Peršokti prie turinio

•  

Nuotrauka
- - - - -

Investicijos į ClixSense referalus.

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 4

#1 Orange88

Orange88

Parašyta 19 lapkričio 2012 - 08:23

Kažkada, matyt neturėdamas kur dėti pinigų, nusprendžiau investuoti į keletą didžiausių ir žinomiausių PTC puslapių. Po nedaug, Upgrade'ams ir reklamai. Per porą mėnesių jau išsirinkau kur labiausiai vertėjo dėti pinigus. Tai www.clixsense.com Neturiu jokio savo blogo, puslapio, ar dar kažko, kur galėčiau gauti nemokamų referalų, jie visi tik iš mokamos reklamos. Na, nebent dar iš čia koks vienas kitas įkris :) Tad stipriai stengiantis, galima geresnius rezultatus išlaužti. Bet pirmiausia - kodėl būtent ClixSense?
  • Premium narystė kainuoja vos 17.00$ metams. Tai nepalyginamai pigiau, nei daugumoje kitų žinomų ir patikimų PTC.
  • 0.0004$ - 0.008$ (priklausomai nuo nuorodos tipo) už referalų paspaudimus. Visai neblogai, ypač lyginint, kad pvz. NeoBux'e už micro nuorodas neduoda nieko.
  • 0.04$ garantuoti kasdien iš PTC. Realiai per diena būna gerokai daugiau.
  • 50 šansų per dieną laimėti ClixGrid žaidime iki 5.00$.
  • 0.50$ premija už kiekvieną referalą, kuris surinks 1.00$ savo sąskaitoje už nuorodų peržiūrinėjimą.
  • 10% nuo referalų atliktų užduočių.
  • 10% nuo reklamos pardavimų (iki 2.00$ nuo vieno pirkinio, iki 100.00$ nuo vieno referalo).
  • Pats svarbiausias akcentas - 2.00$ už kiekvieną Premium narystę įsigyjusį referalą ir po 1.00$ už kiekvieną referalo referalą (Premium) ir taip iki septynių lygių į gylį!
Be menkiausių abejonių, tai yra verčiausias PTC rinkti referalus. O ko aš pats tikiuosi? Tikiuosi per porą metų išeit į pliusą ir gauti šiokias tokias pajamas. Dabar didžiąją dalį gautų išmokų ketinu skirti tolimesniems reklamų pirkimams. O ir čia rašau, ne krūvos referalų tikėdamasis, o labiau kaip dienorašį. Labai daug žmonių užsiima PTC, tai gal kam bus įdomu...

Mano statistika:
Pradžia: 2012.08.19
Premium: -17.00$
Reklamos išlaidos: -85.00$
Išmokos: 0.00$ (dar nenoriu pradėti nusiiminėti)
Viso: -102.00
Aktyvūs* referalai: 146. *ClixSense rašo, kad aktyvūs, bet realiai, kaip žinia, bet kuriame PTC, labai didelė dalis jų, deja, toli gražu ne aktyvūs...

Nuotrauka

Kiekvieną kartą kai gausiu išmoką ar sugalvosiu nusipirkti reklamos, pasistengsiu atnaujinti duomenis :)
  • 0

#2 Erfin

Erfin
  • Lytis:Vyras

Parašyta 19 lapkričio 2012 - 08:51

Vis atnaujink info kaip tau sekasi. :) Kiek jau direct refų turi? Aš tai sukuosi su neobux biškutį, tai pakliuvo normalūs rented referralai.Nors tiesa sakant ne tiek daug jų ir turiu tik 50. Tačiau investuoti 5$ atsipirko :)
  • 0

#3 Orange88

Orange88

Parašyta 19 lapkričio 2012 - 11:33

Vis atnaujink info kaip tau sekasi. :) Kiek jau direct refų turi? Aš tai sukuosi su neobux biškutį, tai pakliuvo normalūs rented referralai.Nors tiesa sakant ne tiek daug jų ir turiu tik 50. Tačiau investuoti 5$ atsipirko :)

Oj, tikrai, pamiršau paminėt referalus :D Jau pataisiau, statistikoje yra :) Na, galvojau ir aš apie NeoBux, bet ten referalų nesinuomočiau, esu prieš bot'us. O reklamuoti sunku, nes visi jau jį žino, Upgrade'as kainuoja net 90$, tad skaičiavausi, kad mažų mažiausiai 400$ investicijų reiktų. Kol kas į Bux'ą tiek sukišti vardan eksperimento - nesinori ;)
  • 0

#4 Arno

Arno

Parašyta 07 sausio 2013 - 10:02

O cia galima pirkti refus jei taip kur reikia eiti nes nerandu ?
  • 0

#5 Orange88

Orange88

Parašyta 07 sausio 2013 - 11:04

O cia galima pirkti refus jei taip kur reikia eiti nes nerandu ?

Ne, čia nėra galimybės pirkti referalus.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas