Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

ZarFund – P2P platforma padėsianti Jums pasiekti finansinę laisvę!

Bitcoin

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4

#1 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 05 rugsėjo 2016 - 12:02

Kodėl verta prisijungti prie ZarFund? Tai platforma kuri kitaip vadinama P2P (Peer-to-peer) arba žmogus-žmogui principu veikianti pinigų aukojimo sistema, padedanti žmonėms pasiekti finansinę laisvę! Šioje platformoje mes vieni kitiems siunčiame ir gauname aukas iš kitų žmonių. Norint pradėti, privalote sumokėti tik pirmo lygio mokestį – 0,03 BTC (~$17). Pereiti į kitus lygius galite iš pelno, tad papildomų investicijų čia nebereikės! Prisijungus per mūsų nuorodą, mes garantuojame žmones kurie aukos jums!

  • Privalumai: Neprivalote kviesti žmonių, tai padarysime už Jus. Nėra pinigų sistemoje, pinigai keliauja akimirksniu, tarp žmonių. Asmeniškai pažįstu tinklapio programuotoją, bei sistemos administraciją, patikimi žmonės.
  • Minusai: Nepavyko rasti. Jei radote, pasidalinkite!
  • Minimalus įnašas: 0,03 BTC
  • Minimalus išėmimas: 0,03 BTC
  • Mokėjimo procesoriai: Bitcoin

Mūsų Darbasinternetu.lt komanda labai džiaugiasi galėdama Jums pristatyti dar vieną projektą, kuris dar kartą įrodo, kad internete galima uždirbti pinigus ir netgi daug didesnius nei vidutinis lietuvio atlyginimas. Svarbiausia laikytis keleto taisyklių ir kai kurių principų. ZarFund yra palyginti labai šviežias projektas, su labai nedideliu narių skaičiumi, o tai reiškia, kad mes turime puikias galimybes pilnai išnaudoti šią programą. Piniginai keliauja tiesiogiai tarp narių Bitcoin piniginių, todėl dėl praradimų mums nėra ko jaudintis, jeigu ir programa dingtų, pinigai vistiek liktų mūsų Bitcoin piniginėje!

aNTVT04.png?resize=620%2C522

Kaip veikia ZarFund? Visas mokėjimo planas viename paveikslėlyje. Anglų kl.

Paprastais žodžiais tariant, Jūs siunčiate Petrui 0,03 BTC. Tada pakviečiate Joną ir Artūrą, kurie jums atsiunčia po 0,03 BTC, iš viso gaunate 0,06 BTC (kiekvieną mėnesį, tad labai svarbu būti sumokėjus kitam, norint priimti įmokas). Jūsų mėnesio pelnas pirmame lygyje yra 0,03 BTC, kai esate pakvietę 2 žmones. Užpildę pirmą lygį ir uždirbę 0,06 BTC, galite pereiti į sekantį lygį, kurio įmoka – 0,05 BTC. Patekę į antrą lygį, jūs galėsite priimti įmokas jau nuo 4, savo antro lygio žmonių. Tai reiškia, kad du Jono ir dar du Artūro pakviesti draugai jums mokės po 0,05 BTC kiekvieną mėnesį, viso iki 0,20 BTC. Kad atsipirktų jūsų betkurio lygio investicija, per 30 dienų laikotarpį jūs privalote pakviestį bent 1 žmogų, iš viso užtenka atlikti tik 6 įmokas, kad galėtumėt priimti įmokų nuo daugiau nei 100 žmonių ir net iki 164+ BTC (kiekvieną mėnesį)! Su mūsų pagalba, tai padaryti labai paprastą, o jei visgi kyla klausimų, drąsiai kreipkitės.

Dirbdami kaip komanda galime pasiekti puikių rezultatų! Per pirmas 7 dienas šioje platformoje mums pavyko uždirbti 0,56 BTC!

Kaip pradėti?

Pirmiausia užsiregistruojame. Po registracijos jūs rezervuojate savo vietą ir per 24 valandas turite atlikti pirmo lygio įmoką – 0,03 BTC, kitu atveju teks užsiregistruoti iš naujo. Prisijungę prie savo vidinio ofiso pirmiausia pridedame savo Bitcoin piniginę išmokoms (rekomenduojame naudoti nesikeičiantį Bitcoin piniginės adresą). Tai padaryti galite meniu pasirinkdami My Money > Bitcoin Wallet. Tada galime pasidaryti „Upgrade to Level 1“. Geltoname laukelyje (apibraukėme raudonai) matysite į kokį Bitcoin adresą privalote atlikti įmoką, norėdami pasikelti į sekantį lygi, kaip pavaizduota žemiau paveiksliuke.

03.png?resize=620%2C330

Galų gale sistemai privalote įrodyti, kad jūs tikrai nusiuntėte pinigus savo sponsoriui, todėl paslinkę žemiau į STEP 2 turime įvesti transakcijos numerį ir tikslią sumą (pvz. 0.03). Jei nežinote kaip rasti Bitcoin transakcijos numerį, keliaujame į blockchain.info ir įvedame savo adresą iš kurio siuntėte Bitcoin. Tada iš sąrašo randame savo mokėjimą ir nukopijuojame transakcijos ID numerį (panašus į Bitcoin adresą, tik ilgesnis) kaip parodyta paveikslėlyje žemiau.

zarfund02.png?resize=620%2C151

Tai viskas, sveikinu patekus į pirmą lygį! Jūsų transakcija bus patvirtinta per daugmaž 10 minučių, retais atvejais iki valandos. Į kitą lygį pereiti galite kada panorėję, geriausia tai padaryti iš karto, kai tik uždirbote pakankamai pinigų! Pagreitinti komandos plėtrą galite kiekvienam žmogui registruodami tik po 2 žmones rankiniu būdų (nuorodas rasite My Referals skiltyje).

Sėkmės formulė: Reklamuokite projektą ir kilkite lygiais iš uždarbio kol atsidursite 6-tame lygyje! Kiekvienam žmogui registruokite tik po 2 žmones! Kilus klausimams būtinai kreipkitės ir būtinai nepamirškite, kad mokėjimai yra mėnesiniai (žiūrėkite laukelį Subscribtions vidiniame ofise)! Pirmyn!

468x60.jpg?w=620(Bitcoin Lietuva – Facebook grupė)


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#2 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 12 rugsėjo 2016 - 09:21

Tufek70.png

 

Katik gavome dar 0.3 BTC iš ZarFund! Daugiau informacijos:darbasinternetu.lt/zarfund. Facebook grupė:facebook.com/groups/bitcoin.ltu


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#3 noobsaibots

noobsaibots
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 12 rugsėjo 2016 - 09:36

Čia turbūt pasieksiu rekordinį uždarbį, nejau niekam neįdomu?  :D Galiu padėti uždirbti krūvą pinigų, ko miegat?  :D


  • 0

Naujausi ir geriausi uždarbio internete pasiūlymai - darbasinternetu.lt. Mes Facebook!


#4 d2b

d2b
  • Lytis:Vyras

Parašyta 12 rugsėjo 2016 - 09:59

Čia turbūt pasieksiu rekordinį uždarbį, nejau niekam neįdomu?  :D Galiu padėti uždirbti krūvą pinigų, ko miegat?  :D

 

Man regis šitas forumas jau beveik miręs. Tu čia vienas iš palaikančių frontą.


  • 0

Ar pinigai gali uždirbti pinigus? Prolitas.lt


#5 betternix

betternix
  • Lytis:Vyras
  • VietaLietuva

Parašyta 13 rugsėjo 2016 - 09:44

O aš manau, kad žmonės tiesiog pavargo žaisti su tokio tipo kompanijomis. Gražu žiūrėti kai jums sekasi, bet tiesa yra tokia, kad kur kas dažniau žmonėms nepasiseka. Aš ir pats kažkaip pristabdžiau darbus su visokiais revshare ir panašiais projektais kurie žada pinigus iš oro, nes gan stiprokai apdegiau.. :(


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: Bitcoin

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas