Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

20Dollars2Surf - senas, mokantis PTC, autosurf


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 3

#1 Hudaxas

Hudaxas
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 08 vasario 2012 - 08:28

20Dollars2Surf, senbūvis ir yra spartesnis už SunnyPTP. Minimalus pavedimas 20$. Paprastai pavedimai daromi mėnesio pabaigoje. Points konvertuojami į pinigus taip pat mėn.pabaigoje.


Registracija gan paprasta, pradžioje įvedam savo emailą. Gautame laiške yra linkas, per kųrį reikia startuoti. Čia taip pat reikia instaliuotis nedidelę programėlę nuorodoje CashBar arba pasiūlys instaliuoti tuojau pat po registracijos, kuri automatiškai rodys reklamą. Veikia tyliai ir visiškai neapkrauna kompiuterio.


Galima visiškai nesijungti į webo vidų, baneris veikia savarankiškai. Tačiau jei netingit ar turit laiko, darbo yra ir viduje, nuorodose: 1) Clicks Bonus; 2) MailBonus-čia spaudžiam vokelius ir darbo atsiūs į emailą, ten belieka tik spustelti paveikslėlius (banerius).


Webas turi lanksčią 10 lygių ref sistemą. Nuo visų referalų lygių, mokama 10% jų uždarbio !!!


Taip pat pinigu galima islosti kasdien sukant rata arba zaidziant BINGO zaidima. Yra galimybe laimeti aukso puoda kuriame siuo metu daugiau nei 2000$. Zaidimus rasite paspaude virsuje HOME ir atsidariusiame lange iskart pamatysite rata bei Bingo bilieta.



DĖMESIO: Jei nuo prisijungimo praėjus 10 min. baneris neparodė nė vienos reklamos, tai nuorodoje Reinstall Cashbar perinstaliuokit banerį išnaujo, patikimiausiai instaliacija veikia, jei instaliuojama per Mozilla naršyklę.



P.S. 1000pointu = 0.1 USD, I diena tikrai duoda nemazai reklamu, is autosurf gali gauti 1usd per menesi, ta prasme 1k pointu juos surenki, ir daugiau gali nebejungti



Tikrai mokus sponsorius:

http://en.20dollars2...2032.php?st=300

Registracija
  • 0

#2 Gintulis121

Gintulis121

Parašyta 08 vasario 2012 - 11:27

O kiek daug net 1$ per mėnesį :o
  • 0
Nuotrauka

#3 Hudaxas

Hudaxas
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 09 vasario 2012 - 12:19

Taip taciau yra 10 lygio referal sistema, ir nemazai kitu funkciju is kuriu gali kaupti pointus kuriuos veliau iskeiti i USD
  • 0

#4 fralfakt

fralfakt

Parašyta 13 vasario 2012 - 11:56

O kiek daug net 1$ per mėnesį :o


Biski idejes proto ir netingit pasidarbuot prie sio projektelio, galima tikrai nemazus pinigelius uzdirbti, kaip is tokio darbo internete. Plius jis tikrai patikimas projektas.
  • 0

Be happy be yourself  ;) 





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas