Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
* * * * * 1 Balsai

Uzdirbk su kompanija zeekrewards FREE bonus100 (nauja tema viskas nuo A-Z)


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 83

#1 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 gegužės 2012 - 11:42

Gyvenimas yra tai, ka reikia atlikti dabar
arba niekada....


net ir didžiausi tinginiai, gali užsidirbti ir susikrauti kapitalą...
Atidžiai paskaitykite, ką Jums parašiau

Visiems kyla tas pats klausimas : Ar įmanoma uždirbti internetu ? Ir kaip ne keista, daugelis patys sau atsako – ne, nes tai nesamonė. Tačiau taip mąsto tie, kurie neturi pakankamai žinių apie šią sritį. Ar įmanoma užsidirbti pinigų su Zeek Rewards programa ? Atsakymas – TIKRAI TAIP ! Ji dirba nuo 1997 metų. Milijonai žmonių užsidirba pinigų internete. Tai yra jų pragyvenimo šaltinis, gyvenimo būdas, verslas ir turtingas gyvenimas. Be abejonės, tai yra gana sunku padaryti, jeigu neturi reikiamos informacijos ir nežinai, kas iš tikrųjų veiksminga, o kas ne. Tokių programų, kurios teigia, kad kelių dienų laikotarpyje tapsi milijonieriumi yra begalė, todėl būtina žinoti, kur būti, su kuo dirbti ir kam atiduoti savo laiką produktyviai. Visgi grįžkime prie klausimo, ar įmanoma uždirbti daug pinigų būtent su Zeek Rewards? Kiekvienas suvokia žodį „ daug „ savaip. Vieniems $10 per dieną jau yra dideli pinigai, o kitiems $500 – smulkios išlaidos. Todėl, jei norite paklausti ar įmanoma uždirbti kiekvienam pagal savo poreikius, tam skiriant kelias minutes per dieną, atsakymas būtų - TAIP, BE JOKIOS ABEJONĖS.

Kaip ir visame kame, šioje programoje yra vienas minusas: reikia kelių minučių per dieną, t.y. KIEKVIENĄ DIENĄ Jūs turite skirti šiam darbui keletą minučių. Galbūt Jūs daug dirbate, keliaujate ir neturi laiko prisėsti prie interneto. O jei Jūs žinote, kad jei prisėsite toms kelioms minutėms ir uždirbsite sakykim 200$, ar surasite laiko ? Atsakymas, manau, aiškus.

Norite uždirbti DAUG pinigų su Zeek Rewards? Prašau. šį programa turi VIP taškus. Vienas VIP taškas atitinka vieną dolerį. Tikslas – nupirkti kuo daugiau VIP taškų. Kiekvieną kartą, kai Jūs uždirbsite komisinius – pirkite už juos VIP taškus. Kuo daugiau perinvestuosite į VIP taškus – tuo daugiau užsidirbsite. Pirkite tol, kol pasieksite tokį uždarbio lygį, koks Jus tenkins. Jeigu Jūs uždirbtus pinigus nusiimsite, juos persivesite į apmokėjimo sistemą ar jie tiesiog bus sąskaitoje – Jūsų pajamos tokiu būdu nedidės. Todėl stenkitės kuo daugiau įsigyti VIP taškų ir tokiu būdu daugiau uždirbti. O tai padaryti taip paprasta – įdėkite vieną reklamą per dieną ! Visi žinome, kaip norisi uždirbtus pinigus pasiimti, bet truputį kantrybės ir galimybės pralenks Jūsų lūkesčius.

Yra Keturi Narysčių Tipai:
Nemokama narystė. Prisijungę, gausite 100 bonus taškų. Kiekvieną dieną turėsite įdėti reklamą į Zeek Rewards. Tie taškai augs ir po 60 dienų konvertuosisį VIP taškus. Taigi po 60 dienų gali gauti 150 VIP taškų ( o tai sudarytų 150$ ) NEINVESTAVUS NĖ CENTO. Tada reikėtų nusipirkti mokamą narystę. Kai nusipirksite mokamą narystę, uždirbsite vidutiniškai apie 1,4 % per dieną nuo 150 VIP taškų. Tai puiki galimybė per 60 dienų turėti mini kapitalą. Tačiau Jūs galite turėti ir nemokamą narystę tol, kol pats užsinorėsite įsinešti pinigų, kad nusipirkti papildomai VIP taškų, suvokęs šios sistemos galią.
Silver Narystė. Ji kainuoja $10 per mėnesį. Prisijungdamas, kaip Silver gausi 110 bonus taškų, kurie kaip ir nemokamam nariui konvertuosis į VIP taškus po 60 dienų.

Gold Narystė. Ji kainuoja $50 per mėnesį. Prisijungdamas, kaip Gold gausi 150 bonus taškų, kurie kaip ir nemokamam nariui konvertuosis į VIP taškus po 60 dienų.
Diamond Narystė. Ji kainuoja $99 per mėnesį. Prisijungdamas, kaip Diamond gausi 200 bonus taškų, kurie kaip ir nemokamam nariui konvertuosis į VIP taškus po 60 dienų. Jeigu planuojate sponsoriuoti daug žmonių, tai ideali narystė, su šia naryste gausite didesnius komisinius.

Koks tai procesas ? Jūsų nusipirkti VIP taškai galioja 90 dienų. Tarkim, jūs įdėjote $100 t.y 100 VIP taškų. Tie 100 VIP taškų jums uždirbs 1,4 % Į DIENĄ 90 dienų. Po 90 dienų jie tiesiog pranyks. Turite dvi galimybes : uždirbtus pinigus pasiimti arba perinvestuoti atgal į VIP taškus . Nes turint net mažą kapitalą, per ilgą laiką galima labai daug prikaupti. Aš pradėjau nuo nemokamos narystės . Per keletą mėnesių įdėjus porą šimtų dolerių, galima turėti apie 1000 VIP taškų

Iš kur mokami mums pinigai ? Kompanija pardavinėja įvairius daiktus per centų aukcioną (penny auction). Beabejo, ji gauna pelną. Didelės kompanijos moka milžiniškus pinigus, kad reklamuotų tam tikrus produktus. šiuo atveju tai darome mes, t.y. reklamuojame jų aukcioną (įdėdami kasdien reklamą į tam tikrus puslapius). Kai žmogus nori kažką pirkti, jis gauna dovanų nemokamus 25 bidus (t.y kaip statymus laimėti tam tikrą daiktą). Tame aukcione dalyvauja labai daug žmonių, todėl 25 bidai nėra daug. Žmonės pamatę, kaip pigiai galima tą daiktą įsigyti, j pagauna azartą ir pradeda pirkti daugiau bidų iš kompanijos. Jeigu žmogus, kuris prisijungė per jūsų reklamą, kažką nusiperka, jūs gaunate tam tikrą procentą.


Taigi ! Jūsų darbas - kas dieną įdėti po reklamą ir jūsų laukia GARANTUOTA SĖKMĖ.
Tačiau, jei Jūs norite dar papildomai gauti pinigų, siųskite savo nuorodą žmonėms, kurie registruosis ir darys lygiai tą patį, ką ir Jūs. O Jūs nuo jų uždirbtų pinigų, gausite %.

Jei nusprendėte susikrauti kapitalą, reistruokitės čia : http://burbulas1.zeekrewards.com


1. Kai uzsireistruosite, pamatysite toki teksta :
Welcome to ZeekRewards!!


Your THREE Free Websites have been created and are ready to use!

Please PRINT this page or write down the following information:

Your BUSINESS Website is: http://burbulas1.zeekrewards.com

Your RETAIL STORE Website is: http://burbulas1.fscstore.com

Your PENNY AUCTION Website is: http://burbulas1.zeekler.com

To access your Back Office, go to your BUSINESS Website and click "login".

Be sure to write down the password that you chose!

2. Issisaugokite sau sitas tris nuorodas :
Pirma nuoroda – nuoroda, kuria galite siusti zmonems registracijai
Antra nuoroda – nuoroda parduotuvems
Trecia nuoroda – aukcionams

3.Ieikite per nuoroda i puslapi per Login in
Atsidaro lentele ir matote
Andrius
ZeekRewards™ Back Office
Log out and return to your ZeekRewards web site.

4. Eikite zemiau su pele ir kaireje puseje susiraskite lenteleje raudonom raidem
Place your ad



5. Spauskite ant
Step 1.

6. Atsiranda naujas langas
Zeekler.com Classified & Text Ads matote si uzrasa, o puo juo daug skelbimu kvadratuose
Nusikopijuojat bet kuri skelbima
Einate i pacia apacia

7. Pasirenkate
Continue to Step 2.

8. Atsidaro naujas langas
Po raudonom raidem yra labai daug nuorodu.
Kaireje puseje yra tokia http://www.freeclassifieds.com/ ( 5 ) cia galite skelbima deti i betkury is pateiktu nuorodu. As jums duodu kaip pavyzdi, kaip ideti. Galite visada deti i sita.

9. Atsidaro naujas langas
Paspauskite
Login to your account
Create to account
Ivedate el.pasta, pasworda, telefona ( nesvarbu, kad netelpa) , bet kokia sali pasirenkate, pauksciuka ir tvirtinate – Credit acount
I pasta gausite laiska, aktyvuokite nuoroda – bus tokia ilga laiske.
Tada vel atsirasite tam paciam puslapyje.
Reikia prisijungti i puslapi.
Kaireje puseje bus My account
Ieikite
Pamatysite - Inventory management
Zemiau mygtukas – Post new ad

10. Atsidaro lentele
Pasirenkate ir padarote taip
Category - categories-penny auctions - All
I description - idedate skelbima, kuri nukopinote
Title - nukopinate virsutine skelbimo eilute ir idedate
Price -0.00
Spaudziate preview ad
Atsidaro vel lenteles
Spaudziate
Looks Godd! Post Ad
Spaudziate
No thanks
Ir gale atsiranda lentele su pavadinimu
Inventory Management – atsiranda toks kaip televizorius mazas ir geltonam pending raso

11. Ateinate vel i zeek rewards, kur buvo
http://www.freeclassifieds.com/
( pasirinkote nuoroda, kad ideti skelbima )
Einate i pacia apacia
Continue to Step 3.

12. Einate i savo el.pasta
Atsiustos nuorodos
Nusikopinate pacia pirma

13. Einate, kur esate atsidare Continue to Step 3.
ir nuoroda idedate i Online Ad URL (where your ad can be viewed) langeli
Ad type - pasirenkate Classifieds
Submit

14. Taip skelbima reikia ideti kiekviena diena.

Skelbima reikia ideti ne po 24 val., t.y. paros, bet laike 24.val
Nuotrauka
Cia Jusu pati pradzia kai tik ieinate i puslapi, kai idedate skelbima zalioje juostoje rodo laika, per kiek Jus turite ideti kita skelbima.Jus skelbima turite ideti 24 valandu laike !!!!!!! kiekviena diena !!!!!

Zemiau yra melyna juosta
Nuotrauka

Retail Profit Pool Report
Cia matysite savo uzdarbi
Sponsorship Report
Cia matysite savo zmones

http://burbulas1.zeekler.com
I sita nuoroda turite kiekviena menesi uzregistruoti pora zmoniu, bet ka, nors savo mama, tik ne is jusu kompiuterio. Cia jusu aukcionai, tie zmones negali dirbti Zeekrewards. Jei jie uzsinores dirbti – po menesio gales tapti jusu refu.
UPGRADE OPTIONS – cia galite pirkti Silver, Gold ir Diamond ( dabar jus esate nemokamas narys – FREE )
Buy zeek sample bids - cia jau kai tapsite minimum Silver galesite nusipirkti sau bidus, kurie taps VIP points ir jums nuo ju mokes nuo 1.4-2% kiekviena diena.
Commissions/Cash – Out Report – cia matysite pinigus, t.y. 20%, nuo jusu refu, kurie susimokes uz savo naryste kiekviena menesi. Pvz mokes uz Silver Maryte 10$ narystes mokesti, tai gausite 2$ kiekviena menesi.
Kai cia surinksite 23.50 – galite issiimti.
Kitas variantas - uz juos pirkti bidus ir gauti pelna kiekviena diena. Cia virsutineje grafoje spaudziate Click here, ir paskui paspaudziate Buy now.
GIVE FREE BIDS - Company Bid Pool Status
Cia, kai pakeisite savo statusa i Silver, nustatykite – 50 Ads bid as Samples
Kai tik jusu refas nusipirks sau bidu, jus gausite nuo jo 5%
1. Dedate skelbimus – gaunate uz skelbimus pinigus.
2. Kai tampate min Silver nariu ir nusiperkate sau bidu, gaunate nuo bidu sumos 1.4-2% per diena.
3. Kai jusu refai yra min Silver nariai – jie kiekviena menesi mokes nario mokesti ( Silver mokestis – 10$). Kai tik jie susimokes uz naryste, jus gausite 20%, t.y.2$
4. Kai jusu refai ( min Silver ) perka sau bidus, nuo perkamu bidu sumos jus gausite 5%.






Kas turi noro ir kantrybes ir nori uzdirbti su "Zeekrewards" apmokesiu savo referalam Silver naryste 10$ kai jusu bonus taskai konvertuosis i Vip. (reike tureti surinkus minimum 120VIP o surinkti 150-170VIP galima laisvai)
Manau tai puiki galimybe tiems kas neturi jokio pradinio kapitalo pradeti viska nuo nulio.
  • 0

#2 lawuris

lawuris
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 gegužės 2012 - 12:35

Kam kuriamos naujos temos jei yra jau tokia .
  • 0

#3 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 gegužės 2012 - 12:49

Kam kuriamos naujos temos jei yra jau tokia . Nieko naujo tu nepasakei ..

naujo yra tas kad viskas yra paiskinta kaip ka daryti nuo A iki Z
galbut jau daugelis butu pradeje cia dirbti jei butu zinoje kas kaip nes isamios temos apie sia kompanija nebuvo

P.s. biski uztrukom su drauge kol padarem sia pamoka, bet manau aiskiau dabar ir buti negali :)
  • 0

#4 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 27 gegužės 2012 - 01:19

O kaip paprasti bidai konvertuosis i vip bidus nuo tos dienos jie galios 3 menesius?
Ir kaip del narystes bonuso, jei as tarkim busiu 3 menesius nemokamas ir nusipirksiu naryste silver. ar gausiu iskarto 110 vip bidus ar reiks dar laukti 3 menesius?
  • 0

#5 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 gegužės 2012 - 01:27

O kaip paprasti bidai konvertuosis i vip bidus nuo tos dienos jie galios 3 menesius?
Ir kaip del narystes bonuso, jei as tarkim busiu 3 menesius nemokamas ir nusipirksiu naryste silver. ar gausiu iskarto 110 vip bidus ar reiks dar laukti 3 menesius?

bonus taskai po 60d. konvertuojasi i VIP
VIP taskai pradeda dirbti iskart kai nusiperki silveri ir kiekvienas uzdirbtas VIP taskas kai jam sueina 90d. jis sudega

as nelaukiau kol mano bonus taskai konvertuosis nusipirkau iskarto siektiek bidu (VIP tasku) ir silver naryste taip pagreitinau savo pajamu augima o po kiek laiko konvertavosi ir mano bonus taskai ir dasidejo prie mano VIP
  • 0

#6 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 27 gegužės 2012 - 01:37

nu gal reikia pabandyti motoda a, su nemokama naryste pirmuosius tris menesius
  • 0

#7 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 gegužės 2012 - 01:46

nu gal reikia pabandyti motoda a, su nemokama naryste pirmuosius tris menesius

as nesuprantu iskur tu trauki tuos 3 menesius? :D
atidziau skaityk ka rasau
  • 0

#8 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 27 gegužės 2012 - 02:34

2 menesius
  • 0

#9 shifterer

shifterer
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 27 gegužės 2012 - 06:26

O kodėl man rinktis ZeekReward, jei yra JBP. Juk JBP duoda 2% per dieną ir daryti nieko nereikia, o ZR tik 1,4% ir tas reklamas vis reikia ieškot, kur prakišt? Jei nesunku parašyk skirtumus tarp ZR ir JBP. Ačiū.
  • 0

#10 juraska

juraska
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 27 gegužės 2012 - 06:58

JBP reikia viska is savo kisenes koloti, o ZR gauni bonuso, nubunai reikia investuoti ir pirkti bidus, tik naryste
  • 0

#11 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 27 gegužės 2012 - 08:38

O kodėl man rinktis ZeekReward, jei yra JBP. Juk JBP duoda 2% per dieną ir daryti nieko nereikia, o ZR tik 1,4% ir tas reklamas vis reikia ieškot, kur prakišt? Jei nesunku parašyk skirtumus tarp ZR ir JBP. Ačiū.

moka savaitgali 1.4% darbo dienom po 2% kaip ir JBP

del reklamu viskas parasyta kur deti yra textai kaip pvz. mano vienas draugas deda visada tapati linka is email ir praina konvertavosi i VIP ir toliau dirba
Kas geriau ZR ar JBP? Tuoj galim palygint ZR gausi pradini kapitala po 60d 160$~ Taskai galios 90d. o JBP gausi iskarto pradini kapitala 10$ pozicija galios 81d.

o kodel tau nedirbti abejose projektose? :)
  • 0

#12 manux

manux
  • Lytis:Vyras
  • VietaTelsiai

Parašyta 27 gegužės 2012 - 10:58

Sveiki, susidomėjau, bet truputį iškilo kvailas klausimas, ką rašyti registruojantis į laukelį Make commission and revenue sharing checks payable to:
:D
  • 0

#13 shifterer

shifterer
  • Lytis:Vyras
  • VietaKaunas

Parašyta 27 gegužės 2012 - 10:59

Nes neturiu daug pinigų :) Manau vistiek man patraukliau atrodo JBP, ZR labai jau daug visokių tų funkcijų ir šiaip sudėtingiau atrodo. Na bent jau man.
  • 0

#14 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 gegužės 2012 - 05:55

Sveiki, susidomėjau, bet truputį iškilo kvailas klausimas, ką rašyti registruojantis į laukelį Make commission and revenue sharing checks payable to:
:D

savo Payza (Alertpay) emaila
  • 0

#15 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 gegužės 2012 - 05:57

Nes neturiu daug pinigų :) Manau vistiek man patraukliau atrodo JBP, ZR labai jau daug visokių tų funkcijų ir šiaip sudėtingiau atrodo. Na bent jau man.

kiekvienam savo man tai atvirksciai JBP pradejau nesenai dirbti tai jis man sudetingesnis atrodo :D
  • 0

#16 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 gegužės 2012 - 05:58

savo Payza (Alertpay) emaila. situos dalykus galesi koreguoti


  • 0

#17 lawuris

lawuris
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 gegužės 2012 - 10:06

Nes neturiu daug pinigų :) Manau vistiek man patraukliau atrodo JBP, ZR labai jau daug visokių tų funkcijų ir šiaip sudėtingiau atrodo. Na bent jau man.



Pritariu kad tik užsiregistravus i Zeka naujokui yra kosmusas , bet tam yra sponsorius kurio pareiga jam viska paaiškinti ir pastoviai padėti jam .. Registracija turi vykti su sponsoriumi o ne numeti linka ir registruokis ir dirbk . Jei free registruojiesi tai taip pagalbos registracijoje nereikia . jei silveriu jau reikia pagalbos nes norit gauti 110bonus reikia per 15min pakelti statusa iš free kur pirmiau užsiregistruoji i silveri ir tam turi tik 15min nepakelus bonusai pranyksta begauni 100 vietoj 110. o naujas zmogus ofise tikrai nesigaudo ir nežino kur kas.. ir kitiems statusam gold ir daimond galioja tas pats..
  • 0

#18 lawuris

lawuris
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 gegužės 2012 - 10:10

savo Payza (Alertpay) emaila


Klysti piotras čia reikia irasyti Varda pavarde , nes cia zeekas sius tau ceki i lietuva o turi buti kam siunciamas tai tau ..
  • 0

#19 burbulas

burbulas

    Buvęs slapyvardis: piotras

  • Nariai
  • AkisAkisAkisAkis
  • 598 Pranešimai:
  • Lytis:Vyras

Parašyta 28 gegužės 2012 - 04:57

Klysti piotras čia reikia irasyti Varda pavarde , nes cia zeekas sius tau ceki i lietuva o turi buti kam siunciamas tai tau ..

sumaisiau as galvojau apie sita langeli sneka:
If you'd like to be able to request your commissions by AlertPay:
Please Enter your AlertPay email here:
  • 0

#20 INGRIDA1023

INGRIDA1023

    Forumo senbūvis

  • Moderatoriai
  • 3.063 Pranešimai:
  • Lytis:Moteris

Parašyta 04 liepos 2012 - 08:15

Atsargiai, tinklapio ZeekRewards kopija! Galite prarasti akauntus.
http://www.zeekarewards.com
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas