Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

doaffiliate.net pradėk uždirbti pinigus jau dabar!

DoAffiliate.net

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 tusoradijas

tusoradijas
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 30 rugpjūčio 2016 - 04:07

35ad6750348e987dc7a348c279c86f75_400x400

announcement-32.pngApie mus

Partnerių programą doaffiliate.net Sukūrė bendrovė iet.lv /"Innovative E-Business Technologies"/. Pasinaudoję ilgamete programavimo patirtimi sukūrėme unikalią internetinės rinkodaros platformą, kuri suteiks galimybę ir tiems, kurie nori reklamuotis, ir tiems, kurie nori užsidirbti papidlomai. Esame kitokie nei kitos internetinės rinkodaros programos, nes patys sukūrėme šią platformą.

Visus komisinius už atliktus darbus išmokame nurodyta apimtimi ir visada laiku. Be to, mūsų partneriai turi galimybę dirbti tose valstybėse, kur yra mūsų filialai, nepriklausomai nuo atitinkamos valstybės valiutos.

Siekiame sukurti draugišką ir lengvai suprantamą vartotojo aplinką ir reklamos gavėjams, ir reklamos davėjams, nes gerų rezultatų pasieksime tik kartu veikdami.

Esame pasirengę išklausyti Tavo pasiūlymus ir kritiką, kad tik tobulėtų mūsų bendradarbiavimas.

 

 

Partnerystės marketingas yra internetinės rinkodaros forma,kurioje įmonė už kiekvieną jos produkto pardavimą partneriams moka komisinį mokestį.

 

Norint tapti partneriu reikia susipažinti su partnerio veiklos pagrindiniais principais.Pageidaujama,bet nėra būtina turėti savo internetinę svetainę, kurioje būtų galima patalpinti partnerio tinklalapiu nuorodas.Taip pat būtina turėti banko sąskaitą, į kurią mes galėsime pervesti uždirbtus komisinius.

 

Reklamą galima talpinti tik Jums priklausančiose arba Jūsų administruojamose interneto svetainėse.Draudžiama reklamą platinti pažeidžiant Lietuvos Respublikos reklamos įstatymą, siųsti spam laiškus ir t.t.

 

 

announcement-32.pngKaip tai veikia Su partnerių programa Tu turi progą užsidirbti papildomai be jokios rizikos. Jeigu turi interneto portalą, svetainę ar interneto tinklalapį, kur galėtumėte įdėti papildomą reklaminį lauką, tai padarykite taip ir pradėkite gauti pelną jau šiandien. Jūs turite neribotą pajamų potencialą!

„DoAffiliate” partnerių programa yra rinkodaros sistema, kai Tau siūloma reklamuoti prekę ar paslaugas ir už tai gauti atitinkamą atlygį. Sistema stebi atitinkamą sandorį, kuris buvo vykdomas Tavo svetainėje ar interneto tinklalapyje, kur Tu buvai įdėjęs reklamą.

Mes suskaičiuosime visus pritrauktus klientus – Tu užsidirbsi.
Šioje partnerių programoje yra 3 vartotojai:
  • Reklamos gavėjas – jis gali pradėti reklamuoti paslaugas ar gaminius, pasirinkęs tam tikrą bendrovę savo nuožiūra, gavęs reklaminę medžiagą ir užpildęs savo reklaminius plotus, ir užsidirbti pinigų;
  • Reklamos davėjas – juridinis asmuo, norintis reklamuoti savo gaminį ar paslaugą;
  • DoAffiliate.net – partnerių programos platforma, užtikrinanti reklamos davėjams galimybę reklamuoti savo gaminius ar paslaugas, o reklamos gavėjams – galimybę įkelti minėtą reklamą ir reguliariai gauti už tai atlygį.
Pradėsi užsidirbti, kai Tu kaip reklamos gavėjas užsiregistruosi Doaffiliate.net partnerių programoje ir įsitikinsi, kad Tavo interneto svetainėje galima skelbti reklaminę medžiagą.

Bendrovių reklama gali būti pati įvairiausia, pavyzdžiui interneto reklaminės juostos, tekstinės nuorodos ar reklaminiai straipsniai ir kt.

Prisiregistravęs galėsi gauti reklaminę medžiagą, kad galėtum paskelbti ją savo interneto svetainėje. Doaffiliate.net sistemoje galėsi stebėti visus veiksmus ir analizuoti savo reklamos efektyvumą.

Registruokis ir pradėk gauti komisinius už kiekvieną naują klientą jau šiandien!

 

 

logo.jpg


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas