Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

del dispute nemokanciam sponsoriui


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1 zergas

zergas

Parašyta 18 kovo 2011 - 12:47

Taigi vienam bux turiu isisigijes gold ir referalu, taciau jis jau antra savaite kaip nemoka pinigu. Sugalvojau padaryt paypale dispute( praejo tik apie menuo nuo pirkimu), bet nesu anksciau jo dares...Tai noriu paklaust kai pildai dispute ka ten reik rinktis ar kad negavau prekes ar preke pazeista. Galvojau preke pazeista, bet tam preke pazeista sarase nerandu tinkamo apibudinimo. Taigi kaip tinkamai užpildyti dispute scam buxui?Ir ar reikia ten ka placiai rasyt ar uztenka parasyt kad puslapis nemoka pinigu ir yra scam?Tikiuosi kas esat pilde dispute scam buxams patarsit.
  • 0

#2 SL1mas

SL1mas

Parašyta 19 kovo 2011 - 02:51

Na siap tai paypalas negrazina pinigu is scam buksu (kiek man teko su jais bendrauti membershipu pirkimai neieina i prekiu sarasa).Taciau pats esu pildes ir pinigus atgaves. Tikslai nepamenu ka ten rinkausi (manau tai netgi nera svarbu, nes tikslaus atitikmens visteik nera). Pacioje pradzioje, kiek pamenu rinkausi "preke gavau, taciau ji pazesita", o ties kitais variantas pasrinikau viena is "Other" variantu. O zinuteje papastinau to bukso TOS, kad ismokas jie daro isnatant arba 2 dienu laikotarpy ir pridjeau, jog ismoks negaunu jau tiek ir tiek laiko ir kad dauguma nariu ju negauna... Dideles zinutes nebutina rasyti, uztenka esmes! Na, zinoma zinute turi buti ganetinai pagarbi ir atrodyti gan rimtai (padidina sansus laimeti)...
  • 0

#3 nesveikaz

nesveikaz

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 783 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 19 kovo 2011 - 03:56

Uztenka paprasciausiai parasyti: I was scammed, please help me.Ir grazina pinigus. As kelis kartus esu taip susigrazines, kai nemokejo ismoku. Aisku, jei jie jau nebeturi paypale pinigu, tai nezinau kaip tada buna.
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas