Peršokti prie turinio

  •  


Nuotrauka
- - - - -

Verslas internetu

verslas internetu tarptautinis nereikalauja pradinio kapitalo

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 6

#1 icesplinter

icesplinter
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 13 spalio 2012 - 05:55

Sveiki. Esu čia naujokas, manau bus sunku jum manim pasitikėti, bet aš pamėginsiu. šį kartą kalbėsiu apie verslą internetu. Tai gali būti netgi ir tarptautinis verslas, bet pradžiai būtų gerai, kad būtumėte iš Vilniaus, kadangi jums reikės susitikti su mano draugu, kuris galės jums viską nuo A iki Z paaiškinti.
Egzistuoja keturi būdai užzisdirbti pinigus. Visi jie yra geri, visi jie yra legalūs. Jeigu jus tenkina jūsų dabartinis būdas - puiku, niekas neverčia imtis šio reikalo. Tie keturi būdai yra tokie:
1. Samdomas darbas. Jūs parduodate savo darbo laiką. Turite pinigų, bet neturite laiko, tiesa? šiuo būdu naudojasi didžioji pasaulio dalis.
2. Smulkus verslas. Perkate, parduodate brangiau ar kažkas panašaus į tai. Turite pinigų, surinkę reikiamą sumą galite išvykti į kelionę. Minusas tame, kad JŪS palaikote savo verslą gyvą. Jei nustojate prekiauti, jūsų verslas sugriūna.
3. Investicijos. Puikiai žinote apie ką aš. Tačiau joms reikia turėti "atliekamą" sumą pinigų kurią galite investuoti, tai trunka ilgai, yra rizika viską prarasti.
4. Stambus verslas. Apie tai ir norėsiu čia kalbėti....


Visi mes kažką perkame parduotuvėse. Perkame tarkime dantų pastą, keptuvę, kėdes, maistą ir daug visko ko reikia buičiai. Pirkdami prekes mokame daugiau, nes reikia sumokėti tarpininkams. T.y. reklamai, pervežėjams, moketi atlyginimą darbuotojams, patalpos nuomos ir visa kitą.

O štai aš kalbėsiu apie verslą, kuriame nėra tarpininkų. šis uždirbimo būdas veikia 96 pasaulio šalyse, veikia jau gana senai. Jis veikia internetu. Kadangi, tai prekyba prekėmis internetu, nėra net patalpų nuomos kainos!

Jeigu jūs imsites šios veiklos, jums bus atidaryta parduotuvė internete ( https://www.amway-lithuania.com/ ). Jeigu jūs patys ten perkate, jums grįžta 3 proc. nuo kainos. Atrodo nedaug? Sakai nedaug? O ar žinai, kad viskas ką jums po to reikės daryti, tai tik dalintis šia informacija? Jūs pasidalinsite šia informacija su savo draugais, statistika sako, kad 1 iš 10 sutinka atsidaryti parduotuvę ir pradėti verslą. Jeigu ir neatsidarys parduotuvės, jis, greičiausiai, pasidalins savo kontaktų sąrašu. Tie visi žmonės bus prijungiami prie jūsų, t.y. jums bus statoma VPS (Verslo Palaikymo Sistema). Kuo daugiau žmonių, vienais ar kitais keliais atėję į šį verslą dėl jūsų bus pajungti po jumis, tuo didesnės grįžtamoji vertė bus jums. Jūsų verslas pradės stabilizuotis nuo 21 proc. T.y. jūs pasiekę 21 proc, jeigu jus tenkins pajamos, galėsite, pavyzdžiui, žiūrėti televizorių kai jums eis pinigai į sąskaitą. Žinoma, visa tai, daryti galės ir jūsų "kontaktai" su kuriais pasidalinsite šia informacija. Žmogus, kuris man davė šią informaciją, pats yra dar tik pirmame lygyje, t.y. pas jį yra dar tik 3 procentas, o jis jau gauna apie 100 lt per mėnesį. Jūs nieko nedarydami, jau gaunate pinigus!

Visam šiam reikalui nereikia jokio pradinio kapitalo. Jeigu jūs susidomėjote, arba jei turite klausimų kurie lemtu jūsų apsisrendimą, prašome, kreipkitės į mane. Aš jus supažindinsiu su savo draugu, jums tereikės tik susitarti dėl susitikimo ir jis viską aiškiau ir detaliau paaiškins, greičiausiai pasiulys sudalyvauti atvirame verslo susitikime, kurs vyksta, jeigu neklystu, ketvirtadieniais 19h, viešbučio "panorama" salėje, Vilniuje. Ten jum geras dvi valandas aiškins apie šią verslo idėją.

Reikalavimai kokie? Turite būti pilnametis, kūno temperatūra 36.6, kvėpuoti, būti gyvas ir protiškai neatsilikęs :)

Kadangi aš nedegu noru vidury nakties sulaukti pokštauti nusiteikusių asmenų skambučių, būtų gerai, jeigu pirmai rašytumėte man į skype pompazas5. Tada dar galbūt galėsime aptarti kokius nors jums neaiškius klausimus, apsikeisti kontaktais ir viskas. Jums teliks laukti skambučio per kurį su jumis susitars dėl susitikimo ir atsakys į absoliučiai visus jums rūpimus klausimus šia tema. Kodėl aš negaliu į tai atsakyti? Nes aš tik "mokinys" čia ir dalinuosi su jumis pradine informacija, kurią pats žinau.
  • 0

Nuotrauka


#2 proxy

proxy
  • Lytis:Not Telling

Parašyta 13 spalio 2012 - 07:22

Mano mama čia kas ką daro perka iš to online shop atveža jai namo užsakitas prekes o paskui už deda kelius centus už preke kad butu benkiek pliuso ir dar kartais reik vežioti bent 10-15 km žmogui nuvesti tai jai ir jokio + nėra :D
  • 0

#3 KinasS

KinasS
  • Lytis:Vyras
  • VietaMarijampolė

Parašyta 13 spalio 2012 - 07:49

Kaip čia pasakius nieko naujo nepasakiai. Kažkada buvo viso šito banga. AmWay aš jau prieš kokius 3-4 metus žinojau. Ir buvo ant bangos kaip ir kažkada tupperware, avon ir kt. Aišku dar ir dabar jų prekės turi vartotojų ratą. Bet manau naujam dabar būtų sunku prasimušti.
  • 0

#4 Orange88

Orange88

Parašyta 14 spalio 2012 - 11:57

Kaip čia pasakius nieko naujo nepasakiai. Kažkada buvo viso šito banga. AmWay aš jau prieš kokius 3-4 metus žinojau. Ir buvo ant bangos kaip ir kažkada tupperware, avon ir kt. Aišku dar ir dabar jų prekės turi vartotojų ratą. Bet manau naujam dabar būtų sunku prasimušti.


Jo, su berods 10 milijardų dolerių metine apyvarta, turbūt, kad dar turi šiokį tokį vartotojų ratą :D šiaip ar taip - tai MLM lyderis. Bent jau kol kas :)
  • 0

#5 icesplinter

icesplinter
  • Lytis:Vyras
  • VietaVilnius

Parašyta 14 spalio 2012 - 01:05

Na taip, bet tai gal yra, kas norėtų visą šitą pradėti? ;D
  • 0

Nuotrauka


#6 tbudelis

tbudelis

Parašyta 14 spalio 2012 - 03:01

Mano galva cia pasiulymas tiems kas neturi ka veikti bet nori veiksmo. Nemanau kad cia kazkas lengvo greiciau visiskas uzsiknisimas bet kadangi su tuom realiai nesusidures negaliu ka daug ir sakyti.

O seip kalbant apie tarpininkus tai cia zmoniu mulkinimas be tarpininku as suprantu kai nueini i gamintojo puslapi ir tiesiai is jo nusiperki o cia tai tarpininkas per tarpininka ir tas tarpininkas stengias kuo daugiau zmoniu pritraukti kad paciam nieko veikti nereiketu ir pinigai kapsetu.


  • 0
Nuotrauka

#7 vladast

vladast
  • Lytis:Vyras

Parašyta 22 lapkričio 2014 - 11:02

Yra ir lengvesnių verslų manau... B)


  • 0

Papildomų pajamų šaltinių apžvalga.
http://verslasnamie.blogspot.com/






Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: verslas, internetu, tarptautinis, nereikalauja, pradinio, kapitalo

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0

Edarbas.net yra atvira diskusijų lenta sukurta diskutuoti ir dalintis informacija bei patarimais visiems lankytojams šiomis temomis : Papildomas darbas namuose, darbas ir uždarbis internetu. Darbo laisvu grafiku studentams ir moksleiviams galimybės. Investavimas ir azartiniai žaidimai. Virtualių prekių ir paslaugų skelbimai. Tinklapių kūrimas ir administravimas. Edarbas.net neatsako už turinį talpinimą viešai prieinamuose forumo pranešimuose. Už šį turinį atsako kiekvieno pranešimo autorius.
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas