Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka

Paskolos imimas


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 metalove

metalove

Parašyta 21 liepos 2019 - 08:37

Sveiki. Is kur patartumete imti paskola (500, max 1000eur) kokiu puses metu laikotarpiui? Butu gerai, kad paskola butu suteikta kuo greiciau, tad bankai nelabai tinka, nes per daug ten laiko sugaista..


  • 0

#2 trudeckis

trudeckis

Parašyta 24 liepos 2019 - 07:43

Aš į banką kreipiausi pamenu tik dėl būsto paskolos, manau jie tam suteikia geriausias sąlygos. O jeigu reikia nedidelio kredito, tai yra arba kredito bendrovės, arba tarpusavio skolinimosi paltformos (P2P). Sumas iki poros tūkstančių geriausia imti iš kredito įmonių (viena iš jų https://www.paskoliu...olos-internetu/, bet pagooglinus rastum ir daugiau), kur gali pasiimti max 3000 eurų sumą trejų metų laikotarpiui. P2P platformose galima pasiskolinti iki 10k Eur, o palūkanos prasideda nuo 6proc, bent jau paskolų klube, iš kurio pamenu skolinausi nedidelę sumą. Aišku jeigu reikia skubiai, tai tada belieka greitieji kreditai, nes P2P gali užtrukti, kol suteiks tau paskolą.


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas