Peršokti prie turinio

  •  

Nuotrauka

FutureAdPro - Ilgai lauktas unikalus projektas su neribotomis galimybėmis!

futureadpro futureadpro.com futurenet revshare futurenet.club

Temoje atsakymų: 23

#1 Orange88

Orange88

Parašyta 16 kovo 2016 - 10:31

Sveiki,
 
Noriu pristatyti ilgai lauktą hibridinį (MLM, RevShare, Automatic Matrix ir Social Media viename) projektą, tiksliau kelis viename, - FutureAdPro.com ir FutureNet.club
 
Prie kompanijos jau prisijungė arba artimiausiu metu prisijungs visi man žinomi "didieji" lyderiai, uždirbę ne vieną šimtą tūkstančių kituose projektuose ir investuojantys dešimtimis tūkstančių $. Greičiausiai šis projektas taps didžiausia RevShare/Hybrid tipo programa šiemet! Bet apie viską nuo pradžių:

FutureAdPro.com tai balandžio pradžioje startuosianti pelno dalijimosi programa. Kiekvienas ad pack'as kainuoja 50$ ir grįžta su 10$ pelnu, t.y. 60$, tad ROI 120%. Daily cap: 1%. Tad programa subalansuota ilgam ir stabiliam uždarbiui!
 
Referalų komisiniai, nuo 3% iki 15%.
 
status.JPG
 
Taip pat, rimtesniems investuotojams yra ir papildomų paskatinimų :)
 
xpOvIK2.png

 

FutureNet.club - Socialinis tinklas, veikiantis nuo 2014m. Labai primena Facebook'ą, tik su mažiau apribojimų. Taip pat, projektas turi 3x3 Forced Matrix'ą. O va čia ir prasideda visas įdomumas! Ji ne paprasta, o Automatinė. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad nusiimant uždarbį iš FutureNet tinklo, o kas svarbiausia, iš FutureAdPro RevShare, 5% keliaus į matricos re-investavimo balansą, kur automatiškai bus perkamos naujos pozicijos. O tai reiškia, kad nori ar nenori, visi investuojantys į RevShare, anksčiau ar vėliau atsidus matricoje. Atsiras šimtai naujų pozicijų kiekvieną savaitę! Tad mūsų matricos pildysis net nekviečiant žmonių!
 
Matricos kainos:
 
44sBWuI.png
 
 
Kaip matote, aš pradėjau su keturiomis 10$+25$+50$+100$=185$ Matricomis.
 
Matricos kompensacinis planas:
 
5% uždarbio nuo kiekvieno žmogaus, kiekviename iš trijų lygių, t.y. išvis nuo 39 žmonių. Kai ši matrica užsipildo, atsiveria galimybė uždirbti po 5% net nuo 59 000 žmonių!
 
10%-50% pajamų nuo tiesioginių referalų uždarbio! 100$, 500$ ir 1000$ matricų uždarbis 50%, 50$ - 30%, 25$ - 20%, 10$ - 10%.
 
O kur dar papildomi, skatinamieji prizai už aktyvumą, tikriems lyderiams:
 
opbfaOe.png
 
 
Trumpa pamokėlė, kaip įsigyti Matrix pozicijas:
 
insel.jpg

 

Kompanija nusiteikusi rimtai. Realus biuras Vroclove ir profesionali vadovų komanda, - ypatingai retas reiškinys tokio tipo projektuose!

 

pTB7UtM.jpg

 

5EOFYPs.jpg

Taigi, nori prisijungti prie ko gero geriausios programos šiemet? Turiu pasiūlymą! 50% RefBack už kiekvieną iš tavęs uždirbtą dolerį iki gyvos galvos arba kol programa gyvuos! Tiek nuo matricos, tiek nuo revshare. RefBack moku į Payza, Neteller, Paypal, arba tiesiog banko pavedimu. Norintiems pinigų čia ir dabar, galiu pasiūlyti vienkartį 200% RefBack'ą. Taip pat, investuojantiems tik į ad packus, matricos pozicijas galiu padovanoti!
 
Tad kviečiu prisijungti prie šios fantastiškos programos:
 
fapen.gif


  • 1

#2 Orange88

Orange88

Parašyta 17 kovo 2016 - 07:29

Sulaukiau pirmojo referalo ir tikro klausimų lietaus iš jo :D Tad noriu iš anksto perspėti, kad viskam perprasti tikrai reikia nemažai laiko, vien FutureNet marketingo planas, 49 lapų. Jis kurtas dar be FutureAdPro ir vietomis senstelėjęs, bet gal kam bus įdomu pasinagrinėti: Marketingplan.pdf. Ir aišku aš visada stengiuosi atsakyti į klausimus, į kuriuos žinau atsakymus. O jei nežinau, perklausiu ko nors iš aukščiau :)

 

OjWVUnJ.jpg


  • 0

#3 Orange88

Orange88

Parašyta 17 kovo 2016 - 10:16

Apie ad packus ateinančias porą savaičių galima negalvoti, nėra kur skubėti, bet galvojant apie matricos pozicijas, siūlyčiau paskubėti. Anksčiau įsigyta pozicija, - aukštesnė vieta matricoje, - daugiau narių krentančių iš viršaus, - daugiau pelno! Tai labai svarbu suprasti. Realiai rekomendacija būtų per ateinančias dvi savaites pasirūpinti matrica, o po to dėmesį skirti ad packams, laukiant kol matricoje autopilotu pradės kauptis nariai. Na ir žinoma vienas kitas aktyvus referalas tiek uždarbio greitį, tiek dydi gali padidinti labai stipriai :)

 

Beje, programos atstovai dirba tikrai uoliai, nuolat vyksta tiek webinarai, tiek realūs seminarai ir pristatymai. Jie labai įvairaus ir jų tikrai daug. Tiesa, seminarai kol kas apsiriboja tik Lenkijos teritorija. Bet tik laiko klausimas, kada vadovybei teks pradėti skraidyti po pasaulį :)

 

nHhKcLS.jpg

 

0vmoqzk.jpg

 

XtAAL6w.jpg

 

O patys lenkai, referalų paieška internete, tikrai neapsiriboja. Pvz.: :D

 

wF7Pr5G.jpg


  • 0

#4 Orange88

Orange88

Parašyta 18 kovo 2016 - 09:05

Šiandien atsinaujino FutureAdPro.com dashboard (vartotojo panelė). Viskas išties labai gražu, aišku ir patogu. Jaučiasi kokybė. Belieka sulaukti starto :)

 

fSdVPuV.jpg

 

Beje, mano sponsorius yra tikrai labai aktyvus ir vienas pirmųjų FutureNet.club vartotojų (FutureNet startavo prieš pusantų metų). Jis iš kairės, o centre, - programos valdytojas Roman Ziemian. Taigi, viršuje esantys žmonės nusiteikę labai rimtai :)

 

jbA7F3s.jpg


  • 0

#5 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 19 kovo 2016 - 12:49

Na atrodo išties įspūdingai šis projektas, vis dar svarstau ar prisijungti. Ar čia bus kasdieninių įsipareigojimų, norint gauti pelną ? Spaudyti nuoradas ir panašiai ?


  • 0

#6 Orange88

Orange88

Parašyta 19 kovo 2016 - 04:03

Na atrodo išties įspūdingai šis projektas, vis dar svarstau ar prisijungti. Ar čia bus kasdieninių įsipareigojimų, norint gauti pelną ? Spaudyti nuoradas ir panašiai ?

 

Projektas ir yra įspūdingas. Norint gauti uždarbį iš Matrix'os, įsipareigojimų nėra. Norint gauti uždarbį iš ad pack'ų - reikės peržiūrėti kažkokį kiekį nuorodų (greičiausiai 10, tai dar nėra patvirtinta). Tikrai rekomenduoju šitą galiūną ir pats stipriai stengiuosi dėl šio projekto, nes norėčiau uždirbti ne tik iš matricos ir ad packų, bet ir iš MLM komponentų, tokių kaip prizai nuo apyvartos, Worl pool'o ir t.t. :) Aišku čia jau aukštasis pilotažas, bet vis tiek :D


  • 0

#7 golf6

golf6

Parašyta 19 kovo 2016 - 10:49

Nu neblogai reiks pasinagrineti , labiausiai tai mane cia sudomino grynai tik matrica , manau ant jos daugiausia cia pinigo ir bus  .


  • 0

logo777.png


#8 Orange88

Orange88

Parašyta 19 kovo 2016 - 11:38

Taip, iš matricų tikrai galima išspausti pinigo ilgainiui, bet investavus revshare į daugiau nei porą ad packų uždirbti irgi galima normaliai ;)


  • 0

#9 Orange88

Orange88

Parašyta 23 kovo 2016 - 07:43

Dar savaitė iki starto, kuomet ir pajudės RevShare traukinys, bet kalbant apie matricą, - pirmą liniją 10$ ir 25$ jau užsipildžiau :) 10$ matricoje jau pirmas prisijungęs referalas pradėjo gauti žmones nuo manęs, didžiuojuosi savimi! :D Ir vis dar laukiu lietuvaičių, norinčių atsirasti 50$ ir 100$ pirmoje linijoje. Maloniau būtų, jei tai būtų kažkas iš tautiečių, bet reklamuotis plačiajam internetui, bet kuriuo atveju pradėsiu šį savaitgalį, tad jai yra svarstančių, prašyčiau paskubėti :)


  • 0

#10 Orange88

Orange88

Parašyta 27 kovo 2016 - 12:12

Prieš startą atsirado keletas neesminių pakeitimų, tad paredagavau pirmą postą. Taip pat, nuo šiol galiu išmokėti refback'ą Matrix pozicijomis, tiems, kas nusiteikę investuoti tik į RevShare. Pasirinkus tokį išmokėjimo būdą, išeitų kur kas daugiau nei 200%, kalbant apie vienkartinę išmoką. Taikoma tiek esamiems, tiek būsimiems referalams. :)

 

P.S. Jau ir 50$ matircoje pirma eilė užpildyta, wohoo! :D


  • 0

#11 Orange88

Orange88

Parašyta 30 kovo 2016 - 10:01

Geros naujienos dėl komisinių starto metu, nereiks lenktyniauti :)

 

First settlement of commissions 7 days after kick-off
You need at least one active AdPack in order to be entitled for commission payments.
Theoretically and practically it may happen that another team partner purchases AdPacks EARLIER. In this case you would lose your commission. THIS IS WHAT WE WANT TO AVOID!!!
Thus, we have the following solution: We perform the first commission settlement already 7 days after the start of FutureAdPro. With regards to your commission level it doesn’t matter if you buy your AdPacks 3 minutes after the launch or on the last of the 7 days. You simply have to get your Adpacks within the first 7 days. Then you are entitled for commission payments within your team.
AFTER THE 7 DAYS we perform a REAL TIME commission settlement. Your commission sums will be displayed immediately after turnover posting.


  • 0

#12 Orange88

Orange88

Parašyta 03 balandžio 2016 - 05:39

Net pats MytrafficValue adminas, Marc'as, kuris kaip ir apleidęs reikalus uždarbio srityje, šiandien prisijungė prie FutureAdPro! B)


  • 0

#13 Orange88

Orange88

Parašyta 05 balandžio 2016 - 06:49

DĖMESIO! Ad packus galima bus įsigyti jau nuo rytojaus! O pati programa startuoja penktadienį. Prisijungus matosi laikmačiai :)


  • 0

#14 Zanas

Zanas
  • Lytis:Vyras

Parašyta 05 balandžio 2016 - 10:14

Net pats MytrafficValue adminas, Marc'as, kuris kaip ir apleidęs reikalus uždarbio srityje, šiandien prisijungė prie FutureAdPro! B)

Proof?


P.S

Nesuprasi, eini į vieną svetainę, perkelia tave į kitą.  
Ar revshare svetainė net nestartavusi iš viso??


  • 0

#15 Orange88

Orange88

Parašyta 05 balandžio 2016 - 10:47

Pats sakė, ar pateikti pokalbio išklotinę viešai? Tiesą sakant, ne tik, kad prisijungė, bet ir iškart nusipirko visas matricas, t.y. už 1685$. Ir ne, jis ne mano referalas, deja :D

 

Niekas nieko neperkelia. Nueini į futureadpro svetainę, prisijungi (prisijungimo duomenys abiem svetainėms tie patys) ir voulia. Nesugalvoju kaip patekti į kitą svetainę, nepaspaudus "Go to FutureNet" mygtuko, taip, kad viskas gerai. Tu kurioje svetainėje ir į kokią tave perkelia?


  • 0

#16 Orange88

Orange88

Parašyta 05 balandžio 2016 - 11:13

RevShare svetainė tikrai kokybiška ir nežinau, kur tu esi, bet iš čia tavęs tikrai niekas niekur neturėtų perkelinėti:

G0X2pIm.png

 

 

O dėl proof, tai beveik susinervinau žinok :D Kas čia per laikai atėjo? Ar aš kažkokiam rožiniam pasauly gyvenu? Ir ką aš čia veikiu, jei net dėl tokių menkniekių reikia įrodymų, neįtikėtina... Nenuostabu, kad edarbas.net vėl pradedu praleisti vis mažiau laiko. Šiaip tas Marc'as, tiesą sakant smulki žuvis, palyginus kokių veikėjų ten nesveikų yra :D Bet ok, nepatingėjau paieškoti to proof:

ES6N1bx.png


  • 1

#17 Orange88

Orange88

Parašyta 06 balandžio 2016 - 08:21

Na štai, ad packai nupirkti! Startuoju su 13 :D

 

Kai prisijungiau prie FutureAdPro, Alexa buvo ~604 000, dabar:

7deR1jo.png

 

Tuo tarpu kai prisijungiau prie FutureNet, veikiančio jau pusantrų metų, Alexa svyravo ties 63 000. Dabar irgi stipriai šovė į viršų:

xUePVf4.png

Manau artimiausiu metu ir toliau stipriai kils. Tiesiog pačiam įdomu kiek stipriai :)


  • 1

#18 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 12 balandžio 2016 - 09:13

Kaip einasi rinkti referalus?


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#19 Orange88

Orange88

Parašyta 13 balandžio 2016 - 09:33

Kaip einasi rinkti referalus?

 

Turiu krūvą, bet iš jų aktivių, - tikrai mažai :) Pirmadienį pasirodys pirmieji komisiniai iš RevShare pusės, ten manau bus geresnė situacija :)


  • 0

#20 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 13 balandžio 2016 - 09:47

Manau didijį aktyvumą pristabdo, tai kad adpakų kaina 50$.

Kaip pats uždarbis? Laikosi ant to 1% ar dar reikia pasitempti?


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt




Atsakyti



  



Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: futureadpro, futureadpro.com, futurenet, revshare, futurenet.club

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas