Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Global Ads Biz - 10 Būdų Uždirbti!

Globaladsbiz

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje nėra atsakymų

#1 martyboy

martyboy
  • Lytis:Vyras
  • VietaKlaipėda

Parašyta 03 rugsėjo 2012 - 05:52

Nuotrauka


Programa bus atidaryta 2012 rugsėjo 15d.

Kas yra Global Ads Biz (GAB)?

Tai internetinė, nauja inovatyvi pelno dalijimosi ir reklamovimosi sistema, kuria Jūs galite naudotis reklamuoti savo svetaines ir tuo pačiu uždirbti grynųjų pinigų. Viskas, ką Jums reikia padaryti, tai pirkti reklamavimosi kreditus savo svetainės reklamai.

Global Ads Business (GAB) teikia uždarbio galimybes tuo tarpu dirbant su reklamos reikmėmis. Nariai turės prieigą prie beribio pelno priklausomai nuo jų dalyvavimo svetainėje.

Nuo pirktos kiekvienos pozicijos, Jūs gausite 10,000 reklamos kreditų. Tie kreditai bus Jūsų raktas skelbti banerius, kuriuos matys kiti nariai. Kuo daugiau kreditų Jūs pirksite, tuo didesnės galimybės parodyti savo verslą.

Bet mes nesustosime ties tuo. Kadangi Jūs mėgausitės reklamos privilegijomis, Jūs taip pat kursite savo pelno paskirstymo laiptus. Laikas yra pinigai. Mūsų sistema nori maksimaliai padidinti Jūsų pajamas ir minimaliai sumažinti Jūsų pastangas su mūsų ilgalaikiu ir trumpalaikiu planu.

GAB siūlo įsigyti Pionieriaus narystę (statusą). Pionieriaus statusas kainuoja 20 USD (Po atidarymo bus 25 USD). Nariai turintys Pionieriaus statusą, turės daug daugiau privilegijų ir uždarbio galimybių.


Registracijos nuoroda.

Šį pranešimą redagavo INGRIDA1023: 03 rugsėjo 2012 - 06:13
Savo tinklapio reklama.

  • 0

Tikros investicijos į produktų ir paslaugų kūrimą ir net 100% pajamų padalinama investuotojams - www.mytrafficvalue.lt
 





Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas