Gal kas turi panašų script kaip šio puslapio? Norėčiau kažką tokio sukūrti.

Testas payeer bonusas
Parašyta 07 rugpjūčio 2018 - 08:40
Parašyta 07 rugpjūčio 2018 - 09:43
sito nezinau, va taip jau 5 ref ir paprašius išmokos "Выплаты
Выплаты производятся 1 раз в неделю. Минимальная сумма для вывода 20 рублей.
5 рефералов должны заработать на бонусах по 50 рублей и пригласить по 5 рефералов."
labai šauni sąlyga 5 refai turi surinkti po 50 rub ir turėgti po 5 referalus afiget
Vadinasi su šiuo reikalu viskas baigta...... Absurdų bsurdas su tokiomis sąlygomis, smirda scaminimu. Aš pats netai, kd nežadu rinkti refų, bet dar ir nei cento negliu čia uždirbti,nes nieko neužskaito ir manau taip yra ne man vienam.
Parašyta 07 rugpjūčio 2018 - 04:20
Bet visiska nesamone, nieko daugiau
Be happy be yourself
Parašyta 07 rugpjūčio 2018 - 05:06
Na, nieko juk neinvestavome ir nieko nepraradome. Svarbu tai, kad pavyko išmėginti šį dalyką bendromis jėgomis ir nustatyti, kad nevertas jis dėmesio.
Parašyta 07 rugpjūčio 2018 - 05:09
Dar reikia referalo? Galėčiau užsireginti ir aš, kad padėti patikrinti, nors ir nelabai mėgstu tų visokiausių rusiškų puslapiūkščių siūlančų uždirbti internetu rublius sukant ten visokias neaiškias makles apie kurias nesuprantu
jo su rusiskoais geriau ten daug nezaisti rusai buna hyip zinai pametau po 10 usd i visokius projektus naujesnius kas duoda isimti kas ne ir viskast vienkartiniai zinai projekteliai . jau jei gavai is hyip viena karta antra karta nesliulyciau mesti.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0