry, you are ineligible for this study prie visų offerių tą patį rašo :)


  • 0

#3 bronius23

bronius23
  • Lytis:Vyras
  • VietaUkmerge

Parašyta 10 spalio 2016 - 04:44

Ar cia reikia registruotis kaip didziosios britanijos pilieciui (per proxy UK), kad gautum vykdyti apklausas ? Gal temos autorius Anglijoj gyvena, o su Lietuvos IP neleidzia vykdyt apklausu ? Ar leidzia ir lietuviams sudalyvauti ? Parasykit kas zinot, prasau. Butu smagu isbandyti.

 

P.S.: esu uzsiregistraves onepoll svetaineje. Pradzioje dave vykdyti apklausas sekmingai, o veliau nebeleidzia, nes mato ,kad esi is Lietuvos. Gal kas gali pasakyti, kaip pasidaryti Anglijos pilieciu nemokamai, kad leistu pildyti apklausas ? Buciau labai dekingas ;)


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Lengvi, Greiti, pinigai, uzdyka, budas

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas